هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هع//ییییییی
-
هوفف
هعی -
زهرا بنده خدا 2
من از لحظه ای که فهمیدم عکسش برش حورده داشتم میخندیدم نمیدونم به مظلومیتش بود به تصور واکشنش بود
ولی خب درستش کردم از کانالای دیگه پاک کردم داخل کانال اصلی ویرایش زدم و دوباره فور کردمبنده خدا میخواسته فعالیت های خودش دیده بشه ممنون باش ازش
برعکس بچه های ما همه از عکس گرفتن گریزان اند و تاکید دارن چهرمون نباشه تو عکسا
️
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
زهرا بنده خدا 2
من از لحظه ای که فهمیدم عکسش برش حورده داشتم میخندیدم نمیدونم به مظلومیتش بود به تصور واکشنش بود
ولی خب درستش کردم از کانالای دیگه پاک کردم داخل کانال اصلی ویرایش زدم و دوباره فور کردمکار خوبی کردی
نمیدونم چه مدل آدمی بودن ولی در هر صورت ناراحت میشدن که از بین جمعیت فقط اوشون نیستنبنده خدا میخواسته فعالیت های خودش دیده بشه ممنون باش ازش
آره آدم عکس بگیریه طبق چیزایی که معلومه
ولی خودش از خودش ممنون بود بسشه
️
منم
-
یبار رفتم داروخونه برای مادر بزرگم قرص بگیرم (اسمشو نمیدونم ولی ارامش بخش بود فکر کنم)
خلاصه از این قرصایی بود که اگه چندتا میخوردی میمردی.
اقا داروخونه نداد .جای ما دکترای داروساز منو میشناسن قبلا میدادن اونروز نبود خود دکتر بعد تکنسینه نمیداد دارو رو هی از من اصرار از اون انکار بعد گفت میرم میارم برات ...دیدم طول کشیده یدفعه اورژانس اجتماعی اومده بعد طرف راست راست اومد گفت این میخواد خودکشی کنه ...
اقا منو میگی اعصابم خورد:چی میگی اقا چرا داری حرف چرت میزنی.
اورژانسیه:ببین پسرم میدونم اوضاع
_بس کن اقا این اقا داره چرت میگه همین الا زنگ بزنین دکتر داروساز بگین بیاد. این قضیه رو حل کنه
تکنسین :به دکتر چه ربطی داره_تو زنگ بزن چیکار داری ...
اقا خلاصه که به دکتر زنگ زدن بیاد تا دکتر بیاد هی اورژانسیه اومد گزارش پر کنه نگذاشتم داشت مینوشت رفتم خودکارو از دستش کشیدم (سوئ پیشینه نشه)
تا دکتر اومد و گفت : بابا من اینو میشناسم مهدی همیشه برا مادرجانش این قرصا رو میبره این بلبشو چیه تو داروخونه من راه انداختین جمع کنین اقا ..خلاصه که نزدیک بود ولی ختم بخیر شد...
-
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
زهرا بنده خدا 2
ولی خب درستش کردم از کانالای دیگه پاک کردم داخل کانال اصلی ویرایش زدم و دوباره فور کردمکار خوبی کردی
نمیدونم چه مدل آدمی بودن ولی در هر صورت ناراحت میشدن که از بین جمعیت فقط اوشون نیستنبنده خدا میخواسته فعالیت های خودش دیده بشه ممنون باش ازش
آره آدم عکس بگیریه طبق چیزایی که معلومه
ولی خودش از خودش ممنون بود بسشه
️
منم
زهرا بنده خدا 2 اره بابا واقعا زشت میشد
️
منم دوست ندارم تو عکسا باشم دوستمم همینطور
بعد یکی از کارشناسای فرهنگی تو کانال هزار نفره ی دانشگاه یه سلسله عکسای سم از دوستم درست کردن قشنگ -
یبار رفتم داروخونه برای مادر بزرگم قرص بگیرم (اسمشو نمیدونم ولی ارامش بخش بود فکر کنم)
خلاصه از این قرصایی بود که اگه چندتا میخوردی میمردی.
اقا داروخونه نداد .جای ما دکترای داروساز منو میشناسن قبلا میدادن اونروز نبود خود دکتر بعد تکنسینه نمیداد دارو رو هی از من اصرار از اون انکار بعد گفت میرم میارم برات ...دیدم طول کشیده یدفعه اورژانس اجتماعی اومده بعد طرف راست راست اومد گفت این میخواد خودکشی کنه ...
اقا منو میگی اعصابم خورد:چی میگی اقا چرا داری حرف چرت میزنی.
اورژانسیه:ببین پسرم میدونم اوضاع
_بس کن اقا این اقا داره چرت میگه همین الا زنگ بزنین دکتر داروساز بگین بیاد. این قضیه رو حل کنه
تکنسین :به دکتر چه ربطی داره_تو زنگ بزن چیکار داری ...
اقا خلاصه که به دکتر زنگ زدن بیاد تا دکتر بیاد هی اورژانسیه اومد گزارش پر کنه نگذاشتم داشت مینوشت رفتم خودکارو از دستش کشیدم (سوئ پیشینه نشه)
تا دکتر اومد و گفت : بابا من اینو میشناسم مهدی همیشه برا مادرجانش این قرصا رو میبره این بلبشو چیه تو داروخونه من راه انداختین جمع کنین اقا ..خلاصه که نزدیک بود ولی ختم بخیر شد...
-
انقدر خستم که حد نداره و آنقدر باید بخونم که حد نداره
هعییییی
و از غروب غم شدید
غم گریه
به حدی که اومدم تا نزدیک خوابگاه وهی بر گشتم دوباره برگشتم تا کتابخونه مرکزی
تو اوج سرما
با غم و با غمی که نصف شم نمب دونستم دقیقا برای چیهچه طور گفتن ضاق صدري
واقعا ضاق صدری خیلییی سختغم دلتنگی دوری غربت هوا سرد شب
اسمون بی ستاره یا بگم کم ستاره اینجا
هعیییی
و فشار و سختی و سنگینی زندگی