هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@Zohre-Nowrouzi
خیر جلو جلو تر بهش دادم فردا شاکی نشه :face_with_tears_of_joy:
بچه حساسه :/ :face_with_tears_of_joy: -
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

:/ اصلا از این قرطی بازیا خوشم نمیاد حوصلم سررفت براتون نوشتم :face_with_tears_of_joy:
:/ بیاید یه دوتومن پول بدید افرین پسرای خوب
mohammadhassan @milad91 tamom :face_with_tears_of_joy:
و سایر وابستگان :face_with_tears_of_joy::confused_face: این کارا چیه آقا میلاد؟ ازشما بعیده :expressionless_face:
-
@Zohre-Nowrouzi
بچه حساسه :/ :face_with_tears_of_joy:mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@Zohre-Nowrouzi
بچه حساسه :/ :face_with_tears_of_joy:عیدی نوروزشه؟😂😂😂😂
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@Zohre-Nowrouzi
بچه حساسه :/ :face_with_tears_of_joy:عیدی نوروزشه؟😂😂😂😂
@zohre-nowrouzi بله
-
sonsy
ولنتاین مباااارک عشششم ♥♥♥♥ -
من اگه بمیرم
:/ دلم برای بارون تنگ میشهنمیمیری ک 😐😂
-
@zohre-nowrouzi :/ :face_with_tears_of_joy: من اگه مردم بدهی همراه اولو ندید باشه ؟ خیلی پولمو کشیده بالا دیگه :face_with_tears_of_joy:
_MILAD_ :cat_face_with_tears_of_joy:
-
@zohre-nowrouzi :/ :face_with_tears_of_joy: من اگه مردم بدهی همراه اولو ندید باشه ؟ خیلی پولمو کشیده بالا دیگه :face_with_tears_of_joy:
-
من اگه بمیرم
:/ دلم برای بارون تنگ میشهنمیمیری ک 😐😂
@zohre-nowrouzi یه سکه هم تو جیبم هست :/ اونو باهام دفن کنید دلیل خاصی نداری :face_with_tears_of_joy: جز داراییمه :/
لپ تاپمو هم اگه جایی دیدید کاملا بسوزنید :face_with_tears_of_joy: غلتک بیارید از روش رد شه :face_with_tears_of_joy: نابودش کنید -
@zohre-nowrouzi یه سکه هم تو جیبم هست :/ اونو باهام دفن کنید دلیل خاصی نداری :face_with_tears_of_joy: جز داراییمه :/
لپ تاپمو هم اگه جایی دیدید کاملا بسوزنید :face_with_tears_of_joy: غلتک بیارید از روش رد شه :face_with_tears_of_joy: نابودش کنید_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
لپ تاپمو هم اگه جایی دیدید کاملا بسوزنید :face_with_tears_of_joy: غلتک بیارید از روش رد شه :face_with_tears_of_joy: نابودش کنیدلپ تاپت ک مال مننننن بود میلادددد😐😐😐😐😐عههههههههههه
-
لپ تاپمو هم اگه جایی دیدید کاملا بسوزنید :face_with_tears_of_joy: غلتک بیارید از روش رد شه :face_with_tears_of_joy: نابودش کنیدلپ تاپت ک مال مننننن بود میلادددد😐😐😐😐😐عههههههههههه
-
@zohre-nowrouzi :face_with_tears_of_joy: استغفرالله این حرفو دیگه نزن :face_with_tears_of_joy: همین که من گفتم
-
@zohre-nowrouzi :face_with_tears_of_joy: استغفرالله این حرفو دیگه نزن :face_with_tears_of_joy: همین که من گفتم
من گنا دالم😢لپ تاپ ندالم😢
-
@zohre-nowrouzi :/ :face_with_tears_of_joy: دست به اموالم نزن :face_with_tears_of_joy: امنیت که نداره بذار برم تمام پوشه هاشو رمز بذارم
-
@zohre-nowrouzi :/ :face_with_tears_of_joy: دست به اموالم نزن :face_with_tears_of_joy: امنیت که نداره بذار برم تمام پوشه هاشو رمز بذارم
😒خسیس تو ک مردی اون موقعه
-

ویندوزو خواستم آپدیت کنم کلی وقت گرفت :|
ولی تغییراتی دادن توش