هرچی تودلته بریز بیرون۶
- 
@razie_ بدی دانشگامون اینه ک هنوز هیچ گروهی نداره.. فق کانال داره Michael Vey اگه از خانواده یا خودتون اینستاگرام دارید پیج دانشگاهتون ممکنه گروه درست کنن برای ورودی های جدید و لینکشو استوری بزارن چون برا ما هم نداشت من از اونجا پیدا کردم... 
- 
@Sally پس چی قبول شدم؟🥲  دکتری عمومی؟ دکتری عمومی؟ Michael Vey 
 اره
- 
Michael Vey اگه از خانواده یا خودتون اینستاگرام دارید پیج دانشگاهتون ممکنه گروه درست کنن برای ورودی های جدید و لینکشو استوری بزارن چون برا ما هم نداشت من از اونجا پیدا کردم... @razie_ عههه شت.. پس باید با گوشی مامانم اینستاشو پیدا کنم 
- 
تنکیووو بچه هااا 
- 
@razie_ عههه شت.. پس باید با گوشی مامانم اینستاشو پیدا کنم Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: @razie_ عههه شت.. پس باید با گوشی مامانم اینستاشو پیدا کنم وقتی همچنان در برابر اینستا دان کردن مقاومت میکنی: 
- 
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: @razie_ عههه شت.. پس باید با گوشی مامانم اینستاشو پیدا کنم وقتی همچنان در برابر اینستا دان کردن مقاومت میکنی: Michael Vey 
 دبیر ریاضیم با موی بلوند ( عکس پروفایلش ) فالوم کرد  🫶 🫶
- 
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: @razie_ عههه شت.. پس باید با گوشی مامانم اینستاشو پیدا کنم وقتی همچنان در برابر اینستا دان کردن مقاومت میکنی: Michael Vey منم ندارم از مال خانواده چک کردم... 
- 
اصلن دلم نمیخواد اینستا نصب کنم 
- 
Michael Vey 
 دبیر ریاضیم با موی بلوند ( عکس پروفایلش ) فالوم کرد  🫶 🫶@Sally     
- 
Michael Vey منم ندارم از مال خانواده چک کردم... @razie_   +++ +++
- 
Maaah ++++ منم 
- 
@razie_   +++ +++
- 
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: مقطع قبولی چیه؟ باید چی بنویسم؟ فارغ-التحصیلان-آلاء @Hamid-s Michael Vey 
 دکترای حرفه ای یا عمومی
 مختص زیرمجموعه رشتههای پزشکی که
 شامل رشتههای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکیبه نوعی معادل کارشناسی ارشد سایر رشتهها 
- 
یک ساعت دیگه ثبت نام تمومه و من هنوز اطمینان ندارم... 
- 
اینستا میتونه جای خیلی قشنگی باشه 
 با فالو کردن افراد مورد علاقت
 اما وقتی مجبور باشی فامیل و دوست و اشنارو هم تحمل کنی، زیر نگاه سنگینشون لایک کنی کامنت بزاری یکیو فالو کنی، اغراق های بعضی ادما تو سطح زندگیشونو ببینی، تبدیل میشی ب ی ادم افسرده
- 
Michael Vey 
 دکترای حرفه ای یا عمومی
 مختص زیرمجموعه رشتههای پزشکی که
 شامل رشتههای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکیبه نوعی معادل کارشناسی ارشد سایر رشتهها @Hamed-s تنکیوووو 
- 
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: مقطع قبولی چیه؟ باید چی بنویسم؟ فارغ-التحصیلان-آلاء @Hamid-s Michael Vey 
 فکر کنم
 اینکه کارشناسی ه
 و...
 پزشکی رو نمی دونم چون 7 سال باز میشه کارشناسی یا..
 ولی یک چیزی شبیه این هست یا خودشه
 اینکه می گند کارشناسی ارشد یا کارشناسی پیوسته و نا پویسته و...اگر اشتباه نکنم این طور هست 
- 
Michael Vey 
 فکر کنم
 اینکه کارشناسی ه
 و...
 پزشکی رو نمی دونم چون 7 سال باز میشه کارشناسی یا..
 ولی یک چیزی شبیه این هست یا خودشه
 اینکه می گند کارشناسی ارشد یا کارشناسی پیوسته و نا پویسته و...اگر اشتباه نکنم این طور هست jahad_121 تنکیوو ولی فکر کنم کارشناسی نباشه و دکتری عمومی باشه 

|
 |

شعردانه
شعردانه