هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بعضیا حتی قبل اینکه ازدواج کنند هم مادربزرگ میشن
میگی چجوری؟!
هر موقع ازشون میپرسی چایی هست؟ میگه تازه دم کردم@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بعضیا حتی قبل اینکه ازدواج کنند هم مادربزرگ میشن
میگی چجوری؟!
هر موقع ازشون میپرسی چایی هست؟ میگه تازه دم کردمخانوم اصلانی هر موقع من میرم داروخونه میگم چایی دم کردی میگه تازه دم کردم
-
-
پیروز در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
قطعا همینه آدم قلبش درد میگیره وقتی ببینه جگرگوشش داره اشتباه میره🥲 این چیزا از همین سنشونم هست وقتی دسشو میبره سمت چیز تیز و من دستشو میکشم گریه میکنه که چرا نذاشتی واقعا ناراحت میشم
چقد احساساتِ متفاوت و باحالیه....
ان شالله خدا براتون حفظش کنه و حال خوب و موفقیت و عاقبت به خیریشو ببینید( :زهرا بنده خدا 2 خیلی ممنونم ان شاءالله هرموقع خودتون دوست داشتید این حس قشنگو درک کنید
-
-
شما نمیدونین ولی حیونا بهرت احساسات و سخنان نگفتمو درک میکنن
یه گربه بد اخلاق و سگ اخلاق تو مدرسمون هست هرکس سمتش میره مصدوم بر میگرده البته اگه بوتونه در اون حد نزدیک بشه
با انواع غذا ها وسایل بازی مخصوصش حتی دوستم رفته بود دامپزشک مشاوره گرفته بود چیکار کنه و اینا انگار نه انگار این انگار نمیخاست شل کنه
من شانسی رفتم اون قسمت حیاط یهو دیدم اون گربه اونجاست نشستم گریه کردم (اون تیکه پشت درختا مخفیه و کمتر کسی اونجا بابت چنگول های گربه میچرخه)گربه اومد سمتم و نشست بغلم نگام کرد تا من اروم شدم بهش غذا دادم(از دست کسی غذا نمیخوره)و خورد از دست من:)
از اون روز شد صمیمی ترین دوست من! -
شاید من باید بیشتر از 20 حقیقت از خودم میگفتم
ولی باید حتمی مینوششتم من همونی ام که تو حیاط تنها میگرده و همیشه رفتار صمیمی بقیه نسبت به خودشون منو ازارم میداد -
خالم اینا سگ داشتن
بعد ما از خونشون(تهران)که بر میگشتیم شهر خودمون اینا هم گفتن ماهم میایم برای تعطیلات طبق همیشه
اینا با مشین خودشون ما با ماشین خودمون
سگشون خودشو جر داد بیاد سوار ماشین ما بشه
سگشون خیلی درونگراعه و با صاحبش فقط راحته
بعد این اومد نشست بغلم کل راه سرش و گذاشته بود رو پام
یا پا میشد هعی بوسم میکرد سرشو میزاشت رو شونم:)