هرچی تودلته بریز بیرون۶
- 
@razie_ 
 چخبر خیلی وقته حواسم هست ناراحتی
 خواستم بگم دووم بیار همچی میگذره
 مثل برق و باد مثل همین 2 روز
- 
شاید شما بگین ما هم هم ... 
 ولی شده تا حالا گوشیت یه ماه نه زنگی بخوره و نه پیامی بیاد !و تنها پیامی که برات بیاد از همراه اول و ایرانسل و دیجی کالا باشه؟
- 
 ولی شده تا حالا گوشیت یه ماه نه زنگی بخوره و نه پیامی بیاد !و تنها پیامی که برات بیاد از همراه اول و ایرانسل و دیجی کالا باشه؟
- 
خب من راستش همه ی اینارو میگم .... 
 تماس و پیامو مجازی و....
- 
 ولی شده تا حالا گوشیت یه ماه نه زنگی بخوره و نه پیامی بیاد !و تنها پیامی که برات بیاد از همراه اول و ایرانسل و دیجی کالا باشه؟@mr-vinyzo به جز خانواده بله. من حتی شماره همراهشون هم ندارم از قصد این کار رو میکنم چون همه این افراد رهگذرن و صرفا به خاطر شرایطی که اون محیط براشون ایجاد کرده مثل همکلاس بودن و البته به خاطر منافعشون از روی اجبار با دیگران ارتباط برقرار میکنن. من که دیگه این موضوع رو پذیرفتم تا کمتر باعث رنجشم بشه. 
- 
همین پیوی تودلی یه زمانی هر سری میومدم دهتا نوتیف ازش داشتم ....الان از اخرین نوتیفش سه روز میگذره.... 
- 
@mr-vinyzo به جز خانواده بله. من حتی شماره همراهشون هم ندارم از قصد این کار رو میکنم چون همه این افراد رهگذرن و صرفا به خاطر شرایطی که اون محیط براشون ایجاد کرده مثل همکلاس بودن و البته به خاطر منافعشون از روی اجبار با دیگران ارتباط برقرار میکنن. من که دیگه این موضوع رو پذیرفتم تا کمتر باعث رنجشم بشه. @E-B-BUTTERFLY من خانوادمم حتی بهم زنگ نمیزنن ...   کار داشته باشن خونه بهم میگن... کار داشته باشن خونه بهم میگن...
- 
البته باز فکر نکنین این بدبخت کیه گیر ما افتاده ....معنای من از تنهایی با معنای شما شاید فرق کنه....   .و اینکه حرف من یکم جنبه مقایسه هم داره... .و اینکه حرف من یکم جنبه مقایسه هم داره...
- 
It's trash 
- 
این پست پاک شده!
- 
@mr-vinyzo اما باور داشته باشید شما در هیچ نقطه دنیا نمیتونید اون عشقی رو که از والدین دریافت میکنید از بقیه هم دریافت کنید. اون هم بدون هیچ چشم داشتی و هدف خاص. 
- 
@mr-vinyzo اما باور داشته باشید شما در هیچ نقطه دنیا نمیتونید اون عشقی رو که از والدین دریافت میکنید از بقیه هم دریافت کنید. اون هم بدون هیچ چشم داشتی و هدف خاص. @E-B-BUTTERFLY دقیییقاااا ..قدر خانوادتونو بدونین پچه ها ..... 

|
 |

شعردانه
شعردانه

.
. ️🩹 🫂.
️🩹 🫂.