هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط مِهردُخت انجام شده
.....
-
@Sally خواهر من الان کلاس هشتمه
پارسال تو مدرسهشون دوتا دختر سر یه پسر دعواشون شده بود، حالا اون پسره با من همکلاسی بود میدونستم سرش به تنش نمیارزه
دوتا دخترا رو از مدرسه اخراج کردن@AmirBarsam
-
@Sally خواهر من الان کلاس هشتمه
پارسال تو مدرسهشون دوتا دختر سر یه پسر دعواشون شده بود، حالا اون پسره با من همکلاسی بود میدونستم سرش به تنش نمیارزه
دوتا دخترا رو از مدرسه اخراج کردننوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBarsam یادم به هلیا نکن شر میشه افتاد
-
-
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ma-a اره بابا
-
مِهردُخت من نمیدونستم اسکرین منم گذاشته بودن
مشهور شدم
-
مِهردُخت
از بیانسه تشکر میکنم که توی کانال آلاء معروف شدم🫶 -
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط مِهردُخت انجام شده
@Sally
-
Blue28
شاید بعضی وقتا واسه خودم هیچ حالی نداشته باشم ولی فقط کافیه آجیم یه چی بگه، تا براش انجام ندم آروم نمیشم که نکنه از من ناامید بشه بخواد محبت رو جایی بیرون از خونه جستجو کنه@AmirBarsam
آخی 🥲 -
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
مِهردُخت
نه بیانسه میاد میکشتت یوهاهاها -
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ma-a کانالش ایدیش چیه
-
Blue28
شاید بعضی وقتا واسه خودم هیچ حالی نداشته باشم ولی فقط کافیه آجیم یه چی بگه، تا براش انجام ندم آروم نمیشم که نکنه از من ناامید بشه بخواد محبت رو جایی بیرون از خونه جستجو کنهنوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBarsam باریکلا نهه باریکلا
-
Blue28
شاید بعضی وقتا واسه خودم هیچ حالی نداشته باشم ولی فقط کافیه آجیم یه چی بگه، تا براش انجام ندم آروم نمیشم که نکنه از من ناامید بشه بخواد محبت رو جایی بیرون از خونه جستجو کنهنوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBarsam خیلی خوب میکنی آفرین
-
باورتون میشه از بیانسه و ددیدی میترسم ؟
-
Blue28 نمیدونم اسکرینشو دیدم
-
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally چی هست؟
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
مِهردُخت
نومودنم🫲🫱