Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت
مشاوره تحصیلی
چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید
macrophage Of nahang 0M
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه. میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)، **اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
مشاوره تحصیلی

شمارشگر رسیدن به آرزوهامون

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
35 دیدگاه‌ها 7 کاربران 2.3k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • macrophage Of nahang 0M آفلاین
    macrophage Of nahang 0M آفلاین
    macrophage Of nahang 0
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

خب دوست من راضی شد که بیاد و فردا صبح اینجاس:)) امیدوارم یه همه موفقیت از این دیدار گیرمون بیاد:)))))

من خوشبخت ترین آدم در کل کهکشان هام💓

macrophage Of nahang 0M 1 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • HakoH Hako

منم. از فردا شروع میکنم این تاپیک باعث شد دوباره به خودم برگردم به امید عملی کردن برنامهمم و رسیدن به هدفم:)

macrophage Of nahang 0

Hako در شمارشگر رسیدن به آرزوهامون گفته است:

منم. از فردا شروع میکنم این تاپیک باعث شد دوباره به خودم برگردم به امید عملی کردن برنامهمم و رسیدن به هدفم:)

برس بهش شک نکن حتی یه ذره حتی یک ذره....

1 پاسخ آخرین پاسخ
      5
      • macrophage Of nahang 0M macrophage Of nahang 0

خب دوست من راضی شد که بیاد و فردا صبح اینجاس:)) امیدوارم یه همه موفقیت از این دیدار گیرمون بیاد:)))))

macrophage Of nahang 0

macrophage Of nahang 0
        خب تقریبا ی هفته گذشته از روزی که اومد و اتفاقات خیلییی زیادی رخ داد..اون توی سطح متفاوتی از دانش نسبت به من قرار داره.خیلی متفاوت
        الان که اینو مینویسیم 28 شهریور و اون خوابه و من در حال جمع اوری داده ها...و ساعت خوابم فعلا نه صبح تا یازده س...واقعا خسته م اما واقعا هم حیفه
        یکشنبه میره و خلاصه اینکه ریسک کنید ...سخت بود هم واسه اون که بیاد توی ی خونواده غریبه ده روز هم واسه من ولی خدارو هزار مرتبه شکر کار خیلی خوب پیش رفت هیچوقت فکر نمیکردم همچین بشه...

3

macrophage Of nahang 0
          خب تقریبا ی هفته گذشته از روزی که اومد و اتفاقات خیلییی زیادی رخ داد..اون توی سطح متفاوتی از دانش نسبت به من قرار داره.خیلی متفاوت
          الان که اینو مینویسیم 28 شهریور و اون خوابه و من در حال جمع اوری داده ها...و ساعت خوابم فعلا نه صبح تا یازده س...واقعا خسته م اما واقعا هم حیفه
          یکشنبه میره و خلاصه اینکه ریسک کنید ...سخت بود هم واسه اون که بیاد توی ی خونواده غریبه ده روز هم واسه من ولی خدارو هزار مرتبه شکر کار خیلی خوب پیش رفت هیچوقت فکر نمیکردم همچین بشه...

macrophage Of nahang 0

macrophage Of nahang 0
          داده ها همه فیک بودن،الان ک رفت و درحال تست هستم فهمیدم که سرکار بودم ،همه چی رو برداشت و یسری داده فیک تحویل گرفتم://
          مورد سواستفاده قرار گرفتن حس بدی داره

1 پاسخ آخرین پاسخ
          3
          • F آفلاین
            F آفلاین
            Fati2008

بچه ها دانش آموز تجربی یازدهم هستم معدل دهمم 19/64 هستش فرزانگان همدان درس میخونم فقط یه موضوع باعث شده یکم نگران بشم اونم اینه که تابستون جمع بندی دهم رو انجام ندادم بنظرتون میشه کاریش کرد ؟ دوستانی که خودشون تجربه دارن میشه با منم به اشتراک بزارن

AquaA 1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • F Fati2008

بچه ها دانش آموز تجربی یازدهم هستم معدل دهمم 19/64 هستش فرزانگان همدان درس میخونم فقط یه موضوع باعث شده یکم نگران بشم اونم اینه که تابستون جمع بندی دهم رو انجام ندادم بنظرتون میشه کاریش کرد ؟ دوستانی که خودشون تجربه دارن میشه با منم به اشتراک بزارن

AquaA آفلاین
              AquaA آفلاین
              Aqua
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Aqua انجام شده

Fati2008
              نیازی نیس فعلا دهم بخونی، یازدهم بخون امسال خوب ببند دهم رو تابستون سال بعد جمع بندی می‌کنی وقت هست فعلا
              پ.ن:معذرت می‌خوام از صاحب تاپیک بابت اسپم

1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
                macrophage Of nahang 0

از اخرین پستم فک کنم پنجاه روزی گذشته...توی این مدت خیلی درگیر بودم با خودم،و تصمیات سختی گرفتم
                با خودم میگفتم اوایل که هی فلانی بیست ساله روی این کاره خب میرفتم واسش یسری کارا رو رایگان انجام میدادم که اونم بهم یسری چیزا بگه اما متتوجه شدم که نسبت به وقتی که ازم میگرن عملا سواستفاده اسمش میشه گذاشت
                ی شب همه رو قطع کردم و خیلی هم حرف شنیدم که نه ماهه داریم کار رو پیش میبریم نمیتونی همینطوری تمومش کنی...
                راستش الان احساس بهتری دارم و اتفاقا پیشرفت بهتری دارم میکنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • HakoH Hako

HakoH آفلاین
                  HakoH آفلاین
                  Hako
                  ریاضی

Hako
                  خطاب به خودم
                  هعی عسل
                  بالاخره دیدی شد ..از این به بعد هم میشه..نترس قوی باش مثل این چند ماه

لَنگ لَنگان می‌روم تا انتهای ِ آرِزو ؛

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                    macrophage Of nahang 0

امروز 28 ابان ماهه،کلاس ها تعطیل شد و خونه موندم ولی از شش صبح ک پاشدم تا همین لحظه مشغول بودم و حس میکنم انگار دو تا شمشیر توی پشتمه اما سختتر این بود ک وقتی واسه خانواده تعریف کردم با ذوق که سال بعد میتونم به کجاها رسیده باشم و همه چیی هزار درجه عوض شده و خیلییییی اتفاقا میفته
                    دیدم سرشو برگردوند و خوابید....حس کردم شکستم از درون،راستش بجز دیدن خودم از اینم شکستنم که چقدر اونا شکستن که به این لول رسیدن
                    چی بگم سخت نمیگیرم زندگی اینه فقط از ی چیز ترس دارم
                    فک کنم خودم اخرین بازمانده ی این رویام میترسم از اینکه ی روز صبح که چکیده صدها روز قبل بوده باشه و پاشدم و دیگه بریده بودم خب کسی نمیفهمه کسی نیست برم گردونه...واسه همین روی هر و دیواری مثل دیوار الا مینویسم خیلی چیزا رو ک یادم نره مسیری ک اومدم چون حافظه ی دردم بخاطر دردهای زیاد ضعیفه
                    زورم رو نمیگیرن این شبای سخت و سرد و طولانی،چرخ من عادت داره....

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                      macrophage Of nahang 0

امروز سومین روز مریضیمه و بجر روز اول که کمی استراحت کردم دیگه نشد
                      دیروز رو تا غروب دانشگاه بودم و شبشم برگشتم تا نصفه شب مجبور بودم کارام رو بکنم و امروزم ک خونه بودم از ده صبح تا الان پای لبتابم و گاهی حس میکنم شرایط سخته ولی اغلب سعی میکنم ندیدش بگیرم
                      چند وقت پیش داشتم به این فکر میکردم که چرا علیرغم همه ی تلاش ها هیچی نمیشه...وقتی خودم رو با همسن هام میسنجم شبا رو بیدارم و روزا رو مشغول ولی کیفیت زندگی اونا خییلی بالاتر و من در رفع حداقل های زندگیم دست و پا میزنم...
                      من کارشناسیم و واسه مدیر گروه رشته ی خودمون تلاش کردم ک به چشمش بیام که بتونم ارتباطی بگیرم با اساتید بالاتر اما ندید گرفت و منم دلسرد شدم و اهمیت ندادم دیگ اصلا.. تا اینکه چند روز پیش مدیر گروه دانشجوهای ارشد رشتمون که از دانشگاه دیگ بود و استاد ی درسمون شده بود
                      ناگهانی بهم پیشنهاد همکاری داد...خیلی جا خوردم و خیلی ازم تعریف کرد ک زیر نظرت داشتم و متوجه شدم استعداد زیادی داری ...خیلی ذوق زده شدم اول و ی جلسه گذاشت ک برم ببینمش حرف بزنیم...گفتم من تا اینجاها رفتم و به نتیجه نرسیدم
                      گفت میخام راجب یه سری چیزا دیگه کار کنیم و واسم بحث مادی قضیه خیلی مهمه و حس میکنم تو میتونی به چیزی ک میخام برسی
                      گفتم الان این علمی ک میگید واسه این کار رو ندارم گف اصلا مهم نیست تو بگو یسال دیگ بهش برسی فقط الان بهم قول همکاری بده
                      گفت حالا بنظرت چقدر زمان میبره گفتم نمیتونم الکی بگم باید ی کم درموردش تحقیق کنم
                      دیروز حرف زدیم باز و گفتم یه ماه دیگه...یه کم نگام کرد و ...
                      خب حس کرد ک یا خیلی نپختم و جوان ک نمیفهمم چی میگم یا حالت دیگه ای نداره 😅
                      اون روی شش ماه تا یسال حساب باز کرده بود و کرده البته

3
                        macrophage Of nahang 0
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط macrophage Of nahang 0 انجام شده

خب هفتمین روز از دومین مریضیم در این ماه:/
                        این ماه به طرز باورنکردنی دوبار مریض شدم و هردو بار هم به طرز باورنکردنی سخت و شدید
                        و این دومی سختتر هم بود ی هفته گلودرد و بی خوابی شبا
                        خیلی بهم اسیب زدن:( هرچی برنامه ریخته بودم واسه این ماه خراب شد
                        الانم ساعت پنج صبحه و ...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2

دیروز رو تا غروب دانشگاه بودم و شبشم برگشتم تا نصفه شب مجبور بودم کارام رو بکنم و امروزم ک خونه بودم از ده صبح تا الان پای لبتابم و گاهی حس میکنم شرایط سخته ولی اغلب سعی میکنم ندیدش بگیرم
                          چند وقت پیش داشتم به این فکر میکردم که چرا علیرغم همه ی تلاش ها هیچی نمیشه...وقتی خودم رو با همسن هام میسنجم شبا رو بیدارم و روزا رو مشغول ولی کیفیت زندگی اونا خییلی بالاتر و من در رفع حداقل های زندگیم دست و پا میزنم...
                          من کارشناسیم و واسه مدیر گروه رشته ی خودمون تلاش کردم ک به چشمش بیام که بتونم ارتباطی بگیرم با اساتید بالاتر اما ندید گرفت و منم دلسرد شدم و اهمیت ندادم دیگ اصلا.. تا اینکه چند روز پیش مدیر گروه دانشجوهای ارشد رشتمون که از دانشگاه دیگ بود و استاد ی درسمون شده بود
                          ناگهانی بهم پیشنهاد همکاری داد...خیلی جا خوردم و خیلی ازم تعریف کرد ک زیر نظرت داشتم و متوجه شدم استعداد زیادی داری ...خیلی ذوق زده شدم اول و ی جلسه گذاشت ک برم ببینمش حرف بزنیم...گفتم من تا اینجاها رفتم و به نتیجه نرسیدم
                          گفت میخام راجب یه سری چیزا دیگه کار کنیم و واسم بحث مادی قضیه خیلی مهمه و حس میکنم تو میتونی به چیزی ک میخام برسی
                          گفتم الان این علمی ک میگید واسه این کار رو ندارم گف اصلا مهم نیست تو بگو یسال دیگ بهش برسی فقط الان بهم قول همکاری بده
                          گفت حالا بنظرت چقدر زمان میبره گفتم نمیتونم الکی بگم باید ی کم درموردش تحقیق کنم

macrophage Of nahang 0

macrophage Of nahang 0 در شمارشگر رسیدن به آرزوهامون گفته است:

خب امروز داره دوماه میگدره از اون روز،یک ماه و خورده ایش به امتحانات خورد و امروز اخرین امتخان بود و تموم شد چون واحد زیاد برداشته بودم واقعا سخت بود...اما کار رو رسوندم هفته پیش 🙂
                          بهش نشون دادم و نشسته بود و از ذوق پاشد واسم دست زد:)
                          خیلی ازم تعریف کرد و خیلی حس خوبی بود،خیلی وقت بود همچین چیزی رو تجربه نکرده بودم راستش...

ی استاد دیگه هم داریم راستش خیلی وقته دارم پلن میچینمم که اعتمادش جلب کنم 😸 بشدت با سواد و بشدت کار ازش واسه پیشرفت برمیاد ...دیشب رو از دو ظهر تا شش صبح نشستم خوندن وتمام جلساتش رو سر ازمایشگاه که بچه ها فیلم گرفته بودن مجدد دیدم واقعا سخت بود خیلییی سخت بود اونم با سرعت 1.5 ایکس
                          واقعا نزدیک صبح دیگه داشتم میسوختم و ب سختی تحمل کردم تا اینکه شش و ربع تموم شد و تا هفت و ربع خوابیدم و رفتم امتحان
                          امروز امتحان ازمایشگاه داشتیم گزارش کارها رو میاورد و از روش میخوند و میپرسید ،از هرکس پنج تا شش تا میپرسید
                          به من که رسید چون میشناختم گفت میخام پوستت بکنم...گفتم سختترین سوالت رو بپرس استاد..گفت اوکی شکل فلان رو بیار از روی گزارش کارت و توضیح بده و سوال دارم...گفتم نیاز نیست شکلش بیارم،پای تخته خودم رسمش میکنم
                          گفت یعنی تو اگر اینو رسم کنی که...
                          و رفتم بیشتر از چیزی که حتی توی گزارش کار و تدریس خودش بود رسم کردم...هیچی دیگه خیلی ذوق کرد و دیگه سوالات دیگ هم نپرسید و شد همون یک سوال
                          بعد امتحان رفتم باهاش صحبت کردم درمورد وضعیت تحصیلی و... و گفت چون تلاش میکنی و استعداد داری کمکت میکنم همه طوره وخیلی قول داد و یکی اینکه ی ایده که دارم واسه ثبت اختراع قول داد که کمکم کنه و باهم انجامش بدیم:)
                          خیلی ذوق کردم راستش....

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                            macrophage Of nahang 0

خب یه ماه مانده به عید و میدونم اگر عمری باشه پست بعدیم اینجا واسه عیده
                            هدف دستنیافتنی و رویایی من داره دست یافتنی میشه چیزی که تا این هفته با حدس و گمان و بشه یا نشه واسش تلاش میکردم الان مطمنم میشه دیگه
                            حالا شاید یک سال یا کمتر بیشتر کار بخواد ولی دیگه میدونم میشه
                            خیلی به اینده امیدوارم....

2

هدف دستنیافتنی و رویایی من داره دست یافتنی میشه چیزی که تا این هفته با حدس و گمان و بشه یا نشه واسش تلاش میکردم الان مطمنم میشه دیگه

macrophage Of nahang 0

macrophage Of nahang 0 در شمارشگر رسیدن به آرزوهامون گفته است:

خب چندساعت دیگه عیده...امسال علی رغم موفقیت های زیاد و مهارت و ایده های زیادی که ایجاد و خلق شد به طور ناگهانی با ی بحران شدید مالی هم خونواده مواجه شد طوریکه هرچی داریم رو میخایم بفروشیم با اینکه میدونیم حل نمیشه و بعدش خودمون دست تقدیر بسپاریم...سال تحویل امسال رو تنها خونم و سفره ای نیست و تموم اون ادم های شلوغ پارسالش چنان پیچکِ مشکلات، وجودشان را در هم تنیده که راه رهایی براشون نذاشته
                              اما راستش زیاد نگران نیستم و الان هم منتظرم ساعت شش قراره ی سایت ی اف بزنه و بگیرمش:) چون ایمان دارم که هرچی رخ بده خواست و او بد نمیخواد
                              من هنوز به رویاهام فکر میکنم و صبحا واسشون پامیشم اگر که مادیان خسته اگر طناب هم پاره درون مرد همواره کشیده میشود باری

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              2
                                macrophage Of nahang 0
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط macrophage Of nahang 0 انجام شده

سونامی مشکلات جدید به حدی سریع شروع به بلعیدن هرچی که داشیم کرد که گاها از خودم میپرسم من کجام و دارم چیکار میکنم...تا حدی که الان نگاه گوشیم میکنم و تاریخ رو میزنم
                                امروز سه و نیم ظهر چهارده فروردین صدها کیلومتر دورتر از خانه و خانواده ام در اتاقی به دنبال حل مشکلاتی که یه دفعه رخ دادن...تو اخرین پستم گفتم دارم به رویاهام هنوز فکر میکنم ولی راستش الان که تایپیک و پست رو دیدم فهمیدم عه رویاهایی داشتم که واسش تلاش میکردم.تا این حد فشار و تنش باعث فراموشی همه چی شده بود و تلاش الان برای بقاس....با ی امید بشدت پایین
                                بچه ها هرکس این پست رو میبنه ازش خواهشمندم برام دعا کنه...برای خود و خانواده ام.....که بتونیم به زندگی عادی حداقل برگردیم...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                3
                                پاسخ
                                • پاسخ به عنوان موضوع
                                وارد شوید تا پست بفرستید
                                • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                • بیشترین رای ها

• 1
                                • 2
                                • درون آمدن