هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
مذاکره 5+1 درگروه دخترا....:/
مذاکرتون تموم شد بهم بگید
-
چی شد متوجه نشدم
@dr-yassi
هیچی پسرا دارن جا میزنن مثل همیشه -
من که دیگه حال ندارم بخونم
بریم فوتبال
رئال و پاری سن ژرمن
خیلی نبرد جالبیه -
@dr-yassi
هیچی پسرا دارن جا میزنن مثل همیشهdonya bivafa
چیزعجیبی نیس.... -
@dr-yassi
هیچی پسرا دارن جا میزنن مثل همیشهdonya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-yassi
هیچی پسرا دارن جا میزنن مثل همیشهکی جا زده
-
موضوع چیه
-
tamom
الان گناه من چچیه؟اون یکی بیاد من شارژمو نگیرم..درضمن من از کجا بدونم فلانی اومده و معادله خراب شده؟donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
tamom
الان گناه من چچیه؟اون یکی بیاد من شارژمو نگیرم..درضمن من از کجا بدونم فلانی اومده و معادله خراب شده؟شرطو قبول نکردن تا اخر توی انجمن انگ بی ارادگیتون میخوره 5نفری باهم قول دادید،هرکدوم شما نماد طیف دخترایید،اخرین بازدیدها معلومه....
-
donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-yassi
هیچی پسرا دارن جا میزنن مثل همیشهکی جا زده
@sobhan-1999
شرط گزشاتیم نیاییم تا عید.هرکی بیاد شارژ10تومن بهمون خواهد داد.اونم دوستاتون(پسرا)جا میزنن -
@sobhan-1999
شرط گزشاتیم نیاییم تا عید.هرکی بیاد شارژ10تومن بهمون خواهد داد.اونم دوستاتون(پسرا)جا میزننdonya bivafa
کاری ندارید من برم -
@sobhan-1999
شرط گزشاتیم نیاییم تا عید.هرکی بیاد شارژ10تومن بهمون خواهد داد.اونم دوستاتون(پسرا)جا میزننdonya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@sobhan-1999
شرط گزشاتیم نیاییم تا عید.هرکی بیاد شارژ10تومن بهمون خواهد داد.اونم دوستاتون(پسرا)جا میزننمن میگم شارژ تو و 4 نفر دیگه ات رو میدماز دیگ،خوش اومدید.تموم
-
tamom
الان گناه من چچیه؟اون یکی بیاد من شارژمو نگیرم..درضمن من از کجا بدونم فلانی اومده و معادله خراب شده؟شرطو قبول نکردن تا اخر توی انجمن انگ بی ارادگیتون میخوره 5نفری باهم قول دادید،هرکدوم شما نماد طیف دخترایید،اخرین بازدیدها معلومه....
tamom
وقتی وارد حسابمون نمیشیم چطوری بفهمم اخر بازدید فلانی کی هستش؟؟
این قبول نیستش ..با اومدن یکی بقیه پوچ بشن... -
@sobhan-1999
شرط گزشاتیم نیاییم تا عید.هرکی بیاد شارژ10تومن بهمون خواهد داد.اونم دوستاتون(پسرا)جا میزننمن میگم شارژ تو و 4 نفر دیگه ات رو میدماز دیگ،خوش اومدید.تموم
tamom
مشکل شارژ نیست.شمارتو بده الان برات 30تومن شارژ بزنم..شما دارین با این شرط تتون جا زدنتونو اثبات میکنین -
-
donya bivafa
کاری ندارید من برم@sobhan-1999
در نرید شامل حالتون نمیشهالبته تاجایی که میدونم کردها دست ودلبازن
-
tamom
مشکل شارژ نیست.شمارتو بده الان برات 30تومن شارژ بزنم..شما دارین با این شرط تتون جا زدنتونو اثبات میکنینdonya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
tamom
مشکل شارژ نیست.شمارتو بده الان برات 30تومن شارژ بزنم..شما دارین با این شرط تتون جا زدنتونو اثبات میکنینباش قربون دستت برا من بفرست
-
@sobhan-1999
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@sobhan-1999