هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hako on ۷ دی ۱۴۰۳، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
-
شرکت سرم سازی بخش عمده فروشش رو فقط به خاطر من داره یا شرکت های دارو سازی....
کلا کادر درمان مدیون منه...انقدر که من این 4 ماه تو دکتر و بیمارستان و داروخونه بودم دیگه منو میشناسن
ولی بازز این انفولانزا منو ول نمیکنه -
هویججج دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکیreplied to Aqua on ۷ دی ۱۴۰۳، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua
برا نا صفحات رو مشخص کرده بود سوال نداده بود نشستن فیزیک برای قلمچی خوندم زا تقلب ۱۱ و نیم شدم پایین تریننمره کلاس -
هویججج دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکیreplied to Hako on ۷ دی ۱۴۰۳، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Hako
پسرا دو دسته ان
یا درس میخونن یا کلا درس نمیخونن
حد واسط ندارن
اونایی که درس میخونن درحد خودکشی با کیفیت ، با علاقه ، با تمرکز روز ۱۲ ، ۱۳ سلام میخونن
ولی دخترا فقط رو کنابن ذهنشون جایی دیگه است -
هویججج دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۷ دی ۱۴۰۳، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
یه همکلاسی داریم بخاطر اینکه بچه های خوابگاه مزاحم درس خوندنش میشدن خونه گرفته و بکوب میخونه
پسری که خونه بگیره درس بخونه -
هویججج دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکیreplied to هویججج on ۷ دی ۱۴۰۳، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally
من بودم پارتی های مختلف میگرفتم -
هویججج دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکیreplied to Hako on ۷ دی ۱۴۰۳، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکیreplied to Hako on ۷ دی ۱۴۰۳، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hako
آره بخدا
الانم نوشته بود میخوام بیوشیمی نمره کامل بگیرم -
هویججج دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۷ دی ۱۴۰۳، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
بعدددددد نمره یه امتحان من جالب نشد این خیل خوب شده،بود داشتم داد و بیداد میکرد که من چیم از ** کوتوله کمتره یهو برگشتم چشم تو چشم شدیم لبخند ملیح زد
و من کل مسیر رو جیغ میزدم خیلی سوتی بدی بود
137031/154654