هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito بیابونه
-
Akito دست نظرش درد نکنه
-
تف ب هر چی جوشه
ی سری خوب میشن
ده برابرش باز در میاد -
Blue28 هرچی تو بگی
-
ارزو ب دل موندم مث چن سال پیش پوستم صاف و بی جوش باشه
-
Blue28 بمولا ک منم باید همینکارو کنم
️
Michael Vey آره بکن.یه پسر عراقیه هم بود تو کلاسمون این کارو چن بار کرد.ینی تو گروه میتونست حرف بزنه میومد پیوی از من سوال میپرسید اونم سوالی که جوابشو صدباااار نماینده تو گروه و کانال توضیح داده بود.آخرش به نماینده گفتم
-
-
زمانی ک همه جوش داشتن من نداشتم (تا حدود ۱۷ سالگی)
الان ک اکثرا جوش ندارن من دارم
️
-
ای کاش بتونم یه روز موتور سواری کنم..
-
زمانی ک همه جوش داشتن من نداشتم (تا حدود ۱۷ سالگی)
الان ک اکثرا جوش ندارن من دارم
️
Michael Vey عوا
️
-
Michael Vey آره بکن.یه پسر عراقیه هم بود تو کلاسمون این کارو چن بار کرد.ینی تو گروه میتونست حرف بزنه میومد پیوی از من سوال میپرسید اونم سوالی که جوابشو صدباااار نماینده تو گروه و کانال توضیح داده بود.آخرش به نماینده گفتم
Blue28 چرا خارجیا با شما تو ی گروهن؟
مگه اونا پردیس نیستن؟ -
پردیس و روزانه و تعهدی با هم تو ی کلاسه برا شما؟ حتی خارجیا؟! Blue28
-
Blue28 چرا خارجیا با شما تو ی گروهن؟
مگه اونا پردیس نیستن؟Michael Vey نمیدونم واقن.تو کلاسم با ما هستن.یبار داشت دعوامونم میشد برگشت دختر عراقیه گفت دانشگاهتونو دارن با پول ما میسازن ۳۰۰ میلیون چیز کمی نیست!حالا انگار چن نفرن.آخههه ۳۰۰ میلیون؟ ۳۰۰ میلیون پوله لعنتی؟.بیا برو بابا.دیگه نماینده نذاشت دعوا کنم جوابشو بدم
-
پردیس و روزانه و تعهدی با هم تو ی کلاسه برا شما؟ حتی خارجیا؟! Blue28
Michael Vey تعهدی و شهریه پرداز و اینا تو یه کلاسه چون دیدم از همکلاسیام.ولی بقیشو نمیدونم لابد هست دیگه
-
Blue28
..️
-
سرفه ها م احتمالا بچه ها رو اذیت می کنه مخصوصا صدا شون
هعیسعی می کنم مثل یک بار تو بچگی که
سعی کردم خفه سرفه کنم یا جلو شو بگیرم
الانم همون کار رو کنم
حداقل بتونند استراحت کنند
دو تا مون که ازمون داشتیم دیروز حسابی خسته شدیم
فعلا 3 تا هستیم تو اتاق و اگر این صدا سرفه ها من بزاره استراحت کنیم
هعیی
واقعا ببخشید🥺
دیشبم که متوجه نبودم از خواب بیدارتون کردم با ناله های که خودم متوجه شون نبودم️
-
اَلْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي لَيْسَ لِقَضَآئِهِ دَافِعٌ، وَ لاَ لِعَطَآئِهِ مَانِعٌ، وَ لاَ كَصُنْعِهِ صُنْعُ صَانِعٍ،
ستايش مخصوص آن خدايى است كه هيچكس در عالم سر از حكم و فرمانش نتواند كشيد و بخشش او را منع نتواند كرد و هيچ صانعى در آفرينش مانند صنع او پديد نتواند ساخت
-
Succinate برا منم خیلیا فکر میکنن خب حالا که مهندسی مکانیک میخونم، باید بتونم ماشین تعمیر کنم:/
اینو که میگن اعصابم به کل نابود میشهAkito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate برا منم خیلیا فکر میکنن خب حالا که مهندسی مکانیک میخونم، باید بتونم ماشین تعمیر کنم:/
اینو که میگن اعصابم به کل نابود میشهمن دیگه رفتم دوره تفسیر آزمایش گذروندم به خدا