هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
مِهردُخت در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Blue28
چرا مریمی؟نمیدونم ناراحتم گریه دارم جسمیم خوب نیستم ولی خب شکرخدا
منم تقریبا خوبم
خداروشکر همیشه خوب باشی
-
مِهردُخت در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Blue28
چرا مریمی؟نمیدونم ناراحتم گریه دارم جسمیم خوب نیستم ولی خب شکرخدا
منم تقریبا خوبم
خداروشکر همیشه خوب باشی
-
هر دفعه میبینمشون غم کل وجودم رو میگیره
-
قابل درکه...
-
وقتی میبینم اون روز که من بهت گفتم خب چیشد تعریف کن منو به کتفت گرفتی گفتی میگم حالا طولانیه الان درس دارم شب میگم درحالی که دیروزش کلی با من راجبش حرف زدی انگار نه انگار که درس داری و حتا روزهای بعد اون روز هم داری میای تو طول روز پیام میدی و حرف میزنی ناراحت میشم.آره از دستت ناراحت میشم.
-
احتمالا مقصر خودم بودم
مثل همیشه -
ببین منو.متوجه منظورم میشی؟.این بحث این نیست که منو ترجیح دادی یا درستو چون اگه درستو ترجیح میدادی تو طول روز پیام نمیدادی این ینی کلن منو ایگنور کردی.
-
و الان هرسری پیام میدی ناراحت میشم.
-
ولی هیچ وقت متوجه این ناراحتی نخواهی شد چون من نمیذارم بفهمی.
-
منم دیگه تو طول روز پیام بدی سین نمیزنم
-
آخرین بازدیدمم بازه ببین آن شدم جوابتو ندادم
-
دیگه با هرکس باید مثل خودش رفتار کرد
-
ما چیزی به اسم دوست نداریم
کسی رو داریم که کارش بهت گیره و مجبوره رابطه همزیستی برقرار کنه که خرش از پل رد بشه و پاکت کنه
یا کسی که میخواد فقط برسه به مقصد و تورو بندازه دو(همون داستان همنشین قطار به مسیری)
یا مثل ازدواج دیگه مجبوره نگرت داره برحسب عادتفعلا بهترین تفسیریه که از دوستی تو دایره المعارف خودم دارم
-
ما چیزی به اسم دوست نداریم
کسی رو داریم که کارش بهت گیره و مجبوره رابطه همزیستی برقرار کنه که خرش از پل رد بشه و پاکت کنه
یا کسی که میخواد فقط برسه به مقصد و تورو بندازه دو(همون داستان همنشین قطار به مسیری)
یا مثل ازدواج دیگه مجبوره نگرت داره برحسب عادتفعلا بهترین تفسیریه که از دوستی تو دایره المعارف خودم دارم