هرچی تودلته بریز بیرون۶
-

-
باید برم متخصص پوست🤧
جوشام خیلی کمتر شدن ولی جاشون مونده و ایده ای برای رفعشون ندارم😐
کسی کرمان دکتر پوست خوب میشناسه؟ -
بسیار tired هستم
-
تنها sleep جوابه
-
سر آزمونم انقدر خوابم می اومد که به زور تا آخرش موندم:)
کشش اعتبار سنجی دیگه نداشتم واقعا... -
سر آزمونم انقدر خوابم می اومد که به زور تا آخرش موندم:)
کشش اعتبار سنجی دیگه نداشتم واقعا... -
Narges_
واییییی وایییی ۵ چیه من به ۷ هم راضیم😭😭😂
ببین فقط کافیه یه کم خوابم دیر بشه(که الان دار میشه) دیگه صبح به زووووووور بیدار می شم اگه هم بتونم زود بیدار بشم دیگه کل اون روز رو گیجم و خواب آلود
واقعا جایگاه خواب کافی تو زندگی من خیلی بالاست و این اصلا دست خودم نیست:))) -
Narges_
واییییی وایییی ۵ چیه من به ۷ هم راضیم😭😭😂
ببین فقط کافیه یه کم خوابم دیر بشه(که الان دار میشه) دیگه صبح به زووووووور بیدار می شم اگه هم بتونم زود بیدار بشم دیگه کل اون روز رو گیجم و خواب آلود
واقعا جایگاه خواب کافی تو زندگی من خیلی بالاست و این اصلا دست خودم نیست:)))Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Narges_
واییییی وایییی ۵ چیه من به ۷ هم راضیم😭😭😂نه میدونی منظورم اینه یه سریا هستن با ۵ ساعت خواب هیچ کسالتی ندارن بازدهیشون فوق العادس😭😂
من خودم ۷ ساعتیم
به زور به ۶ونیم راضیم🤧ببین فقط کافیه یه کم خوابم دیر بشه(که الان دار میشه) دیگه صبح به زووووووور بیدار می شم اگه هم بتونم زود بیدار بشم دیگه کل اون روز رو گیجم و خواب آلود
واقعا جایگاه خواب کافی تو زندگی من خیلی بالاست و این اصلا دست خودم نیست:)))منم اگه تون ساعته تکمیل نشه تو کل روز داغونم
پس ما مثل همیم🙃 -
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Narges_
واییییی وایییی ۵ چیه من به ۷ هم راضیم😭😭😂نه میدونی منظورم اینه یه سریا هستن با ۵ ساعت خواب هیچ کسالتی ندارن بازدهیشون فوق العادس😭😂
من خودم ۷ ساعتیم
به زور به ۶ونیم راضیم🤧ببین فقط کافیه یه کم خوابم دیر بشه(که الان دار میشه) دیگه صبح به زووووووور بیدار می شم اگه هم بتونم زود بیدار بشم دیگه کل اون روز رو گیجم و خواب آلود
واقعا جایگاه خواب کافی تو زندگی من خیلی بالاست و این اصلا دست خودم نیست:)))منم اگه تون ساعته تکمیل نشه تو کل روز داغونم
پس ما مثل همیم🙃 -
Narges_
ها ها عوضش خوب شد تراز نداد😎😂
پایه رو خوب زدم ولی دوازدهمم به جز شیمی زیاد جالب نبود😂
زیاد جالب که چه عرض کنم خوب نبود دیگ😂💔Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Narges_
ها ها عوضش خوب شد تراز نداد😎😂😂😂😂این که در کل اعتبار سنجی میدی یعنی ترازت واقعا خوبه
پایه رو خوب زدم ولی دوازدهمم به جز شیمی زیاد جالب نبود😂
فصل ۱ اسید و باز که بای بای😂
اما الکتروشیمی رو دوست داشتم
زیستشم اوکی بود نسبتا
وای پایه شانس آوردم تابستون کل گیاهی رو بستم چون این سری نرسیدم کامل بخونم🫠زیاد جالب که چه عرض کنم خوب نبود دیگ😂💔
درست میشه💜💜
-
Narges_
یه دوستی دارم پارسال تا ۳ می خوند، ۳ تا ۶ می خوابید و ۶ صبح دوباره پا می شد درس می خوند😂
جالبه که گاها مدرسه هم می اومد و انگار نه انگاره این شبو کم خوابیده یا اصلا نخوابیده:)