هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
باید برم متخصص پوست
جوشام خیلی کمتر شدن ولی جاشون مونده و ایده ای برای رفعشون ندارم
کسی کرمان دکتر پوست خوب میشناسه؟ -
سر آزمونم انقدر خوابم می اومد که به زور تا آخرش موندم:)
کشش اعتبار سنجی دیگه نداشتم واقعا... -
Narges_
واییییی وایییی ۵ چیه من به ۷ هم راضیم
ببین فقط کافیه یه کم خوابم دیر بشه(که الان دار میشه) دیگه صبح به زووووووور بیدار می شم اگه هم بتونم زود بیدار بشم دیگه کل اون روز رو گیجم و خواب آلود
واقعا جایگاه خواب کافی تو زندگی من خیلی بالاست و این اصلا دست خودم نیست:))) -
Narges_
واییییی وایییی ۵ چیه من به ۷ هم راضیم
ببین فقط کافیه یه کم خوابم دیر بشه(که الان دار میشه) دیگه صبح به زووووووور بیدار می شم اگه هم بتونم زود بیدار بشم دیگه کل اون روز رو گیجم و خواب آلود
واقعا جایگاه خواب کافی تو زندگی من خیلی بالاست و این اصلا دست خودم نیست:)))Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Narges_
واییییی وایییی ۵ چیه من به ۷ هم راضیمنه میدونی منظورم اینه یه سریا هستن با ۵ ساعت خواب هیچ کسالتی ندارن بازدهیشون فوق العادس
من خودم ۷ ساعتیم
به زور به ۶ونیم راضیمببین فقط کافیه یه کم خوابم دیر بشه(که الان دار میشه) دیگه صبح به زووووووور بیدار می شم اگه هم بتونم زود بیدار بشم دیگه کل اون روز رو گیجم و خواب آلود
واقعا جایگاه خواب کافی تو زندگی من خیلی بالاست و این اصلا دست خودم نیست:)))منم اگه تون ساعته تکمیل نشه تو کل روز داغونم
پس ما مثل همیم -
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Narges_
واییییی وایییی ۵ چیه من به ۷ هم راضیمنه میدونی منظورم اینه یه سریا هستن با ۵ ساعت خواب هیچ کسالتی ندارن بازدهیشون فوق العادس
من خودم ۷ ساعتیم
به زور به ۶ونیم راضیمببین فقط کافیه یه کم خوابم دیر بشه(که الان دار میشه) دیگه صبح به زووووووور بیدار می شم اگه هم بتونم زود بیدار بشم دیگه کل اون روز رو گیجم و خواب آلود
واقعا جایگاه خواب کافی تو زندگی من خیلی بالاست و این اصلا دست خودم نیست:)))منم اگه تون ساعته تکمیل نشه تو کل روز داغونم
پس ما مثل همیم -
Narges_
ها ها عوضش خوب شد تراز نداد
پایه رو خوب زدم ولی دوازدهمم به جز شیمی زیاد جالب نبود
زیاد جالب که چه عرض کنم خوب نبود دیگAnzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Narges_
ها ها عوضش خوب شد تراز نداداین که در کل اعتبار سنجی میدی یعنی ترازت واقعا خوبه
پایه رو خوب زدم ولی دوازدهمم به جز شیمی زیاد جالب نبود
فصل ۱ اسید و باز که بای بای
اما الکتروشیمی رو دوست داشتم
زیستشم اوکی بود نسبتا
وای پایه شانس آوردم تابستون کل گیاهی رو بستم چون این سری نرسیدم کامل بخونم🫠زیاد جالب که چه عرض کنم خوب نبود دیگ
درست میشه
-
Narges_
یه دوستی دارم پارسال تا ۳ می خوند، ۳ تا ۶ می خوابید و ۶ صبح دوباره پا می شد درس می خوند
جالبه که گاها مدرسه هم می اومد و انگار نه انگاره این شبو کم خوابیده یا اصلا نخوابیده:) -
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Narges_
من خودم ۷ ساعتیم
پس ما مثل همیم -
Narges_
بعد آخه می دونی
فقطم مدت زمانش مهم نیست، متاسفانه اینکه چند بخوابم هم شدیدا موثره:]]]]]