هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
negwin
اینا برا دختر خوبه ولی اگر طرفت پسر باشه فایده نداره..donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin
اینا برا دختر خوبه ولی اگر طرفت پسر باشه فایده نداره..چرا..دقیقن واس پسرا جواب میده..دیدم ک میگماااا
-

-
donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin
اینا برا دختر خوبه ولی اگر طرفت پسر باشه فایده نداره..چرا..دقیقن واس پسرا جواب میده..دیدم ک میگماااا
negwin
مو پسررو بکشی؟؟؟باید طوری بزنی دیگه نتونه پاشه -
تنها چیز بدرد بخور دفاع شخصیه
-
negwin
مو پسررو بکشی؟؟؟باید طوری بزنی دیگه نتونه پاشهdonya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin
مو پسررو بکشی؟؟؟باید طوری بزنی دیگه نتونه پاشهقلق داره :/
-
negwin
مو پسررو بکشی؟؟؟باید طوری بزنی دیگه نتونه پاشهdonya bivafa اره با دفاع شخصی به شدددددددت موافقم
خیلی بدرد میخوره -
donya bivafa اره با دفاع شخصی به شدددددددت موافقم
خیلی بدرد میخوره@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خیلی بدرد میخورهتو زورگیری خیلی خوبه
-
negwin
مو پسررو بکشی؟؟؟باید طوری بزنی دیگه نتونه پاشهdonya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin
مو پسررو بکشی؟؟؟باید طوری بزنی دیگه نتونه پاشهبعل بعلی..موهای سرشو...اینقدر کیف میدههه:smiling_face_with_heart-eyes:
یا مثلن بازوشو گاز بگیری ....البته بستگی داره پسره کی باشع -
خیلی بدرد میخوره@اسمان-ابی
من الان کمر سیاه کاراته گرفتم بوکس هم دورشو تکمیل کردم...خانواده نمیزارن مسابقه شرکت کنم:pensive_face: -
@dr-yassi
هردختری باید دفاع شخصی بلد باشهdonya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-yassi
هردختری باید دفاع شخصی بلد باشهمن بلدم 😎😎
آی ام رزمی کار 😂😂😂😂😂😂😂😐
اصنشم خودشیفته نیسم 😑😑 -
@اسمان-ابی
من الان کمر سیاه کاراته گرفتم بوکس هم دورشو تکمیل کردم...خانواده نمیزارن مسابقه شرکت کنم:pensive_face:donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@اسمان-ابی
من الان کمر سیاه کاراته گرفتم بوکس هم دورشو تکمیل کردم...خانواده نمیزارن مسابقه شرکت کنم:pensive_face:باریکا....پس من فقط ارومم بین شماهااا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
negwin
مو پسررو بکشی؟؟؟باید طوری بزنی دیگه نتونه پاشهبعل بعلی..موهای سرشو...اینقدر کیف میدههه:smiling_face_with_heart-eyes:
یا مثلن بازوشو گاز بگیری ....البته بستگی داره پسره کی باشعپسر تو کوچه غریبرو بازوشو گاز بگیرم؟؟موهاشو بکشم؟؟؟
-
پسر تو کوچه غریبرو بازوشو گاز بگیرم؟؟موهاشو بکشم؟؟؟
میگم دیگ....بستگی دارع چ پسری باشع
-
کلا تو دعوا با مردا یه جا کارسازه همه بلدن فک کنم😂
-
@اسمان-ابی
من الان کمر سیاه کاراته گرفتم بوکس هم دورشو تکمیل کردم...خانواده نمیزارن مسابقه شرکت کنم:pensive_face:باریکا....پس من فقط ارومم بین شماهااا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
negwin نه بابا منم بلد نیسم از این کارا:face_with_tears_of_joy: :worried_face:
-
negwin
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin
اففرین..دقیقن
-
میگم دیگ....بستگی دارع چ پسری باشع
negwin
حالا فرض کن پسر تو کوچه و غریبه باشه این کارهایی ک تو گفتی بدرد میخوره؟جیغ؟چنگال؟مو کشیدن؟گاز؟ -
مگه قراره با پسر دعوا کنم :/ ؟؟؟؟
-
negwin
حالا فرض کن پسر تو کوچه و غریبه باشه این کارهایی ک تو گفتی بدرد میخوره؟جیغ؟چنگال؟مو کشیدن؟گاز؟donya bivafa نه بابا تو اون لحظه مگه عقلت به این چیزا قد میده
-
negwin
حالا فرض کن پسر تو کوچه و غریبه باشه این کارهایی ک تو گفتی بدرد میخوره؟جیغ؟چنگال؟مو کشیدن؟گاز؟donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin
حالا فرض کن پسر تو کوچه و غریبه باشه این کارهایی ک تو گفتی بدرد میخوره؟جیغ؟چنگال؟مو کشیدن؟گاز؟چرا میزنی..میگم بستگی دارع چ پسری باشع..... اصلن..از کجا معلوم همچین اتفاقی بیوفتع