هرچی تودلته بریز بیرون۶
- 
کارام همه بی اثر و بیهودست 
 خییلی مسخرهعه
- 
Michael Vey 
 منی که فردا ازش کوییز دارم @Sally ب شما جزوه دادن؟ یا گفتن لانگمنو بخونین؟ 
- 
بخدا ک هر چی میخونم نمیرسم 
 خیییلی زیاده مطالب خییلییی
- 
Sara_R در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: یعنی حق دارم که دلخور باشم 
 نه اینکه حق با رفتارام باشهآره. متوجهم. درسته 
 منظورم اینه که خیلی وقتا اگه من و شمام جای اون طرف باشیم، با توجه به «شرایط اون»، ممکنه یه همچین رفتاری کنیم. حالا چه عادت اون طرف باشه. چه چیز دیگهمن ثابت شدم  منتغیع   
- 
@Sally ب شما جزوه دادن؟ یا گفتن لانگمنو بخونین؟ Michael Vey 
 لانگمن
 یه کتاب Abs ( خلاصه شده ) دستم بود استاد اومد ازم گرفتش گفت بچه ها اینو میبینید ؟ هیچ وقت نخوندیش چون من از عمد از جاهایی از لانگمن میارم که توی Abs نیست  
- 
ولی برای کوییز فردا دارم همون Abs. رو میخونم 
 به هرحال فردا متوجه میشم از لانگمن میاد یا Abs  
 Michael Vey
- 
Michael Vey 
 لانگمن
 یه کتاب Abs ( خلاصه شده ) دستم بود استاد اومد ازم گرفتش گفت بچه ها اینو میبینید ؟ هیچ وقت نخوندیش چون من از عمد از جاهایی از لانگمن میارم که توی Abs نیست  @Sally عهه پس ب شمام ندادن جزوهه 
 هعییی
 الان شما تا فصل چندو کوییز دارین؟
 من اصلا نمیدونم کجارو درس داد چون تو خواب و بیداری بودم و هیییچی از کلاسش و درسش و حتی قیافه استاد یادم نیس   ️ ️
- 
ولی برای کوییز فردا دارم همون Abs. رو میخونم 
 به هرحال فردا متوجه میشم از لانگمن میاد یا Abs  
 Michael Vey@Sally عالی   
- 
این همه فیزیولوژی و بیوشیمی و اناتومی و جنین و ... رو دیگه نمیکشم... حاجی بقران ک دارم کم میارم.. یعنی چطور بگم هنوزم عاشق این رشتم ولی اینکه نمیرسم بخونم و تسلط ندارم عصبیم میکنه.. اینکه ی سری از بچه ها همش تو کلاس در حال جواب دادنن ولی من حرفی برا گفتن ندارم عصبیم میکنه.. اینکه سر کلاسا خوابم میگیره و نمیتونم خوب گوش بدم عصبیم میکنه... اخه من چیکار کنم خسته شدم.. ن استراحتی ن هیچی.. اخرشم اونایی ک همش بیرون و اینا میرن بهتر از من میشن 
- 
هوففف 
- 
Sara_R 
 اونم اگه شما قضاوتش کنید شما رو نمی بخشه :_) 
 معامله دوسر باخته اینجوری. 
 (حالا الان پیام ندید یه وقت عدم دوستیتون تبدیل به دشمنی بشه ) )
- 
@Sally عهه پس ب شمام ندادن جزوهه 
 هعییی
 من اصلا نمیدونم کجارو درس داد چون تو خواب و بیداری بودم و هیییچی از کلاسش و درسش و حتی قیافه استاد یادم نیس   ️ ️Michael Vey 
 فصل ۴
- 
Michael Vey 
 فصل ۴
- 
@Sally عهه پس ب شمام ندادن جزوهه 
 هعییی
 من اصلا نمیدونم کجارو درس داد چون تو خواب و بیداری بودم و هیییچی از کلاسش و درسش و حتی قیافه استاد یادم نیس   ️ ️Michael Vey 
 ردیف اول بشین خوابت نمیبره
- 
منم همین مشکلو دارم 
 و ادم صفر و صدیم
 و کامل باید به مطلب تسلط پیدا کنم
 اما فکر کنم نمیشع
 تا حالا که نتونستم

|
 |

شعردانه
شعردانه