هرچی تودلته بریز بیرون۶
- 
Michael Vey تولدت مبارک عزیزم، آرزوهاتو زندگی کنی🤍  im_Hana ممنوونمم ازتتت 
 همچنینن 
- 
سلام خانم پرنیا  متولدتون مبارک و به خیر و خوشی باشه ایشالا ...  ایشالا دونه دونه به اهدافتون برسین و برای خودتون و ایندتون و خانوادتون و... موجب رحمت شادی و افتخار باشین   
- 
Akito سلامم 
 اوا ممنونممممم :>>>Michael Vey سلام 
 خوبی ؟
 تولدت مبارک خانوم دکتر 🩵 🩵
- 
Michael Vey 
 سلام داداش مایکل
 تولدت مبارک باشه
 ایشالا که همیشه حال دلت خوب باشه و تندرست باشی و امسال یکی از بهترین ها برات باشه  
- 
بالاخره رسیدم شهرموننن 
 خداروشکررر
- 
با اینکه شاید حل شه 
 ولی میترسم خیلی خیلی میترسم..
 نکنه اتفاق نیفته و من بمونم الکی
 خدایا لطفا : )
- 
نترس..موندن اونقدرام ترس نداره ...منم میترسیدم اما الان حکمت موندنمو میبینم.... اینا حاشیست خودتو از حاشیه ها دور کن ... 
- 
هعی.باز گند زدم ..  پس میرم خدافظ   
- 
Michael Vey 
 مبارک باشههه پرنیا خانم جناب اقای مایکل  
 تولدتون مباااااک ان شاء الله برعکس این هوای سرد پاییز همیشه دلتون گرم باشه سلامت و تندرست باشید و چیزای جدید و عالی رو تجربه کنید🩵    ️ ️ ️ ️ ️ ️    ️ ️ 
- 
نمیدونم دارم چیکار میکنم 
 نمیفهمم
 فقط انگار دارم خودمو نابود میکنم...
- 
- 
@jahad-20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: این اخر هفته رو حتی از اتاقم نباید بیام بیرون 
 برنامه فقط بخاری پتو کتاب گوشی خوابوای از هفته پیش تا الان جز یک روز کاراموزی واقعا برنامه همین بود 🥲     ️ ️
- 
زهرا بنده خدا 2 ما امسال فاطمیه گرفتیم حس و حالی که آدم تو خونه خودش روضه بگیره یه چیز دیگست  پیروز در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: زهرا بنده خدا 2 ما امسال فاطمیه گرفتیم حس و حالی که آدم تو خونه خودش روضه بگیره یه چیز دیگست  وااااای من واقعا یکی از ارزوهام همینه : 

|
 |