هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
این جا قانون نانوشته ای داره که معمولا وقتی یکی برا پیامش اون کلمهی "تودلی" رو پیوست می کنه، دیگه کسی رو اون پیام ریپ نمی زنه و خب کلا این جور پیامایی که میشه گفت معلومه برای طرف سنگینی می کرده و این جا رو مکان امن برا بازگو کردنش و تخلیه اون بار ذهنی دیده، لایک چرا..ولی زیاد ریپلای نمی خورن تا اون همچنان این جا رو همون مکان امن برای زدن حرفایی بدونه که دوست داره بگه اما شاید تمایلی نداره راجع بهش با گسی صحبت کنه و یا توضیح بیشتر بده... با این قانونی که اکثرا رعایت میشه اون می تونه حس امنیت آرامش و سبکی بیشتری بکنه هرچند درکنار این کار وقتی بچه ها می بینن حال کسی خوب نیست جویای احوالش می شن تا بتونن کمکش کنن و این خیلی خیلی خوبه و آسیبی به اون قانون نمی زنه.
این چیزیه که من خیلی دوستش دارم
اعضای جدید هم کم کم با مفهوم #تودلی آشنا میشن -
عمیقت دلم برا بچه هایی که نیستن و دور هم جمع شدنامون تنگ شده
امیدوارم چندماه دیگه هم با کم شدن حجم درس دانشجو ها و گذشتن کنکور ما، دوباره اون جمع ها رو داشته باشیم و باز کنار هم باشیم و وقت بگذرونیمAnzw 18 منم.
-
@Sally وای یادم نندازش
-
از چشمم افتادی...
تودلی -
خودنمایی...
-
دیگه نمیرم...
-
@Sally اندام تحنانی رسیدین؟
-
اندام تحتانی استخوناشممم سختههه
-
@Sally بهبه بهبههههه اصلاااا بهبههه
خداقوت رادیو الاخونههه
️
-
عمیقت دلم برا بچه هایی که نیستن و دور هم جمع شدنامون تنگ شده
امیدوارم چندماه دیگه هم با کم شدن حجم درس دانشجو ها و گذشتن کنکور ما، دوباره اون جمع ها رو داشته باشیم و باز کنار هم باشیم و وقت بگذرونیم -
Akito
زیاد ذهنتون رو
روی چیزای جزئ متمرکز نکنید
به این فکر کنید ایا چند سال دیگه اصلا اهمیت داره!؟سعی کنید خودتون رو رو هدف ها تون متمرکز کنید و مشغول باشید روی زندگی درس و...
تا اذیت نشیدjahad_121 درسته حق با شماست...
واقعا اهمیتی هم نداره
مچکرم -
@Sally حالا که اینطوره منم باید از جزوه فیزیکم یه عکس بفرستم