هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Sally
یا مثلا بچه هایی که بدون اینکه زندگی کنن کشته میشن
من از شما مثال اینجوری بیشتر دارم. نکته اینجاست که راه حل برگردوندن حق افراد، دوباره زندگی کردنشون نیستReza-H
پس چیه؟ -
ولی بنظرم تجربه زندگی توی این دنیا با پاداش ( جبران )های قیامت و... متفاوته
-
Reza-H
ماها آدمای کاملا معمولی هستیم نه ثرومتندیم نه فقیر درسته؟
تاحالا پایین ترین یا جنوبی نقطه شهر بودین ، دیدین؟
بنظرتون اون بچه ای که تو خانواده متولد میشه چه گناهی داره؟
به هرحال فیلما براساس واقعیت ساخته میشن
و بنظرم نی نی سایت و اینا یه سریاشون واقعین🫠@Sally
درباره این داستان عدالت که گفتم. دنیای فعلی توان رسوندن حق واقعی هر کس رو نداره. (چه بچه فقیر باشه. یا حتی از اونور، جزا دادن یه آدمی که خیلی ظلم کردن)
هر چی هم بذاری زندگی کنه
نکته دیگه هم اینه که وقتی شما نسبت به زندگی قبلیتون شناخت و حضور ذهنی نداشته باشید، داشتن بیشترین امکانات، چه کمکی به اون فرد زندگی قبلیتون میکنه؟ -
@Sally +++++
-
@Sally
خیلی هم خوب
نصف راهو رفتیم
الان شما چطور داستان قیامت ( منظورم از قیامت، همه دنیای پس از مرگه. برزخ و بهشت و جهنم هم جزوش) رو با داستان زندگی بعدی جمع میکنید؟ -
@Sally
خیلی هم خوب
نصف راهو رفتیم
الان شما چطور داستان قیامت ( منظورم از قیامت، همه دنیای پس از مرگه. برزخ و بهشت و جهنم هم جزوش) رو با داستان زندگی بعدی جمع میکنید؟Reza-H
ببینید اینکه قیامت به اون شخص بیمار ( مثلا مادرزاد فلج ) بخوان پاداش بدن یا جیرانش کنن
باز خودش یه ناعدالتی بوجود میاره نه؟
چرا حق زندگی کردن و تجربه کردن این دنیا ازش گرفته شده
اونم روح داره مثل من و شما
اونم یه روز ۱۸ سالش بوده -
0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
CpR در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بچه ها سلام
تازگیا اراده هبچ کاریو ندارم
بهتره بگم حوصله
کارام با برنامه انجام نمیدم و بهشون عمل نمیکنم
دیگ مثه قدیم نیستم
چمدونم برنامه ای ?
چیزی ندارید ک ثبت کنم ،!؟سیلام چطوری صدفی
یادته ی مدت با عاطی تو yeolpumta ثبت میکردیم؟ خوب بود بنظرم
اپلیکیشن برگ هم جدیده خودم امتحان نکردم ولی
هممم
دیگه
ی دفترچه خوشگل جذاب ک دلتو نزنه که بتونی روش خط بزنی هم گزینه خوبیه
باعث میشه مرتب بنویسی و تیک بزنیسلام فاطمه جونم خوبم
ت خوبی؟!
هوممم دقیقا یادمه
ولی خب اون برنامه رو دیگ دوس ندارم یاد آور خاطرات تلخی هم هست در کنار خاطره های شیرین
ولی این مورد دومی ک گفتی بد نیست امتحان کنم️
مرسی ازتCpR در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
CpR در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بچه ها سلام
تازگیا اراده هبچ کاریو ندارم
بهتره بگم حوصله
کارام با برنامه انجام نمیدم و بهشون عمل نمیکنم
دیگ مثه قدیم نیستم
چمدونم برنامه ای ?
چیزی ندارید ک ثبت کنم ،!؟سیلام چطوری صدفی
یادته ی مدت با عاطی تو yeolpumta ثبت میکردیم؟ خوب بود بنظرم
اپلیکیشن برگ هم جدیده خودم امتحان نکردم ولی
هممم
دیگه
ی دفترچه خوشگل جذاب ک دلتو نزنه که بتونی روش خط بزنی هم گزینه خوبیه
باعث میشه مرتب بنویسی و تیک بزنیسلام فاطمه جونم خوبم
ت خوبی؟!
هوممم دقیقا یادمه
ولی خب اون برنامه رو دیگ دوس ندارم یاد آور خاطرات تلخی هم هست در کنار خاطره های شیرین
ولی این مورد دومی ک گفتی بد نیست امتحان کنم️
مرسی ازتقربونت
عاو
قربونت️
-
@Sally
قطعا متفاوته
ولی چون نه من نه شما اونور رو ندیدیم و چون همون خدا اعلام کرده که حق کسی رو نمیگذارم ضایع شه، اعتماد میکنیم
ثانیا که در دین جاهای مختلف گفته شده که اتفاقا پاداش و عذابی که ما به ازای عمل ما قراره بهمون داده بشه (که شما میخواین با دادن یه زندگی دیگه جبرانش کنین) خیلی موثر تر و لذت بخش تر/سخت تر از دنیای مادیه (دلیلش هم واضحه. دنیای مادی محدوده)
شما چقدر میخواین به یه بچه پول و امکانات بدین تا مثلا زجری که از مرگ مادرش مثلا میکشه رو جبران کنید؟ -
@Sally
درباره این داستان عدالت که گفتم. دنیای فعلی توان رسوندن حق واقعی هر کس رو نداره. (چه بچه فقیر باشه. یا حتی از اونور، جزا دادن یه آدمی که خیلی ظلم کردن)
هر چی هم بذاری زندگی کنه
نکته دیگه هم اینه که وقتی شما نسبت به زندگی قبلیتون شناخت و حضور ذهنی نداشته باشید، داشتن بیشترین امکانات، چه کمکی به اون فرد زندگی قبلیتون میکنه؟Reza-H
گفتم که من یه آدم معمولیم
آدمی که خیلی خیلی خیلی وضع مالی ضعیفه داره رو مثال زدم -
@Sally
قطعا متفاوته
ولی چون نه من نه شما اونور رو ندیدیم و چون همون خدا اعلام کرده که حق کسی رو نمیگذارم ضایع شه، اعتماد میکنیم
ثانیا که در دین جاهای مختلف گفته شده که اتفاقا پاداش و عذابی که ما به ازای عمل ما قراره بهمون داده بشه (که شما میخواین با دادن یه زندگی دیگه جبرانش کنین) خیلی موثر تر و لذت بخش تر/سخت تر از دنیای مادیه (دلیلش هم واضحه. دنیای مادی محدوده)
شما چقدر میخواین به یه بچه پول و امکانات بدین تا مثلا زجری که از مرگ مادرش مثلا میکشه رو جبران کنید؟Reza-H
بله درسته متاسفانه یه جاهای از حوزه ذهن ما ( انسانها )خارجه نمیشه نظر داد -
@Sally
قطعا متفاوته
شما چقدر میخواین به یه بچه پول و امکانات بدین تا مثلا زجری که از مرگ مادرش مثلا میکشه رو جبران کنید؟این پست پاک شده !
-
Reza-H
ببینید اینکه قیامت به اون شخص بیمار ( مثلا مادرزاد فلج ) بخوان پاداش بدن یا جیرانش کنن
باز خودش یه ناعدالتی بوجود میاره نه؟
چرا حق زندگی کردن و تجربه کردن این دنیا ازش گرفته شده
اونم روح داره مثل من و شما
اونم یه روز ۱۸ سالش بوده@Sally
جواب سوالم رو ندادین
عدالت به معنای «یکسان» بودن تمام شرایط نیست
بعد من بازم نفهمیدم که شما چطور میخواین این مشکل رو با دادن زندگی بعدی بهش حل کنید؟
حالا زندگی بعدی سالم باشه، ممکنه از لحاظ مالی متوسط باشه (دوباره مجبوریم برای شرایط مالی متوسطش یه زندگی دیگه بهش بدیم) مگر اینکه بخوایم توی زندگی بعدی همهچیز براش ایده آل باشه که مدل شما نمیگه زندگی بعدی همه چی ایده آل باشه -
این پست پاک شده!
-
@Sally
جواب سوالم رو ندادین
بعد من بازم نفهمیدم که شما چطور میخواین این مشکل رو با دادن زندگی بعدی بهش حل کنید؟
حالا زندگی بعدی سالم باشه، ممکنه از لحاظ مالی متوسط باشه (دوباره مجبوریم برای شرایط مالی متوسطش یه زندگی دیگه بهش بدیم) مگر اینکه بخوایم توی زندگی بعدی همهچیز براش ایده آل باشه که مدل شما نمیگه زندگی بعدی همه چی ایده آل باشه -
این پست پاک شده!
-
@Sally
جواب سوالم رو ندادین
حالا زندگی بعدی سالم باشه، ممکنه از لحاظ مالی متوسط باشه (دوباره مجبوریم برای شرایط مالی متوسطش یه زندگی دیگه بهش بدیم) مگر اینکه بخوایم توی زندگی بعدی همهچیز براش ایده آل باشه که مدل شما نمیگه زندگی بعدی همه چی ایده آل باشهReza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
حالا زندگی بعدی سالم باشه، ممکنه از لحاظ مالی متوسط باشه (دوباره مجبوریم برای شرایط مالی متوسطش یه زندگی دیگه بهش بدیم) مگر اینکه بخوایم توی زندگی بعدی همهچیز براش ایده آل باشه که مدل شما نمیگه زندگی بعدی همه چی ایده آل باشه
خب هر سری یه چیزی رو نداشته باشه
تا توی شرایط متخلف سنجیده بشه -
@Sally
فرقی نمیکنه. در همون مثال شما، وقتی نفر زندگی بعدی، اصلا یادش نیاد که تو زندگی قبلیش یه فقر شدیدی داشته، دیگه چه جور برقراری عدالت برای اون فقیره؟