هرچی تودلته بریز بیرون۶
- 
@ma-a در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: شماعم ترم یک اناتومی اندام فوقانی تحتانی دارین؟ 
 @Sally
 Blue28
 یسری دانشگاها ترم دو دارن اینومن دارمش   
- 
Succinate 
 ترکیب جدیدی بوجود آوردی   به این فکر نکردی شاید یه واکنش شدید بده منفجر شه؟ به این فکر نکردی شاید یه واکنش شدید بده منفجر شه؟ 🫣🫣 🫣🫣 میخوای با phd چیکار کنی؟  @سینا-0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Succinate 
 ترکیب جدیدی بوجود آوردی   به این فکر نکردی شاید یه واکنش شدید بده منفجر شه؟ به این فکر نکردی شاید یه واکنش شدید بده منفجر شه؟ 🫣🫣 🫣🫣 میخوای با phd چیکار کنی؟  یه جورایی داد دیگه    
 عشق و حال کنم نه ولی به طور جدی میتونم آزمایشگاه بزنم یا پژوهشکده تحقیقات کنم نه ولی به طور جدی میتونم آزمایشگاه بزنم یا پژوهشکده تحقیقات کنم
 استاد بشم اصلا  
- 

- 
خبر خوبی که برای فردا منتظرش بودم، امروز اتفاق افتاد و من خوشحال ترینم... 
- 
ترکوندی دخترررر ایول بهت    
 ari_14 در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:14h+205t Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ترکوندی دخترررر ایول بهت    
 ari_14 در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:14h+205t مرسی قشنگم  ️ ️ ️ ️
- 
@سینا-0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Succinate 
 ترکیب جدیدی بوجود آوردی   به این فکر نکردی شاید یه واکنش شدید بده منفجر شه؟ به این فکر نکردی شاید یه واکنش شدید بده منفجر شه؟ 🫣🫣 🫣🫣 میخوای با phd چیکار کنی؟  یه جورایی داد دیگه    
 عشق و حال کنم نه ولی به طور جدی میتونم آزمایشگاه بزنم یا پژوهشکده تحقیقات کنم نه ولی به طور جدی میتونم آزمایشگاه بزنم یا پژوهشکده تحقیقات کنم
 استاد بشم اصلا  Succinate 
 بله داده...فقط دیگه بو رو حس نمیکنی وگرنه که چیزی نشده    ️ ️  خیلی عالیه...یه مدت دوست داشتم آزمایشگاه فعالیت کنم...البته نه میکروب🫠 
 آز بیوشیمی و موارد مشابه(اونم تا وقتی که ازم گزارشکار نخوان   ) )
 امیدوارم از استادایی نشی که میگن رفرنس بخونین🫠جزوه بدی   

شعردانه
شعردانه