هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@mr-vinyzo بعضیا شون اره
و اینکه (اگر از اون دسته باسند که همش همه رو زیر نظر دارند اینا از کمبود شخصیت میاد کلا چه پسر چه دخترش)
و خب اکثرا تو دخترها
حداقل زیرکانه عمل می کنند اگرم باشهبه قول سعدی یا حافظ بود فکر کنم
یک شعر داره میگه
مگرم چشم سیاه تو بیاموزد کار
و نه مستوری و مستی همه کس نتواننداما پسر واضح اونی که چشم چرونی دیگه همه می شناسنش
همش نگاه می کنه
خب یکی نیست بزنه زیر گوشش بگه کمتر نگاه کن می ترکه چشاتjahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خب یکی نیست بزنه زیر گوشش بگه کمتر نگاه کن می ترکه چشات
یبار مهمون داشتیم دخترشون یسال از من بزرگتر بود
اقا این دائم به من نگاه میکرد بعد من سریع که چشمو رد میکردم میدیدم داره باز به من نگا میکنه ...اخره اون نگا میکرد منم نگا کردم ....اقا خلاصه هی اعصابم خورد میشد میرفتم اتاق اشپزخونه اینا....بعدا که رفتم به مامانم گفتم وااا چه دخترشون هیز بود یرگه هول ....
مامانم گفت چطور؟
ـ از اول تا اخر دائم چشاش تو صورت من بود+اعاااا ایرادی نداره
-چطور
+محو بینیت شده بچه
-وااا
+اره اومده پیله کرده بود به من که پسرتون ویش کدوم دکتر بینیشو عمل کرده هی من میگفتم عمل نکرده باز میپرسیدپ ن ..خلاصه که شاید از سر کنجکاوی در وهله اول بوده ولی اگه باز دفعات ذیگه ادامه پیدا کرد باید باهاشون برخورد کرد به نظرم
-
Hako
من از روز اول یکی از هم کلاسیام از روی حسادت هی بهم تیکه می گروند الانم کمتر ولی گاهی
انقدر به حرفاش اهمین ندادم
یا بعضی موقع ها جور جوابش دادم حسابی کار دست ش بیاد که من ادمی نیستم بخوتم با حرف ها ش ناراحت بشم یا اصلا اهمیتی بدم
که خودش متوجه شدکلا قضاوت کردن مسخره کردن کنایه زدن و...
اینا همش از سطح عقلی و شخصیت پایین طرف میاد و نشون دهنده ضعیف در اون شخصه
پس به طور کلی خودش انقدر رفتارش زست هست که نیاز نباشه اهمییتی بهشون داد -
این پست پاک شده!
-
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خب یکی نیست بزنه زیر گوشش بگه کمتر نگاه کن می ترکه چشات
یبار مهمون داشتیم دخترشون یسال از من بزرگتر بود
اقا این دائم به من نگاه میکرد بعد من سریع که چشمو رد میکردم میدیدم داره باز به من نگا میکنه ...اخره اون نگا میکرد منم نگا کردم ....اقا خلاصه هی اعصابم خورد میشد میرفتم اتاق اشپزخونه اینا....بعدا که رفتم به مامانم گفتم وااا چه دخترشون هیز بود یرگه هول ....
مامانم گفت چطور؟
ـ از اول تا اخر دائم چشاش تو صورت من بود+اعاااا ایرادی نداره
-چطور
+محو بینیت شده بچه
-وااا
+اره اومده پیله کرده بود به من که پسرتون ویش کدوم دکتر بینیشو عمل کرده هی من میگفتم عمل نکرده باز میپرسیدپ ن ..خلاصه که شاید از سر کنجکاوی در وهله اول بوده ولی اگه باز دفعات ذیگه ادامه پیدا کرد باید باهاشون برخورد کرد به نظرم
@mr-vinyzo
حق با مادرتون بود
اون بینی براش مهم بود
(ببخشید نه خودتون)
برای بینی خودش می خواسته فکری کنه
درسته باید واقعا باهشون برخورد کرد حساب کار دستشون بیاد اصلا زل زدن کار زننده و زشتی ه
یک جور توهینه -
Hako
من از روز اول یکی از هم کلاسیام از روی حسادت هی بهم تیکه می گروند الانم کمتر ولی گاهی
انقدر به حرفاش اهمین ندادم
یا بعضی موقع ها جور جوابش دادم حسابی کار دست ش بیاد که من ادمی نیستم بخوتم با حرف ها ش ناراحت بشم یا اصلا اهمیتی بدم
که خودش متوجه شدکلا قضاوت کردن مسخره کردن کنایه زدن و...
اینا همش از سطح عقلی و شخصیت پایین طرف میاد و نشون دهنده ضعیف در اون شخصه
پس به طور کلی خودش انقدر رفتارش زست هست که نیاز نباشه اهمییتی بهشون داد -
این پست پاک شده!
-
-
@mr-vinyzo
حق با مادرتون بود
اون بینی براش مهم بود
(ببخشید نه خودتون)
برای بینی خودش می خواسته فکری کنه
درسته باید واقعا باهشون برخورد کرد حساب کار دستشون بیاد اصلا زل زدن کار زننده و زشتی ه
یک جور توهینه -
jahad_121
حرفاش مهم نبود میدونی جلوی اون همه ادم اونطوری گفتنش بد بود
شاید بگم خیلیاشون میشناسن میدونن من اونیم که تقلب میرسونم نه میگریرم اون منم که جز 3 نفر برتر شد
ولی اونایی که منو نمیشناسن طرز فکرشون عوض شد -
-
jahad_121
حرفاش مهم نبود میدونی جلوی اون همه ادم اونطوری گفتنش بد بود
شاید بگم خیلیاشون میشناسن میدونن من اونیم که تقلب میرسونم نه میگریرم اون منم که جز 3 نفر برتر شد
ولی اونایی که منو نمیشناسن طرز فکرشون عوض شد