هرچی تودلته بریز بیرون۶
- 
مقطع قبولی چیه؟ باید چی بنویسم؟ Michael Vey دکتری 
- 
Michael Vey نمیدونم اگه برا پزشکیا ممکنه فرق کنه یا نکنه رو نمیدونم همچین چیزی، ولی من گروه دانشگاه پرسیدم گفتن کارشناسی قبول شدی یا کاردانی. @razie_ بدی دانشگامون اینه ک هنوز هیچ گروهی نداره.. فق کانال داره 
- 
Michael Vey 
 زاویه دیدش نسبت به دنیا خیلی متفاوته
 نیمه پر لیوان رو میبینه
 و همیشه پرنشاطه🥲@Sally دقیقاا 
 و همیشه سعی میکنه خودش باشه
 و اینکه داره با افسردگیش مبارزه میکنه خیلی قشنگه :>
- 
@Sally دقیقاا 
 و همیشه سعی میکنه خودش باشه
 و اینکه داره با افسردگیش مبارزه میکنه خیلی قشنگه :>Michael Vey 
 خیلییییییی :>
- 
Michael Vey 
 نه فک نکنم@Sally پس چی قبول شدم؟🥲  دکتری عمومی؟ دکتری عمومی؟ 
- 
Michael Vey دکتری Blue28 عهه پس اول درست نوشته بودمم 
 الکی برگم خط خطی شد   ️ ️
- 
@razie_ بدی دانشگامون اینه ک هنوز هیچ گروهی نداره.. فق کانال داره Michael Vey اگه از خانواده یا خودتون اینستاگرام دارید پیج دانشگاهتون ممکنه گروه درست کنن برای ورودی های جدید و لینکشو استوری بزارن چون برا ما هم نداشت من از اونجا پیدا کردم... 
- 
@Sally پس چی قبول شدم؟🥲  دکتری عمومی؟ دکتری عمومی؟ Michael Vey 
 اره
- 
Michael Vey اگه از خانواده یا خودتون اینستاگرام دارید پیج دانشگاهتون ممکنه گروه درست کنن برای ورودی های جدید و لینکشو استوری بزارن چون برا ما هم نداشت من از اونجا پیدا کردم... @razie_ عههه شت.. پس باید با گوشی مامانم اینستاشو پیدا کنم 
- 
تنکیووو بچه هااا 
- 
@razie_ عههه شت.. پس باید با گوشی مامانم اینستاشو پیدا کنم Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: @razie_ عههه شت.. پس باید با گوشی مامانم اینستاشو پیدا کنم وقتی همچنان در برابر اینستا دان کردن مقاومت میکنی: 
- 
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: @razie_ عههه شت.. پس باید با گوشی مامانم اینستاشو پیدا کنم وقتی همچنان در برابر اینستا دان کردن مقاومت میکنی: Michael Vey 
 دبیر ریاضیم با موی بلوند ( عکس پروفایلش ) فالوم کرد  🫶 🫶
- 
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: @razie_ عههه شت.. پس باید با گوشی مامانم اینستاشو پیدا کنم وقتی همچنان در برابر اینستا دان کردن مقاومت میکنی: Michael Vey منم ندارم از مال خانواده چک کردم... 
- 
اصلن دلم نمیخواد اینستا نصب کنم 
- 
Michael Vey 
 دبیر ریاضیم با موی بلوند ( عکس پروفایلش ) فالوم کرد  🫶 🫶@Sally     
- 
Michael Vey منم ندارم از مال خانواده چک کردم... @razie_   +++ +++
- 
Maaah ++++ منم 
- 
@razie_   +++ +++

|