هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
زهرا بنده خدا 2 وا😐😐😐 تازه داره زندگی دانشجویی رو تجربه میکنه؟ یا تازه اومده تو اتاقتون؟
چقدر عجیب🚶♀️
ماهم ی اتاق داریم ک بچه هاش ی ضبط دارن اهنگ میزارن باهم خوشن.. یا باهم فیلم میبینن و اینا.. بعد از اون ور اتاق ما اینجوریه ک خیلی ساکته همه ارومن
منطورم اینه ک هر اتاقی قوانین خودشو داره اون دختره شاید از ی اتاقی اومده ک توش اهنگ ماهنگ گذاشتن محاز بود.. ولی خب بازم باید انقدر عقلش برسه ک یدور بپرسه ک کسی ناراحت میشه یا ن😐من ی بار اونجا تو حموم میخواستم اهنگ بزارم کلی از همه سوال کردم ک کار درستیه یا ن😐😂
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ولی خب بازم باید انقدر عقلش برسه ک یدور بپرسه ک کسی ناراحت میشه یا ن😐
بشه
مهمه؟من ی بار اونجا تو حموم میخواستم اهنگ بزارم کلی از همه سوال کردم ک کار درستیه یا ن😐😂
😂❤❤❤❤
-
زهرا بنده خدا 2 اره اینور اونور دارم سرچ میکنم ولی هنوز نفهمیدم چیه.. اخه تو علائم پنیک لرزیدن رو ندیدم... بازم سرچ میکنم ولی
تنکیوووMichael Vey
❤🌻 -
Michael Vey
نه ۷ترمه که هست...
بابا اهنگم بذاره ولی دیگه وقتی بعد ۶ساعت قطعش کرد خودش دهنشو ببندهههههه
تا نبینی نمیفهمی چی میگم😫زهرا بنده خدا 2 😂💔🥲
چیی بگویممم
در هر حال اجماع کنین همین اول کاری درستش کنین وگرنه دیگ نمیشه کاریش کرد طلبکارم میشه -
ما هم بچهی پر سر وصدا داشتیم تو اتاق
۲_۳سال از این بچه تر بود
ولی هم ما کوتاه میومدیم هم اون
میخواستیم درس بخونیم میگفتیم اروم تر و رعایت میکرد
اون میخواست اهنگ بذاره میذاشت و باهاشم میخوند
ولی نه ۲۴ساعته...
واقعا نمیکشم دیگه... -
ما هم بچهی پر سر وصدا داشتیم تو اتاق
۲_۳سال از این بچه تر بود
ولی هم ما کوتاه میومدیم هم اون
میخواستیم درس بخونیم میگفتیم اروم تر و رعایت میکرد
اون میخواست اهنگ بذاره میذاشت و باهاشم میخوند
ولی نه ۲۴ساعته...
واقعا نمیکشم دیگه...زهرا بنده خدا 2 دیگه خدایی اهنگو یا باید با هندزفری گوش داد یا تو حموم و اشپزخونه...
دیگه فوق فوقش ی اهنگی ک کل اتاق حال کنن باهاش
اینجوری ک خیلی مسخرست🚶♀️ -
زهرا بنده خدا 2 😂💔🥲
چیی بگویممم
در هر حال اجماع کنین همین اول کاری درستش کنین وگرنه دیگ نمیشه کاریش کرد طلبکارم میشهMichael Vey
بهترین دفاعش حمله است😅
چیزی نگفته طلبکاره...
ولی منتظرم بچه ها بیان حرف بزنم تکلیفمون معلوم شه -
Michael Vey
بهترین دفاعش حمله است😅
چیزی نگفته طلبکاره...
ولی منتظرم بچه ها بیان حرف بزنم تکلیفمون معلوم شهزهرا بنده خدا 2 عالییی
ایشالله ک درست شه
خودت ترم چندی؟ سونبه بازی نمیتونی دربیاری؟ -
زهرا بنده خدا 2 دیگه خدایی اهنگو یا باید با هندزفری گوش داد یا تو حموم و اشپزخونه...
دیگه فوق فوقش ی اهنگی ک کل اتاق حال کنن باهاش
اینجوری ک خیلی مسخرست🚶♀️Michael Vey
من خیلی اهل آهنگ نیستم ولی بذارن گوش میدم
ولی نه ۲۴ساعته🚶🏻♀️ -
Michael Vey
من خیلی اهل آهنگ نیستم ولی بذارن گوش میدم
ولی نه ۲۴ساعته🚶🏻♀️زهرا بنده خدا 2 دقیقا زیادش دیگ سردرد اوره...
-
زهرا بنده خدا 2 عالییی
ایشالله ک درست شه
خودت ترم چندی؟ سونبه بازی نمیتونی دربیاری؟Michael Vey
۵ ام🚶🏻♀️💔
چی بازی؟😅 -
Michael Vey
۵ ام🚶🏻♀️💔
چی بازی؟😅زهرا بنده خدا 2 سونبه به کره ای یعنی ارشد، ترم بالایی😂😂😂 سونبه کلمه ایه ک تو دهن اکثر دوستام و هم کلاسیام انداختم🤣🤣
خب پس هوبه ای🥲 حیف شد🥲😂 (هوبه یعنی ترم پایینی😂)
-
دلم برا اون دختره میسوزه که با این تنهاش بذاریم(حالا خیلیم اتاق هست که بریم)
ولی حرف میزنیم اگه قراره حرف خودشو بزنه و هرچی به نفع خودشه رو قبول کنه و همش ما کوتاه بیایم
دیگه به ما ربطی نداره -
هعی حالا اتاق ما ک ۲۴ ساعته خاموشیه و همش باید توک پنجه ای راه بری تا کسی بیدار نشه🚶♀️😂
-
زهرا بنده خدا 2 سونبه به کره ای یعنی ارشد، ترم بالایی😂😂😂 سونبه کلمه ایه ک تو دهن اکثر دوستام و هم کلاسیام انداختم🤣🤣
خب پس هوبه ای🥲 حیف شد🥲😂 (هوبه یعنی ترم پایینی😂)
Michael Vey
چه باحال😅
اره ترم پایینی ام🤧😂
ولی هم ترمی خودشم زورش بهش نمیرسه -
هعی حالا اتاق ما ک ۲۴ ساعته خاموشیه و همش باید توک پنجه ای راه بری تا کسی بیدار نشه🚶♀️😂
Michael Vey
اتاق مورد علاقه من😂
ولی خداوند نصیبم نکرده😂
فقط یه ترم🤧😂 -
Michael Vey
چه باحال😅
اره ترم پایینی ام🤧😂
ولی هم ترمی خودشم زورش بهش نمیرسهزهرا بنده خدا 2 🥲💔
خب ب مسئول خوابگاه بگین چی؟
ما ی اتاق داشتیم.. اتاق ۲۵
توش ی چن تا ادم مزخرف بودن ک هر ترم اولیی وارد اتاق میشد با فحشای رکیک مینداختنش بیرون
در حدی ک ترم اولیایی ک اجبارا تورشون ب اون اتاق خورد اونجا نمیرفتن، از ترس میرفتن تو نمازخونه میخوابیدنبعدش مسئول خوابگاه اومد ی دعوای جنجالی راه انداخت ۳ نفر از کسایی ک ب پا کننده این اشوب تو اتاق ۲۵ بودن رو گرفت میخواست اخراج کنه.. کار اونا هم ب کمیته انضباطی کشید و تهش ی ذره بهشون رحم کردن و تو ۳ تا خوابگاه جدا انداختنشون و بالاخره ترم اولیایی ک تو اون اتاق بودن نفس راحت کشیدن
-
Michael Vey
اتاق مورد علاقه من😂
ولی خداوند نصیبم نکرده😂
فقط یه ترم🤧😂زهرا بنده خدا 2 نههه😭😂😂
اخه خدایی فک کن اینجوریه ک صبح ۶ بیدار میشی خاموشه اتاق، تو تاریکی باید لباس بپوشی صبحانه بخوری اروم و بری
یا اگ کلاست ۱۰ قراره شروع بشه بازم ۸ صبح ک پامیشی خاموشیه
غروب ساعت ۵ برمیگردی میبینی همچنان خاموشیه و بچه ها تو خواب بعداز ظهر گاهین😂😂😂
بعد شب ی ذره روشن میزارن در حد شام خوردن، (یبار تو این تایم با دوستم حرف میزدم اروم ک یکیشون بهمون گفت هیس میخوام بخوابم😂)
شبم ک درواقع ۱۲ خاموشیه اما ۱۱ و خوردی خاموش میکنن🚶♀️😂بعد اصلا فک کن من فقط دوستم ک هم کلاسیمه رو دارم ک باهاش حرف بزنم.. اتاقمون ب دو سه تا اکیپ تقسیم میشه ک هر اکیپ ی گوشه اتاق درحال حرف زدنن
نصف اتاقم ک دارن تورکی حرف میزنن باهم🥲
خلاصه ک خیلی غریبانست وضعیت😂 از این اتاق ۱۲ نفره اسم یکی دوتاشونو میدونم فقط😂