هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
امروز تقریبا بعد دو ماه جوون ۲۸ ساله هم هوشیاریش اومد بالا به قدری که با سرفه تراک شو انداخت بیرون و خودش تونست بدون دستگاه نفس بکشه
حیف تو جوون ولی:))
کاش متهم نبودی
و کاش خودتو با قرص مسموم نمیکردی
امیدوارم حالا که خدا بهت فرصت زندگی دوباره داده
ازش خوب و به درستی استفاده کنی -
دوست نادان چیست؟
در حالیکه تو در اتاقت نشسته ای و میان انبوهی از کتاب، نمیدانی چ گِلی برسر بگیری . ی کلیپ برات میفرسته ک بازش میکنی میبینی دانشگاهی که امسال میتونستی بریو نرفتی امروز جشن داشتن و اتفاقن رقص کوردیم داشتن. -
Gharibe Gomnam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اقااا اگه میخواین اسم اکانتتونو عوض کنید لااقل اسمتونو تو بیو بنویسید
اسم خیابون میخوایم تغییر بدیم مگه؟
officer k
افرین افرین بر شما که همون آفیسر موندین و من مجبور نیستم که برم توی پست هاتون بگردم واسه تشخیص اطلاعات هویتی
من هربار میرم میام بعد میبینم یکیو فالو کردم که اصلا اسمش واسم اشنا نیست -
officer k
افرین افرین بر شما که همون آفیسر موندین و من مجبور نیستم که برم توی پست هاتون بگردم واسه تشخیص اطلاعات هویتی
من هربار میرم میام بعد میبینم یکیو فالو کردم که اصلا اسمش واسم اشنا نیست -
چقدر کاربر جدید
-
ببخشید اینو میگم ولی دهه نودیا واقعا بی ادبن یعنی هرکی تا الان به پست من خورده بی ادب بوده
-
اخه چقدر بی ادب چقدر گستاخ
بزنم دهن مهنشو خرد کنما -
Comrade فک نکنم اصلا بتونن همچین سایتی بزنن،
من که خودم از یوتیوب میبینم
همین الآنشم جز مایکت و بازار برنامه ایرانی نصب نمیکنم رو گوشی امنیت ندارن -
معلم خواهرم بهش گفته املا بنویسن بعد به من میگه ابجی غلط بنویسدمن غلطتو بگیرم منم گفتم باشه بعد همهی اونایی که با غ بودن ق نوشتم اونایی که ه بود با ح نوشتم الان داره تصحیح میکنه هی میگه ابجی اینو غلط نوشتی یا درست؟ بهش میگم تو به من میگی غلط بنویسم بعد خودت نمیتونی بفهمی درسته یا نادرست؟؟؟
-
بهم میگه غلط با کدوم غینه؟؟
-
ببخشید اینو میگم ولی دهه نودیا واقعا بی ادبن یعنی هرکی تا الان به پست من خورده بی ادب بوده
Gharibe Gomnam
خیلی خیلییی -
بعد برام نوشته از غلطت بنویس زیاد دقت کن دخترم و تلاش مجدد تکرار تمرین فراموش نشود خیلی دقت کن
پ.ن : یکی باید اینارو به خودت بگه