هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
razie_
چخبر خیلی وقته حواسم هست ناراحتی
خواستم بگم دووم بیار همچی میگذره
مثل برق و باد مثل همین 2 روزHako
سلااام.
عزیییزممم، انشاءالله ،ممنون از توجهتت:))))️🩹 🫂.
خودت خوبی؟:) -
شاید شما بگین ما هم هم ...
ولی شده تا حالا گوشیت یه ماه نه زنگی بخوره و نه پیامی بیاد !و تنها پیامی که برات بیاد از همراه اول و ایرانسل و دیجی کالا باشه؟ -
شاید شما بگین ما هم هم ...
ولی شده تا حالا گوشیت یه ماه نه زنگی بخوره و نه پیامی بیاد !و تنها پیامی که برات بیاد از همراه اول و ایرانسل و دیجی کالا باشه؟@mr-vinyzo به جز خانواده بله. من حتی شماره همراهشون هم ندارم از قصد این کار رو میکنم چون همه این افراد رهگذرن و صرفا به خاطر شرایطی که اون محیط براشون ایجاد کرده مثل همکلاس بودن و البته به خاطر منافعشون از روی اجبار با دیگران ارتباط برقرار میکنن. من که دیگه این موضوع رو پذیرفتم تا کمتر باعث رنجشم بشه.
-
@mr-vinyzo به جز خانواده بله. من حتی شماره همراهشون هم ندارم از قصد این کار رو میکنم چون همه این افراد رهگذرن و صرفا به خاطر شرایطی که اون محیط براشون ایجاد کرده مثل همکلاس بودن و البته به خاطر منافعشون از روی اجبار با دیگران ارتباط برقرار میکنن. من که دیگه این موضوع رو پذیرفتم تا کمتر باعث رنجشم بشه.
-
Hako خوب باشی همیشه... : )
.
-
It's trash
-
این پست پاک شده!
-
@mr-vinyzo اما باور داشته باشید شما در هیچ نقطه دنیا نمیتونید اون عشقی رو که از والدین دریافت میکنید از بقیه هم دریافت کنید. اون هم بدون هیچ چشم داشتی و هدف خاص.
-
@mr-vinyzo اما باور داشته باشید شما در هیچ نقطه دنیا نمیتونید اون عشقی رو که از والدین دریافت میکنید از بقیه هم دریافت کنید. اون هم بدون هیچ چشم داشتی و هدف خاص.