هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Maaah سلام
داروها چند نوع هستن که یه بخش کوچیکیشو در این مورد براتون میگم
با همون استیل کولین مثال میزنم
بعضیاشون مثلا همون عملکرد استیل کولین رو القا میکنن که خب وقتی به گیرنده وصل میشن انقباض عضله داریم
بعضیاشون هم مهاری هستن، یعنی میرن جایگاه استیل کولین رو اشغال میکنن که دیگه نتونه به گیرنده اثر بذاره، خودشونم باعث هیچ عملکرد خاصی نمیشن
البته همین القا و مهار هم انواع مختلفی داره که من فقط بحث مربوط به حرف استادتون رو گفتم@سینا-0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Maaah سلام
بعضیاشون مثلا همون عملکرد استیل کولین رو القا میکنن که خب وقتی به گیرنده وصل میشن انقباض عضله داریم
بعضیاشون هم مهاری هستن، یعنی میرن جایگاه استیل کولین رو اشغال میکنن که دیگه نتونه به گیرنده اثر بذاره، خودشونم باعث هیچ عملکرد خاصی نمیشن
البته همین القا و مهار هم انواع مختلفی داره که من فقط بحث مربوط به حرف استادتون رو گفتمآهاااااا پس گیرنده میتونه مهاری یا القایی باشه، چه قشنگ
فقط یه چیز دیگه، الان اگه استیل کولین بیاد به جایگاهش وصل بشه و کانال باز باشه، انقباض رخ میده؟ -
لیلی_
الان ما این مشکل رو برای دانشگاه پیدا کردیم
گفتم امتحاناتمون همه به صورت تستی در سالن الکترونیک برگزار میشن
ولی نمیدونیم منظورشون از تست چیه ؟
برای همین داریم مثل کنکوریا میخونیم
#ترمکی -
Blue28 اینو دیگه مخالفم
-
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@Zahra-HD در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بخون خب
طول رفته ددر دودور
آخر هفته درس
این خوبهاین عوضیا صبح میرن کلاس، دیگه شب تو خوابگاه میبینمشون، ۲۴ ای دارن میرن سالن مطالعه درس میخونن
نگو ک همه کلاس درس میخونه
@Zahra-HD همه کلاسو نمیدونم
ولی همه بچهای اتاق ما(۸ نفریم همه مهندسی مکانیک ترم اول) که برق گرفتتشون:/
یکیشون عین باباها ۷ میزنه بیرون و ۱۰ شب میاد اتاق -
@Sally داری میترسونی منو از دانشگاه
هیچ نمونه سوال ، جزوه یا کتابی نیست که نمونه ای از تست های اون بخش یا حداقل استاد خودتون باشه؟ -
-
مِهردُخت سلام عزیزم عزیزم سلام
-
@سینا-0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Maaah سلام
البته همین القا و مهار هم انواع مختلفی داره که من فقط بحث مربوط به حرف استادتون رو گفتمآهاااااا پس گیرنده میتونه مهاری یا القایی باشه، چه قشنگ
فقط یه چیز دیگه، الان اگه استیل کولین بیاد به جایگاهش وصل بشه و کانال باز باشه، انقباض رخ میده؟ -
Maaah
نه نه منظورم اون مادهای که به گیرنده اثر میذاره هست که میتونه القایی یا مهاری باشه
یعنی یک ماده میتونه به گیرنده استیل کولین اثر القایی داشته باشه و یک ماده میتونه همون گیرنده رو مهار کنه@سینا-0 خب اینو فهمیدم
متوجه سوالم نشدین شما، ببینین الان استیل کولین بیاد وصل شه رو گیرندهی کانال، کانال وا میشه دیگه درستع؟
خب وقتی وا شد کانال، انقباض داریم؟ -
@سینا-0 خب اینو فهمیدم
متوجه سوالم نشدین شما، ببینین الان استیل کولین بیاد وصل شه رو گیرندهی کانال، کانال وا میشه دیگه درستع؟
خب وقتی وا شد کانال، انقباض داریم؟ -
این پست پاک شده!