هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
زهرا۲ در حالی که نه گذاشت من بخونم نه بچه ها بخوابن: بچه هاا دلتون برا دعواهامون تنگ میشهه
من:تنها چیزی که دلم تنگ نمیشه همینه
اون: دلتم بخواددد
من: -
میزان شعور؟
صفر -
زهرا بنده خدا 2 نه تو ازمایش خون و اینا نوشته بودش بعد کنارشم زده بود high میخواستم ببینم چیه که مقدارش بالاست
علائمیم نداره@Masoumeh-sh
آهااا
ممنونم♡ -
شب خوش♡
-
@f-nalist مدرسه ما هیچی نداد
حتا به اونی که دورقمی شد -
بسم الله الرحمان الرحیم
یه استارت آناتومیمون نشه؟
ببینیم تا چهارشنبه میتونیم جمعش کنیم یا نه -
یا تشکر از نماینده های کلاس که کلاسارو کنسل کردن بخاطر امتحان
️
-
در هر حال نمیشد شعری از استاد رو تخته کلاسمون ننویسم
پ.ن: بقیه شعر ها خط من نیست
-
Anzw 18
به قول سانتیاگو برنابئو:« پیراهن رئال سفید است ، این پیراهن شاید گلی ، عرقی یا حتی خونین شود ، اما هرگز شرمسار نمی شود »
فدریکو والورده بعد از اشتباه منجر به گلی که داشت واقعا خیلی یهو بدجور شکست
بعد 279 بازی و غیرت گذاشتن برا پیراهن رئال فقط یه اشتباه منجر به گل داشته@AmirBarsam
اوهوم آره آره:))))
حتی بازی هایی رو رئال شاید کمتر از حد خودش ظاهر شد فده جزو بازیکنایی بود که بازی قابل قبولی داشته و روند بازی و امتیازات بعد بازی اینو مشخص کردن. به قول خودت واقعا غیرت می ذاره:)))))ولی یه چیزی هم هست...
ببین اینا کلا از بس خفنن این جور اشتباهاتی که مسقیما منجر به گل میشه زیاد ندارن... یه نیم فصل بیان تو لیگ ما بازی کنن به حول و قوه الهی براشون عادی میشه -
خیلی زشته به نت یکی وصل میشین دانلوداتونو انجام میدین.
-
@AmirBarsam چقدررر مهربوووننن
Michael Vey آره خیلییییی خوبن
-
@AmirBarsam
اوهوم آره آره:))))
حتی بازی هایی رو رئال شاید کمتر از حد خودش ظاهر شد فده جزو بازیکنایی بود که بازی قابل قبولی داشته و روند بازی و امتیازات بعد بازی اینو مشخص کردن. به قول خودت واقعا غیرت می ذاره:)))))ولی یه چیزی هم هست...
ببین اینا کلا از بس خفنن این جور اشتباهاتی که مسقیما منجر به گل میشه زیاد ندارن... یه نیم فصل بیان تو لیگ ما بازی کنن به حول و قوه الهی براشون عادی میشه -
Blue28 باز اومد به نت من وصل شد
-
چقد تو پررویی آخه
-
Aqua میاد میگه روشن کن نتتو
-
او به قلبم خنجر خود را فرو میکرد و من
مضطرب بودم مبادا دست او زخمی شود