هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
razie_
ممنون -
خب نمیتونم چت باز کنم باید فالو کنید
-
razie_
میشه روم بزنید؟ -
نودانشجویان گرامی
ضمن عرض تبریک به مناسبت قبولی شما در آزمون ورودی دانشگاه، بدینوسیله به اطلاع شما عزیزان میرساند؛
مطابق اعلام قبلی در دفترچه انتخاب رشته، این دانشگاه در واگذاری خوابگاه دانشجویی دارای محدودیتهای جدی است و نظر به اینکه از طرف سازمان سنجش نیز با موارد غیر قابل پیشبینی از جمله افزایش تعداد پذیرفتهشدگان و نامشخص بودن نسبت جنسیتی و ترکیب جمعیتی (بومی و غیربومی) تا زمان اعلام نتایج مواجه هستیم، اسکان دانشجویان جدید بهصورت بسیار اندک و بر اساس امتیازبندی تراز علمی و بعد مسافت
اینم از این
فقط تو دفترچه نوشته بود داری محدودیت در ارائه خوابگاه ننوشته بود جدیولی خوابگاه که بود تازه شنیدم یک بخش جدا گذاشتند برای دانشجو ها جدید الورود
اینا می خوان اگر نشد بگند گفته بودیم محدودیت هست -
دلم برا خونه تنگ شده
هعی... -
نودانشجویان گرامی
ضمن عرض تبریک به مناسبت قبولی شما در آزمون ورودی دانشگاه، بدینوسیله به اطلاع شما عزیزان میرساند؛
مطابق اعلام قبلی در دفترچه انتخاب رشته، این دانشگاه در واگذاری خوابگاه دانشجویی دارای محدودیتهای جدی است و نظر به اینکه از طرف سازمان سنجش نیز با موارد غیر قابل پیشبینی از جمله افزایش تعداد پذیرفتهشدگان و نامشخص بودن نسبت جنسیتی و ترکیب جمعیتی (بومی و غیربومی) تا زمان اعلام نتایج مواجه هستیم، اسکان دانشجویان جدید بهصورت بسیار اندک و بر اساس امتیازبندی تراز علمی و بعد مسافت
اینم از این
فقط تو دفترچه نوشته بود داری محدودیت در ارائه خوابگاه ننوشته بود جدیولی خوابگاه که بود تازه شنیدم یک بخش جدا گذاشتند برای دانشجو ها جدید الورود
اینا می خوان اگر نشد بگند گفته بودیم محدودیت هست -
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اینا می خوان اگر نشد بگند گفته بودیم محدودیت هست
با سلام به اطلاع دانشجویان گرامی میرساند: علیرغم عدم تعهد دانشگاه در خصوص تامین خوابگاه دانشجویان با حمایت رئیس و معاونت دانشجویی و تلاش همکاران، فضای خوابگاهی باظرفیت محدود فراهم شده است لذا دانشجویانی که متقاضی امکانات رفاهی بیشتر هستند با توجه به محدودیت های دانشکده تا دهم مهرماه فرصت دارند نسبت به اجاره منزل و ترک خوابگاه اقدام نمایند.
مدیریت امور دانشجویی
لطفا موارد بالا را در گروه های خوابگاهی قرار بدید.ممنون
پن:روزای اول شرایط زیاد خوب نبود اینجوری جواب دادن
-
-
برم تا ۹ونیم کیف و کفشمو بشورم
۹ونیم برمپیش بچه ها
تا قبل ۱۲میام میخوابم(اگه خوابم بیاد)
فردا تا ظهر باید یه مبحث از زبانرو ترجمه کنم(فک کنم تا ظهر تموم نمیشه...به هرحال تا آخرِ فردا)
عصر ببینم محدثه میاد بریم جزوه پرینت بگیریم و بریم بازار یه پته کوچیک بگیرم -
@Sally اها
-
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اینا می خوان اگر نشد بگند گفته بودیم محدودیت هست
با سلام به اطلاع دانشجویان گرامی میرساند: علیرغم عدم تعهد دانشگاه در خصوص تامین خوابگاه دانشجویان با حمایت رئیس و معاونت دانشجویی و تلاش همکاران، فضای خوابگاهی باظرفیت محدود فراهم شده است لذا دانشجویانی که متقاضی امکانات رفاهی بیشتر هستند با توجه به محدودیت های دانشکده تا دهم مهرماه فرصت دارند نسبت به اجاره منزل و ترک خوابگاه اقدام نمایند.
مدیریت امور دانشجویی
لطفا موارد بالا را در گروه های خوابگاهی قرار بدید.ممنون
پن:روزای اول شرایط زیاد خوب نبود اینجوری جواب دادن
زهرا بنده خدا 2 ای وای
-
jahad_121
پس چطوری اکیتو براش انتخاب واحد کردن🥲 -
@Sally خود دانشگاه انتخاب واحد می کنه
بعد فکر کنم از طریق ایمیل دانشجوی متوجه بشید
وقتی برای ثبت نام حضوری برید
راهنمای تون می کنند برای ساخت ایمیل و..
. -
بچه ها سوال داشتم
برای تاییدیه مدارک تحصیلی اینجا ،تو نوع مدرک کدومو باید بزنم؟ تاییده تحصیلی ؟ یا سوابق فارغ التحصیلی؟ -
@Sally خود دانشگاه انتخاب واحد می کنه
بعد فکر کنم از طریق ایمیل دانشجوی متوجه بشید
وقتی برای ثبت نام حضوری برید
راهنمای تون می کنند برای ساخت ایمیل و..
.jahad_121
خب الان یکی از بچه ها گفت اگه بتونی کلاس رو ببینی یعنی ثبت نام شدی
ولی خب فک میکنم انتخاب واحد و اینا بعد از ثبت نام حضوریه -
فردا میرم دانشگاه
-
بچه ها از کجا بفهمم ثبت نام تکیمل شده؟ ( آخه رفتم کافی نت میترسم فرایند ثبت نام کامل نشده باشه )
پ.ن:شماره دانشجویی هم دارم
@فارغ-التحصیلان-آلاء