هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
MSina در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate
میدونی رئیس قبلی دانشگاه اومده گفته دانشجوی پزشکی میگیریم، تا علوم پایه هستن بعد برمیگردونیم مشهد
حالا چیشده، رئیس عوض شده و جدیده گفته به من چه...من که همچین حرفی نزدم...قضیه برگشت به مشهد هم کنسله🫠😂😂واقعا بعضیا یه رفتارایی از خودشون نشون میدن که آدم یه لحظه شک میکنه به اینکه اینا چجوری تو این سن تونستن بیان دانشگاه..🫠🫠
دقیقااا تجلیل از رئیس و معاونتاش و ...🤢
وای نه هموگلوبین🫠🫠🫠😑
آقا سلام سلاممم بعد از چندین روز برگشتم😁
چه خبرا؟ حالت خوبه؟
امتحان ویروس داشتم و خیلیی درگیرش بودم که خداروشکر به خیر گذشت
این آدمو باید بگیری با هر چی دم دسته بزنیش صدا سگ بده🗿✨Succinate
سلام سلاممم
خوش برگشتی😉😁
منم خوبم ولی خیلی خستهههه🥲😂😂
با کلی کارای دانشگاه درگیرم😂نمیدونم این چه کاری بود ک من کردم واسه تولید محتوای تور مجازی و همکاری تو دفتر منتورینگ دانشکده مسئولیت قبول کردم...دارم صااف میشم🫠🫠درسامم خیلی مونده، که خیلی مهمن، و خودمم میخوام بخونمشون چون اینا بالینیان برخلاف علوم پایه، و وقت نمیکنم...و خستممم😬😮💨😂🥲این هفته هر روز عصرو رفتم دانشکده(با اینکه هیچ کلاسی اونجا نداشتیم) برای کارای تدوین ویدیوهامونحال شما چطوره؟ خوبی؟
آخخخخ ویروس🫠🫠تقریبا اکثر کل کلاسمون اونو بزور پاس شدیم...خیییلی پر جزئیات و ریز و سخت و زیاااد بود🫠به خیر گذروندش واااقعا همت میخواد، تبریک میگم بهت که تونستی😂😂😂🤝
فقط منتظرم که اون فرصتو بدست بیارم...👿👿
-
تا الان هر حمیدی که دیدم ادم حسابی و خفن بود
یکیش دادش گلمون اقا حمید صباحی @Hamid-s
یکیش استاد حمید آقالویی تو قلمچی
یکیشم حمید سپهری، استاد فیزیولوژی عزیزم ک با گوگولیت تمام باعث شده میانترمشو گند بزنم :>> اخه قربون لپ گلیت بشم مننننجاقفچ۰هقچه چقدر تو خبیث و شروری اخه🥲😂😂😂 من این همه دوست داشتم چطور دلت اومد میانترمتو اونجوریی بگیرییی
پاس شدممم فیزیو سلولووو
استاد گیشنگمممممممممممم -
سپهری لپ گلی عشق منههه
دمتت گرممم هوراااا -
تازه ی نمره هم اضافه میکنه این گوگولی
-
چ روز خوبیههه امروووز💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
-
@AmirBarsam شما قطعا اطلاعاتتون خیلی خوب و عالیه تو این زمینه و بیشتر از ما میدونین
فقط اینو بگم قاطی کردن دگزامتازون با دیفن هیدرامین باعث کاهش علائم بیماری و در عین حال درمان اونه(تاثیر درمانی خاصی نداره فقط علائم کمرنگ میشه)
اما مسئله ی اصلی اینه که دگزامتازون جذب کلسیم رو کاهش میده و پوکی و استخوان و اینا به همراه میاره.
@ma-a
مدنظر داشته باشید. -
@f-nalist یسری ساشه گیاهی هست اسمش روتارین
زیاد بوی خوبی نداره ولی خیلی موثره. -
از آدما فراری ام، به هیچ وجه به کسی اعتماد ندارم...
-
گرفته دلم
گریه می خواهد... -
پاس شدممم فیزیو سلولووو
استاد گیشنگممممممممممممMichael Vey
آقا شما چرا پاس شدن میخونین؟
چرا بچه های کلاس ما مخوصصوا پسرا روزی ۲۰ ساعت میخونم و برای تاپ شدن تلاش میکنن🥲
چرا نمیدارن با ۶۰ درصد بیوشیمیم خوشحال باشم 😾 -
با تشکر از فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی بابت واژه موج پز. دیگه از این به بعد نبینم کسی به ماکروویو بگه ماکروویو. همه با هم موج پز!
-
پاس شدممم فیزیو سلولووو
استاد گیشنگمممممممممممم -
سرای استراحت کتابخونه مون
پ.ن: هر دفعه درو وا میکنی میبینی چند نفر عین تیر خورده ها افتادن زمین و خوابن😂
-
سرای استراحت کتابخونه مون
پ.ن: هر دفعه درو وا میکنی میبینی چند نفر عین تیر خورده ها افتادن زمین و خوابن😂