هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Sally
چه خوب تا باشه از این رشوه ها
-
@Sally مرسیی🥹
-
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چشم
افرینن
ما خودمون کسی که درس نخونه بدون تعارف میگیم همونی که همش میوفته بی سواده -
jahad_121
🫂🫂🫂🫂️
جهاد من ازت جایزه نوبل میخوامااا -
@Sally حتماااا
️
️
-
@AmirBarsam
خداقوت -
Aqua در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ari_14 یکی دو ساعته وصل میشه معمولا
واسه ما که میره اینجوریه
نور گوشی کم بزار باطری سیور برسونع یه جور
سایت برق من هم هر روز چک کنه یه قسمت داره خاموشی های من اونجا برنامه زمانی هست هر روز نگا کن برنامه ریزیت آسیب نزنهبا ۱۲ددصد چیو سیو کنم؟
یکی دوساعت برای منی ک از صب نبودم خیلیه.. -
@سینا-0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate اهاا
گزارشکار آزمایشگاه
واقعا کار رومخیه🫠🫠
حالا ما هم خیلی وقتا میپیچوندیم ولی خب همون چندتاش هم...🫠🫠
یادمه موقع آزمایشگاه قارچ و انگل استاد گفته بود از لامها عکس بگیرین و از روش نقاشی بکشین بعنوان گزارشکارتون
من که اینکار نکردم و ۵ نمره عملیم رفت
ولی خب بعضیا کشیدن
نه نه نه، این ۸ نمره و یک نمره کمکیه...ولی خب اونایی که تو کلاسمون بزرگترن و قبلا ازدواج کردن و بچه دارن یه ۱۰-۱۲ نمرهای اول کلاس گرفتن
منم اندیشه و تفسیر خواب خواب بودم...آناتومی رو با اینکه خیییییلی سعی میکردم نخوابم ولی خیلی جاها از دستم در میرفت استاد پوینتر رو میگرفت تو چشمم بیدار شم
واقعا باید ساختارها رو حفظ کرد؟ اخه خیلی سخته...سخت هم نه ... یک عااالمه ساختاره چجوری میشه حفظشون کرد؟ بنظرم اگه نکات مهم هر ترکیبو آدم یاد بگیره خیلی مفیدتره تا اینکه ساختارشم حفظ شه🫠
وای یادم اومد...یه درس داشتبم آداب پزشکی...مزخرفترین درسی بود که تو عمرم سر کلاسش نشستم...البته درس خودش در ذاتش نکات خوبی داشت ولی استاد اییییینقدر بد میگفت که...یا خواب بودیم، یا بازی میکردیم، یا کتاب میاوردیم برا درسای دیگه میخوندیم یا هرکاری جز گوش کردن این کلاس...استاد بدون تغییر صدا میومد یک ساعت و نیم حرف میزد و میزد و میزد و همین صداش هم بد رو مخ بود
حالا نکته جالبش اینه که، درس واحدش عملیه ولی اینجا برامون همشو تئوری بگزار کردن🫠🫠🫠واس ما جانور و گیاه و اینا نقاشی بود
من از اونا بودم که کامل کشیدمم
واس ما آز شیمی بچه ها دستگاه تقطیر کشیده بودن!!! وقتی دیدمش انقدر خندیدمممم
اهاااگفتم بنده خدا شماها مرز افتادن میشید
والا ما حفظ کردیمسر بیوشیمی متابولیسم واقعا پدرم در اومد اون همه ساختار حفظ کردم
حالا نوبت ویتامین و هورمون واس ساختار
نه حاجی ما مجبوریم بخوایم نخوایم باید حفظ کنیم
من یدفعه سر اندیشه 1 خواااب بودم بعد استاد گفت بله اون خانم هم ته کلاس خوابیده
معجزه شد نمیدونم چی شد پاشدم از خواب گفتم نههه استاد من بیدارم
واس ما اخلاق زیستی بود
انقدر چرت بود اصلا نفهمیدم ماهیت اون درس چی بود
نمره خیلی خوبیم گرفتم فقط طوطی وار حفظ کردم
بیوتروریسم همچین چرت و پرتاییSuccinate
دستگاه تقطیر دیگه چرااااا
واسه آز بیوشیمی میگفتن گزارشکار بنویسین از اینکه چیکار کردین و چیشد و اینا
بعد ما دفعه اولمون بود، هی مینوشتیم میبردیم، مسئول آزمایشگاه میگفت نه برین بهتر بنویسین...بعد دوباره مینوشتیم با جزئیات بیشتر و خوشگلش هم میکردیم، باز گیر میداداز جلسه بعدش یدونه مینوشتیم و همونو تحویل میدادیم... دبگه استاد میخواد قبول نکنه، میخواد نکنه، میخواد نصفه قبول کنه...چه وضعشه اخه هی هرکار میکردیم میگفت نه استاد قبول نکنه...خب اصلا میخوام قبول نکنه..همینه که هست
آز باکتری و قارچ و انگل میگفتن برا امتحان این لامها رو میذاریم براتون باید تشخیص بدین چیه...حالا لامها چی بود؟ نصفی لکههای بنفش بودن نصفی لکههای صورتی.... دیگه هیچ تفاوتی نداشتن
مثلا هرچی تو لام a بود تو لام b هم بود ولی میگفتن این فلان باکتریه اون یکی اون باکتری دیگس...بعد گفتیم خب موقع امتحان باید چجوری تشخیص بدیم؟ گفتن الان عکس میگیرین حفظ میکنین جواب میدین
🫠
حفظ اون ساختارها واقعا بیرحمیه...خب هروقت کاری داشته باشه آدم ساختارشو میزنه گوگل میبینه دیگه، حفظ کردنش چیه🫠
بیوی دیسیپلین که داشتیم از دو جهت بهمون فشار میاوردن، هم میگفتن ساختار حفظ کنین هم فرایندها و آنزیما و ...
و این آنزیما یه اسمای عجیب غریب طووولانی و خیلی شبیه به هم با کارای متفاوت داشت که تا وقتی میخواستی کامل بگیش یادت میرفت اولش چی بود🥲
من یه مدت میرفتم جلوی جلوی مینشستم که بخاطر نزدیکی به استاد دیگه خوابم نگیره...نتیجه: تو روی استاد خوابیدم
این درس اخلاق یا آداب تو همه رشتهها هست و تقریبا همهجا هم درس بیماهیت و ((چرا وجود داره))ایه
واسه ما که تو معدل هم تاثیر نداشت یعنی خود دانشگاه هم غیرمستقیم میگفت این الکیه فقط پاس شین
-
احمد رادیور
ممنون بابت فالو -
https://www.instagram.com/reel/C91j6w5i9Ca/?igsh=ajFjeXpyemM1M3Rn
بازپرس براتون آوردم
Comrade -
Maaah سلام
داروها چند نوع هستن که یه بخش کوچیکیشو در این مورد براتون میگم
با همون استیل کولین مثال میزنم
بعضیاشون مثلا همون عملکرد استیل کولین رو القا میکنن که خب وقتی به گیرنده وصل میشن انقباض عضله داریم
بعضیاشون هم مهاری هستن، یعنی میرن جایگاه استیل کولین رو اشغال میکنن که دیگه نتونه به گیرنده اثر بذاره، خودشونم باعث هیچ عملکرد خاصی نمیشن
البته همین القا و مهار هم انواع مختلفی داره که من فقط بحث مربوط به حرف استادتون رو گفتم@سینا-0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Maaah سلام
داروها چند نوع هستن که یه بخش کوچیکیشو در این مورد براتون میگم
با همون استیل کولین مثال میزنم
بعضیاشون مثلا همون عملکرد استیل کولین رو القا میکنن که خب وقتی به گیرنده وصل میشن انقباض عضله داریم
بعضیاشون هم مهاری هستن، یعنی میرن جایگاه استیل کولین رو اشغال میکنن که دیگه نتونه به گیرنده اثر بذاره، خودشونم باعث هیچ عملکرد خاصی نمیشن
البته همین القا و مهار هم انواع مختلفی داره که من فقط بحث مربوط به حرف استادتون رو گفتمآهاااااا پس گیرنده میتونه مهاری یا القایی باشه، چه قشنگ
فقط یه چیز دیگه، الان اگه استیل کولین بیاد به جایگاهش وصل بشه و کانال باز باشه، انقباض رخ میده؟ -
لیلی_
الان ما این مشکل رو برای دانشگاه پیدا کردیم
گفتم امتحاناتمون همه به صورت تستی در سالن الکترونیک برگزار میشن
ولی نمیدونیم منظورشون از تست چیه ؟
برای همین داریم مثل کنکوریا میخونیم
#ترمکی