هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
و تو در تمام لحظه هایم
قاب نگاهم
زیر پلک هایم
کنار خنده هایم
کنار دلتنگی هایم
حضور داری
گاه میان انبوه جمعیت
و گاهی میان تک برگی تنها .....از خودم (:
پلیز منتشر نشه@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
و تو در تمام لحظه هایم
قاب نگاهم
زیر پلک هایم
کنار خنده هایم
کنار دلتنگی هایم
حضور داری
گاه میان انبوه جمعیت
پلیز منتشر نشهباریکلا مدیر
زیبا بود -
این پست پاک شده!
-
سلام خوبین
-
چه سوت و کور
-
و تو در تمام لحظه هایم
قاب نگاهم
زیر پلک هایم
کنار خنده هایم
کنار دلتنگی هایم
حضور داری
گاه میان انبوه جمعیت
پلیز منتشر نشه@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
و تو در تمام لحظه هایم
قاب نگاهم
زیر پلک هایم
کنار خنده هایم
کنار دلتنگی هایم
حضور داری
گاه میان انبوه جمعیت
پلیز منتشر نشه
قشنگه . مرحبا به شما -
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
و تو در تمام لحظه هایم
قاب نگاهم
زیر پلک هایم
کنار خنده هایم
کنار دلتنگی هایم
حضور داری
گاه میان انبوه جمعیت
پلیز منتشر نشهباریکلا مدیر
زیبا بود@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
باریکلا مدیر
زیبا بود@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
قشنگه . مرحبا به شما
ممنون که خوندین و نظرتون رو گفتین
-
مهساخانوم در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بهاره
دلم برا عکسات تنگ شدهسلام عزیزم
چطوری خوبی?
خوشحالم که برگشتی
باشه بازم میفرستم :face_savouring_delicious_food:
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مهساخانوم در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بهاره
دلم برا عکسات تنگ شدهسلام عزیزم
چطوری خوبی?
خوشحالم که برگشتی
باشه بازم میفرستم :face_savouring_delicious_food:
فدات شم عزیزم خوبم تو چطوری ؟
-
برای نخستين بار در ايران،نهاد سرمایهگذاری مسئولانه سازمان ملل متحد(UNPRI) گواهينامه ISO26000 را به انتشارات گاج به عنوان تنها ناشر موفق در فعاليتهاى مسئوليت اجتماعى اعطا كرد.
-
برای نخستين بار در ايران،نهاد سرمایهگذاری مسئولانه سازمان ملل متحد(UNPRI) گواهينامه ISO26000 را به انتشارات گاج به عنوان تنها ناشر موفق در فعاليتهاى مسئوليت اجتماعى اعطا كرد.
آيا میدانيد چرا برای نخستین بار در ایران ، نهاد سرمایه گذاری مسئولانه سازمان ملل متحد (UNPRI) ، گواهینامه ISO26000 را به انتشارات گاج اعطا کرد؟
توجه به سرمايههای اجتماعی و استفاده از ظرفیتهای بالقوه آنها از طریق ارتقاء سطح آموزش و توانمندسازی آنها به واسطه خلق بسترهاى وب نظير driq.com
خلق اقتصادی با ثبات، بهرهور، رقابتی، مقاوم، سبز و مبتنی بر دانش، فناوری و نوآوری به واسطه توسعه كسب و كار آنلاين با خلق وبسايت gajmarket.com
اشتغالزایی و فرصتآفرینی برای نخبگان جامعه از طریق بهبود فضای کسب و کار به واسطه ايجاد شبكه آموزشى متوازن و جذب معلمان ممتاز و فرهيخته در قالب اعضاى هيات علمى انتشارات گاج
ترویج و ارتقاء سطح شفافیت و پاسخگویی به وسيله ايجاد مركز تماس شبانهروزى و متمركز ٠٢١٦٤٢٠ و پاسخگويى آنلاين در بستر gaj.ir
تاکید بر حقوق نسلهای آینده و بهرهبرداری مسئولانه از ذخایر و منابع فعلی خلق و توسعه زيرساختهايى مبتنى بر وب نظير mygaj.ir
حفظ اکوسیستم و محیط زیست؛ کنترل و مدیریت آلایندههای زیست محیطی، به واسطه كاهش استفاده كاغذ با پايه چوب و جايگزينى كاغذ با پايه سنگ در برنامه ١٠ سال آينده
مشارکت جهانی و همکاریهای منطقهای در تحقق اهداف توسعه پایدار تا سال 2030 به واسطه توسعه عدالت آموزشى در همه نقاط ايران با بهرهمندى از خدمات آموزشى از راه دور و مبتنى بر فضاى وب
خیلی سخته چند سال تو بدترین شرایط برای بچه های مردم محتوا تولید بکنی، ولی نادیده گرفته بشی، حتی از درون کشورت!
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نمونه بارز جدایی درروز ولنتاین منم
@milad91 بهت تبریک میگم ولنتاینو منو لغو دنبال میکنی ؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
درظاهر لغو دنبالی . اما در قلبم همیشگی هستی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
ولنتاین اگه چیزه خوبیه در نظرت منم بهت تبریک میگم. ولی خب توی این 26 7 سال همچین روزی برام معنا نداشته و نخواهد داشت.
-
@milad91 بهت تبریک میگم ولنتاینو منو لغو دنبال میکنی ؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
درظاهر لغو دنبالی . اما در قلبم همیشگی هستی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
ولنتاین اگه چیزه خوبیه در نظرت منم بهت تبریک میگم. ولی خب توی این 26 7 سال همچین روزی برام معنا نداشته و نخواهد داشت.
-
-
@milad91
بچه گول میزنی ؟
خب بذار تو دنبال شده ها هم باشم
نه
دلیلی داشتم برای کارم . گول زدن کار خوبی نیست :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: