هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
البته استادامون فرق میکنه ممکنه با یه چیز دیگ شروع کنه استاد شما ولی خب مطالبی که میخونیم یکیه کلش میشه علم بیوشیمی ولی شما باید بیشتر بخونید و ریزتر وگرنه مطالب همونه
-
...Man
-
من یه رشتهی معمولی تو یه دانشگاه معمولی درس میخونم و درسای دبیرستانو بلدم اینه وضعم، پس اونی که خودش درس نخونده و همینجوری رفته دانشگا چیکار میکنه؟
-
من یه رشتهی معمولی تو یه دانشگاه معمولی درس میخونم و درسای دبیرستانو بلدم اینه وضعم، پس اونی که خودش درس نخونده و همینجوری رفته دانشگا چیکار میکنه؟
Maaah هر موقع سوالای زیستو جواب میدم و پیچیدگی تستا و ربط شدید ارگانای مختلف بدن به همو میبینم این میاد تو ذهنم که اونی که هیچی نخونده و با سهمیه رفته چطوری میتونه با جون آدما بازی کنه
و حرفم اون موقع اینه ممنونم از پدرت که برای الان ما جونشو داد ولی تو خودت چطوری میتونی جون بقیه رو بگیری؟ -
جوری که پست برام کتاب فرستاده >>>
ای کاش میتونستم ابنو به سارای پارسال که خیلی مضطرب بود و گریه میکرد نشون میدادم -
@Sally
اتفاقا این پستی که گذاشته بودم بیشتر جنبه انگیزشی برای بچه های پشت کنکوری داشت
قصد شوآف نداشتم -
@Sally چرا فقط پشت
دوازدهمیا مگه دل ندارن؟
اتفاقا من خیلی از دیدنش حس خوبی گرفتم
تبریک
تبریک🫂 -
فردا صبح قبل از اذان صبح یک متجاوز سریالی توی شهر همدان در ملأعام اعدام میشه
طرف طی ۲۰ سال حداقل به ۲۰۰ زن و دختر تجاوز میکرده -
حالا اینا هیچی
فکرشو بکن طرف ۲۰ سال متجاوز بوده و تازه اردیبهشت پارسال تونستن دادگاهیش کنن و بندازنش زندان -
میگم هانی!
یه دیدن اعدام طلبت -
-
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
هاج و واج استاد رو می بینن