هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Vey لعنت بهشون چقد خودخواه
Aqua :>>>>>
-
حالا مامانم موقع برگشت این وسط میگفت اهاا دیدی؟ هی گرگان گرگان میکردی؟ بیا اینم گرگان
اقااا من ک بابل ساریو بالاتر زدم قبول نشدم مگه من رفتم پارتی بازی کردم گفتم منو بزارین گرگان ک سرم غر میزنییی
Michael Vey دست مامانتو بگیر ببرش النگدره یه پیاده روی بزنین
بعد میگه ارزششو داشت -
Michael Vey عوض میکنن برات
والا من فکر میکردم دخترا با هم زودتر اوکی میشن کهYounesam منم فکر نمیکردم گیر همچین هیولاهایی بیفتم...
هیچ جوره فکککرشم نمیکردم! -
حالا مامانم موقع برگشت این وسط میگفت اهاا دیدی؟ هی گرگان گرگان میکردی؟ بیا اینم گرگان
اقااا من ک بابل ساریو بالاتر زدم قبول نشدم مگه من رفتم پارتی بازی کردم گفتم منو بزارین گرگان ک سرم غر میزنییی
Michael Vey دقیقا
همه شون همینن جای اینکه دلداری بدن شرایط سخت میگن بیا همش تقصیر خودته
-
Maaah خوابگاه دخترا خوبه
با بچه های خوابگاه پسرا حرف میزدم
میگه ساعت ۲ بیدارم کردن میگن بیا پاسور بزنیم
کلا بچه ها میگن فقط ۲ ۳ ساعت میشه خوابید تو خوابگاه -
Younesam منم فکر نمیکردم گیر همچین هیولاهایی بیفتم...
هیچ جوره فکککرشم نمیکردم!Michael Vey بزار یکم بگذره
یک ماه زمان بده بهشون
با هم کنار میاین -
Younesam امیدوارممم
Michael Vey اوکی میشه ایشالله، یکم فقط سلیطه باش
بگو فقط با ورودیهای جدید پزشکی میخوام باشم، قطعا راه میان. مثل خودشون برخورد کنببین من آزادم، ولی محکم واستادم رو حرفام که اتاق جدید بدن، تو که دیگه دولتی اونم پزشکی. اول وقت برو فردا
️
-
یه سری آدما هستن وقتی میبینیشون با خودت میگی منم باید تلاش کنم تا اینجوری تو حرفه خودم عالی باشم
کاش منم همچین آدمی بشم -
Younesam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
با بچه های خوابگاه پسرا حرف میزدم
میگه ساعت ۲ بیدارم کردن میگن بیا پاسور بزنیمخوبه که پایه ان حال میده
-
Michael Vey
مطمئن باشین خودشون میان دوست میشن
ولی باز آنچنان صمیمی نشین@Hamid-s در درجه اول ایشالله ک عوض شه و مهم تر از اون جای بهتر بیفتم ن بدتر
ولی اگ نشد حالا باید کنار بیایم دیگ...
تهشم خودمو باید قانع کنم ک تا چند سال اینده فارغ التحصیل میشن و دیگ نمیبینمشون -
Michael Vey اوکی میشه ایشالله، یکم فقط سلیطه باش
بگو فقط با ورودیهای جدید پزشکی میخوام باشم، قطعا راه میان. مثل خودشون برخورد کنببین من آزادم، ولی محکم واستادم رو حرفام که اتاق جدید بدن، تو که دیگه دولتی اونم پزشکی. اول وقت برو فردا
️
-
Younesam منم فکر نمیکردم گیر همچین هیولاهایی بیفتم...
هیچ جوره فکککرشم نمیکردم!Michael Vey
خیلی ناراحت شدم
امیدوارم اتاقت رو عوض کنن -
Aqua ن مسئول روانیش رفته بود
باز فردا ۴ صبح باید پاشیم زود بریم گرگان تا ببینیم عوضش میکنن یا نهMichael Vey امیدوارم عوض کنه
ولی عوضم نکرد تو خیلی جدی و بد اخلاق برو تو اتاقت بشین راحت باش، چیکار میخواد بکنه مگه تهش -
Michael Vey بابا مگه چقدر دانشگاهی
دو ماه کلا هستی بعد ۱۳ دی تعطیلی
میای خونه ۱۰ روز
بعد ۱۰ روز هم از اونور بهمن تعطیلی واسه پایان ترم
بعد باز میری دانشگاه تا ۲ ماه
باز تعطیلیYounesam البته با این حساب قبل اینکه تو خوابگاه دهنم سرویس شه تو همون دانشگاه میشه
از شنبه تا چهارشنبه ۸ صبح تا ۵ غروب -
Michael Vey موش قبل اینکه بخاد کاری کنه میمیره دیگه اونجا
Younesam
++++
-
Michael Vey دست مامانتو بگیر ببرش النگدره یه پیاده روی بزنین
بعد میگه ارزششو داشتYounesam مود مامانم اینجوریه که: پرنیا تو فقط برای درس رفتی میری دانشگاه میای سالن مطالعه درس میخونی تا شب بعد میخوابی. نمره هاتم اگه کم باشن برخورد جدی میکنم
بنظرت از النگدره استقبال میکنه؟
-
Younesam البته با این حساب قبل اینکه تو خوابگاه دهنم سرویس شه تو همون دانشگاه میشه
از شنبه تا چهارشنبه ۸ صبح تا ۵ غروبMichael Vey یا خدا چه خبره
دیگه خانوم دکتر شدن سختیم داره دیگه