هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
jahad_121 مچکرم
چشم حتما
البته من با فالوده میونه خوبی ندارم ولی بد نیست فالوده شیرازی رو یه امتحانی کنم -
@mahdi-ek مچکرم
-
@mahdi-ek نه خودشون گفتن که به دلایل بهداشتی کلا لوازم خواب قرار نمیدن
-
خب دیگه
بنزین هم زدیم
فرم سلامت دانشجو هم تکمیل
پیش به سوی زیارت خوابگاه و دانشکده -
بسلامتی
-
دهقانی به یک غاز غذا می دهد. ابتدا حیوان ترسو مردد است و به این فکر می کند که: «چه اتفاقی افتاده است؟ چرا او به من غذا می دهد؟» موضوع هفته ها ادامه پیدا می کند تا اینکه بالاخره تردیدهای غاز از بین می رود. بعد از چند ماه غاز مطمئن می شود که: «من در قلب دهقان جا دارم.» و هرچه این غذا دادن ادامه می یابد تاییدی بر این باور او است. در حالی که غاز کاملا از خیرخواهی دهقان مطمئن شده است. یک روز در کمال ناباوری از قفسش بیرون کشیده می شود و کشاورز سرش را می برد. این غاز قربانی تفکر استقرایی شده است. تفکری با گرایش ترسیم نوعی یقین و اطمینان عالم گیر بر پایه مشاهدات منفرد.
دیوید هیوم، فیلسوف قرن هجدهم، این تمثیل را برای هشدار دادن نسبت به خطرات این نوع تفکر به کار برد. با این همه تنها غازها نیستند که در دام این نوع از تفکر گرفتارند.
رولف دوبلی -
jahad_121 مچکرم
چشم حتما
البته من با فالوده میونه خوبی ندارم ولی بد نیست فالوده شیرازی رو یه امتحانی کنم -
امشب خودم که دلم برا خونه تنگ شده بود
گزارش امشب محدثه رو هم خوندم حالم بد شد
(بیمار ۳۹ساله؛به خاطر مصرف شدید مواد، ایست نمیدونم قلبی تنفسی(محدثه گفت تنفسی؟) کرده بود و با اورژانس اومده بود بیمارستان... احیاش کرده بودن...داشتم به اون نیم ساعت_۴۵دقیقه ای که کارشون طول کشیده بود فک میکردم...به اینکه الان که برگرده خونه بازم میره سمت این چیزا؟..به خونوادش...به همه چی...)
محدثه هم خوب نبود
یهکم باهاش صحبت کردم
کاملا اون روانشناسی بودم که خودم حالم بد شده و اون باید میگفت:تو غصه نخور خودم یه کاریش میکنم !درست میشه!
️
بعد رفتم پیج استادمون
آدم مذهبیِ شدیدی نیستن ولی چیزایی رو قبول دارن
تولد تک فرزندشونو پیشاپیش تبریک گفته بودن و اینکه فلان قدر روزه که ازم دوری(دانشجو ان)
و مادرانگی هاشون...
و بعدیش
رفته بودن مزار یه شهید گمنام تو کرمان
و با متنی که نوشته بودن نشستم زار زدم تا حال بدیامم کمی کمتر شه
️
بعد این وسطا محدثه گفت یکی از فالوراش مرده
و بعد مشخص شد تو درگیری با اشرار شهید شده
️
قشنگ افسردگی گرفتیم
️
نشستم یه کم قرآن خوندم حالم بهتر شد...
و ترجمه این آیه برام جالب بود:
فَليَضحَكُوا قَليلا وَ لْيَبْكُوا كَثيراً جَزاءً بِما كانُوا يَكسِبونَ
سوره توبه آیه ۸۲زهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
(بیمار ۳۹ساله؛به خاطر مصرف شدید مواد، ایست نمیدونم قلبی تنفسی(محدثه گفت تنفسی؟) کرده بود و با اورژانس اومده بود بیمارستان... احیاش کرده بودن...داشتم به اون نیم ساعت_۴۵دقیقه ای که کارشون طول کشیده بود فک میکردم...به اینکه الان که برگرده خونه بازم میره سمت این چیزا؟..به خونوادش...به همه چی...)
اره. ۹۹ درصد بازم برمیگرده سمت اون چیزا تا دیگ بمیره...
-
هیچی مثل یک اس ام اس تایید ثبت نهایی ثبت نام غیرحضوری منو خوشحال نمیکنه
بلاخره بعد از سه چهار روز سختی و هی از این سامانه به اون سامانه تموم شد
باید برم مرحله حضوری