هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
به طراحی قدیم عادت کرده بودیما :|
برداشتن عوضش کردن :| -
ویندوزو خواستم آپدیت کنم کلی وقت گرفت :|
ولی تغییراتی دادن توشmohammadhassan
آقامحمد حسن وقتی تو لپ تاپ فیلمی پخش میشه تصویرش متوقف میشه ولی صدا همچنان ادامه میده کلا قطع ووصل میش ممکنه بخاطر قدیمی بودن ویندوزشه ؟؟؟آخه ازوقتی خریدمش ویندوز نصب نکردم تقریبا سوم راهنمایی که بودم
-
mohammadhassan
آقامحمد حسن وقتی تو لپ تاپ فیلمی پخش میشه تصویرش متوقف میشه ولی صدا همچنان ادامه میده کلا قطع ووصل میش ممکنه بخاطر قدیمی بودن ویندوزشه ؟؟؟آخه ازوقتی خریدمش ویندوز نصب نکردم تقریبا سوم راهنمایی که بودم
@dr-yassi فیلم با چه کیفیتی... بعضی وقت ها کیفیت فیلم بالاست ولی سیستم قدیمی هست و توان پردازش نداره... شاید به همین دلیله.
-
@dr-yassi فیلم با چه کیفیتی... بعضی وقت ها کیفیت فیلم بالاست ولی سیستم قدیمی هست و توان پردازش نداره... شاید به همین دلیله.
mohammadhassan
فیلم از آلاکیفیت بالا -
mohammadhassan
فیلم از آلاکیفیت بالا@dr-yassi خب پلیر فیلم رو عوض کنید. با چه چیزی میبینید؟
از اولش تصویر قطع میشه یا وسط فیلم؟ کل فیلمای آلاء اینطوریه یا فقط یک مورد؟ -
mohammadhassan
-
mohammadhassan
فیلم از آلاکیفیت بالا@dr-yassi شاید فیلم خرابه... شاید با یه برنامه دیگه اجرا کنید درست بشه. شاید هم _MILAD_ درست بگن. بستگی داره خیلی چیزا میتونه باشه.
-
@dr-yassi یکم ویدیو رو عقب بیارید و بعد دوباره پلی کنید درست میشه
یا هم یبار pause بزنید دوباره play کنید_MILAD_
انجام دادم روشی که میگید نشد ....بعد یه تصویر زمینه میزارم لپ تاپو خاموش روش کنم عکس میپره وصفحه رنگ دیگه ای میشه -
_MILAD_
انجام دادم روشی که میگید نشد ....بعد یه تصویر زمینه میزارم لپ تاپو خاموش روش کنم عکس میپره وصفحه رنگ دیگه ای میشه -
_MILAD_
انجام دادم روشی که میگید نشد ....بعد یه تصویر زمینه میزارم لپ تاپو خاموش روش کنم عکس میپره وصفحه رنگ دیگه ای میشه@dr-yassi ویندوز ها اونقدر عمر زیادی ندارن. اینطوری که شما میگید از سال سوم راهنمایی تا الان دیگه باید عوضش کنید. پیشنهاد میکنم ویندوزو عوض کنید.
-
_MILAD_
واسه هرفیلمی اینطوره .....کلا هنگ نمیکنه خوب کارمیکنه اما فیلم درست پخش نمیشه -
@dr-yassi ویندوز ها اونقدر عمر زیادی ندارن. اینطوری که شما میگید از سال سوم راهنمایی تا الان دیگه باید عوضش کنید. پیشنهاد میکنم ویندوزو عوض کنید.
mohammadhassan
ویندوز رو سی دی یا برنامه س؟؟؟ من فقط اسمشو بلدم -
mohammadhassan
ویندوز رو سی دی یا برنامه س؟؟؟ من فقط اسمشو بلدم@dr-yassi منظورتون رو متوجه نشدم دقیقا. ولی ویندوز رو میشه هم رو سی دی ریخت هم رو فلش. رو هردو باید اموزش ریختن ویندوز رو سی دی یا فلش رو سرچ کنید. اگه براتون سخته بهتره سی دی ویندوز تهیه کنید و عوض کنید تا دردسرش کمتر باشه.
-
mohammadhassan
ویندوز رو سی دی یا برنامه س؟؟؟ من فقط اسمشو بلدم@dr-yassi جدیدا این مشکل پیش اومده؟
-
@dr-yassi جدیدا این مشکل پیش اومده؟
mohammadhassan پارسال ...
آهان خیلی ممنونم -
mohammadhassan
ویندوز رو سی دی یا برنامه س؟؟؟ من فقط اسمشو بلدم@dr-yassi اگه مقدوره مدل دقیق لپ تاپ و نوع ویندوزتون رو بفرمایید تا بتونم بیشتر راهنمایی کنم
-
@dr-yassi اگه مقدوره مدل دقیق لپ تاپ و نوع ویندوزتون رو بفرمایید تا بتونم بیشتر راهنمایی کنم
mohammadhassan
Hp سون هست ویندوزش -
mohammadhassan پارسال ...
آهان خیلی ممنونم@dr-yassi خواهش
-
mohammadhassan
Hp سون هست ویندوزش@dr-yassi بله ولی اچ پی صد تا لپ تاپ دارع :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: خواستم مدل دقیق ترشو بدونم برا دونستن سخت افزار لپ تاپتون
-
@dr-yassi بله ولی اچ پی صد تا لپ تاپ دارع :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: خواستم مدل دقیق ترشو بدونم برا دونستن سخت افزار لپ تاپتون
mohammadhassan
ببخشید من سردرنمیارم ازایناPro book 4520s hp اینو نوشتن روش