هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@dr-bernosi
آدم چقد بدذات ووحشی باشه دیگهنوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-bernosi
آدم چقد بدذات ووحشی باشه دیگهادم های بد ذات وحشی رواانی زیا داریم ..باید خودمونو برا حادثه ها حاضر کنیم
-
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ادم باید حسابی هوشیار باشه
من از 4سالگی این چیزا رو میدونسم
یادمه یه بار گم شدم
شلوغ بود بجا اینکه گریه کنم رامو کشیدم نزدیک یه خانومه رفتم که انگار باهاشم -
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من گریه میکنم شاید دلشونو بشکونم .....
آی ام مظلومیو آر مظلوم نما
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@milad91
منطور؟؟؟؟ شوخی میکردم ملوم چیزی نیس بهش افتخار کرد ولی جهت شوخی بود
-
@dr-bernosi
آدم چقد بدذات ووحشی باشه دیگهنوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-bernosi
آدم چقد بدذات ووحشی باشه دیگهخب دیگه ادمی که بخواد دزدی کنه یا کسیو بکشی چیزی نمیشناسه
-
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان امیدوارم ناراحت نشده باشین از حرفام.... ولی با بیشتر مراعات کردن و مراقبت کردن میشه جلوی خیلی از کارارو گرف..... درمورد اتنا هم من دقیق اطلاعاتی ندارم...فقط میدونم طرف ب ی بهونه ای کشوندتش تو مغازه...همین.... خدانگهدار.... شب خوش
-
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ادم های بد ذات وحشی رواانی
!
من نمیدونم پیاما داره تکرار میشه یا هر چی من پیام نگاه میکنم هیی اینو میبینم ؟ -
یادمه یه بار گم شدم
شلوغ بود بجا اینکه گریه کنم رامو کشیدم نزدیک یه خانومه رفتم که انگار باهاشمنوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یادمه یه بار گم شدم
شلوغ بود بجا اینکه گریه کنم رامو کشیدم نزدیک یه خانومه رفتم که انگار باهاشمدقیقن منم همین منظورمه..7 سالش بوده.... نفهم ک نیس
-
دوستان امیدوارم ناراحت نشده باشین از حرفام.... ولی با بیشتر مراعات کردن و مراقبت کردن میشه جلوی خیلی از کارارو گرف..... درمورد اتنا هم من دقیق اطلاعاتی ندارم...فقط میدونم طرف ب ی بهونه ای کشوندتش تو مغازه...همین.... خدانگهدار.... شب خوش
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
شب بخیر
-
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یادمه یه بار گم شدم
شلوغ بود بجا اینکه گریه کنم رامو کشیدم نزدیک یه خانومه رفتم که انگار باهاشمدقیقن منم همین منظورمه..7 سالش بوده.... نفهم ک نیس
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnegwin
ببین درمورد اتنا اصلانی اصلا قضاوت نکن..خدانکنه یهوو یکی توروو بگیره چ کاری از دستت برمیاد؟دهنتو بگیره..زورت ب ی مرد 40ساله میرسه؟ -
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه بار داشتم میرفتم
یکی از پشت چاقو گذاش رو پشتم گف بیا اینور
منم هیچی نداشتم رفتم راحت
اخرشم هیچی نشد
ولی طرف انقد چاقو رو فشار داده بود که زخم شده بود کمرم
اینجور کسا چیزی نمیشناسن -
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس میکنم میخواید اشتباه بزنید
خدانگهدارتون
-
یادمه یه بار گم شدم
شلوغ بود بجا اینکه گریه کنم رامو کشیدم نزدیک یه خانومه رفتم که انگار باهاشمنوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یادمه یه بار گم شدم
شلوغ بود بجا اینکه گریه کنم رامو کشیدم نزدیک یه خانومه رفتم که انگار باهاشمخیلی خوب بود
-
یه بار داشتم میرفتم
یکی از پشت چاقو گذاش رو پشتم گف بیا اینور
منم هیچی نداشتم رفتم راحت
اخرشم هیچی نشد
ولی طرف انقد چاقو رو فشار داده بود که زخم شده بود کمرم
اینجور کسا چیزی نمیشناسننوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi یا ابرفض من که اگه بودم سکته ناقص زده بودم
-
یادمه یه بار گم شدم
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnegwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یادمه یه بار گم شدم
چرا بچه زیاد بودن تو سنم که خیلیا چیزی نمیفهمن
-
@dr-bernosi یا ابرفض من که اگه بودم سکته ناقص زده بودم
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
باید خونسرد بود اگه چیزی داشتم همون نفر اولو میزدم فرار میکردم
-
یادمه یه بار گم شدم
شلوغ بود بجا اینکه گریه کنم رامو کشیدم نزدیک یه خانومه رفتم که انگار باهاشمخیلی خوب بود
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهtaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یادمه یه بار گم شدم
تصور میکنم خندم میاد
-
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه چیزی داشته بلشی ولی جونت درخطر باشه یا باید ریسک کنی یا بدی بره! اگخکه کاری نتونی بکنی
-
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
باید خونسرد بود اگه چیزی داشتم همون نفر اولو میزدم فرار میکردم
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi نمیشه واقعن توی اونجور مواقع خونسرد بود
-
taa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یادمه یه بار گم شدم
تصور میکنم خندم میاد
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهtaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
taa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یادمه یه بار گم شدم
تصور میکنم خندم میاد
چیش خنده دار:/
-
!
من نمیدونم پیاما داره تکرار میشه یا هر چی من پیام نگاه میکنم هیی اینو میبینم ؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
!
من نمیدونم پیاما داره تکرار میشه یا هر چی من پیام نگاه میکنم هیی اینو میبینم ؟الان مثلا بخندیم؟؟؟ریسه بریم؟؟؟؟