هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان دلم میخواد اون سریاله رو ببینم واقعا
-
اه کاش یادش نمیفتادم
️
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
عمر دو روزهی ما ارزش غم نداره
باخته کسی که هر روز غم روی غم میذاره -
Aqua در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آره دیگه گرما هم همش میشه میره بالا
بقران از گرماش نگم بهت.. وای فکر بهشم عذاب اوره
Aqua در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
میفهمم چی میگیی، منم یادمه بعد مدرسه تو ابتدایی بغل مامانم میخوابیدم غلت نمیخوردم مامانم بیدار نشهسخت بود
این موردو هنوزم همینم
مامانا خیلی خوابشون سبکه گگگ
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
گرما کلا تو خواب مزخرفه مخصوصا اونجا که پا میشی میبینی انقد عرق کردی خودتو و تخت خیس شدی، حس بدی دارهMichael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
این موردو هنوزم همینم مامانا خیلی خوابشون سبکه گگگ
اره
، هم سبک هم یه جوریه بیدار بشن یه بار دیگه خواب نمیبره میزنه سردرد
ولی مثلا منو بردارن وسط خواب بیدار کنن بگیرن نیم ساعت به کتک، بعدش باز میگیرم با همون کیفیت میخوابم -
Michael Vey
عمر دو روزهی ما ارزش غم نداره
باخته کسی که هر روز غم روی غم میذارهنوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBarsam موافقم
-
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو راه و رسم عشقو دل بردنو میدونی
کاشکی یادت میدادن یه ذره مهربونی -
Aqua اهه خوش بحالت
من اخرین خوابی ک این اواخر دیدم ی کابوس بود و ک ادم رفت تو پره هلیکوپتر و ریز ریز شد......................
واقعا سرش حالم بد شد
️
️
️
️
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey نه واسه منم غالبا راجب اتفاقات روز و استرس آوره تقریبا نزدیک کابوس
از خواب پا میشم قشنگ استرس حس میکنم نمیدونم از چیهMichael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
واقعا سرش حالم بد شد
من یه بار تو خواب مرگ یکیو دیدم گریم گرفته بود، قشنگ چند ساعت درگیر این خواب بودم
-
Michael Vey
گرما کلا تو خواب مزخرفه مخصوصا اونجا که پا میشی میبینی انقد عرق کردی خودتو و تخت خیس شدی، حس بدی دارهMichael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اره
ولی مثلا منو بردارن وسط خواب بیدار کنن بگیرن نیم ساعت به کتک، بعدش باز میگیرم با همون کیفیت میخوابمنوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAqua فک کن پتو رو میندازی کنار فایده نداره
پنجره دم دستت نیست
تخت بالا هم باشی نتونی بیای پایین ی اب بخوری...
لباستو در بیاری هم کار ساز نیس
دیگ ببین چ جهنمیه
بعد از اونورم همه خواب باشن با استین بلند و پتو -
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منی که بار غم رو تا پای جون کشیدم
-
Michael Vey
اره
ولی مثلا منو بردارن وسط خواب بیدار کنن بگیرن نیم ساعت به کتک، بعدش باز میگیرم با همون کیفیت میخوابمنوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAqua در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ولی مثلا منو بردارن وسط خواب بیدار کنن بگیرن نیم ساعت به کتک، بعدش باز میگیرم با همون کیفیت میخوابم
خود خود من:
-
Michael Vey
اره
ولی مثلا منو بردارن وسط خواب بیدار کنن بگیرن نیم ساعت به کتک، بعدش باز میگیرم با همون کیفیت میخوابم -
Michael Vey نه واسه منم غالبا راجب اتفاقات روز و استرس آوره تقریبا نزدیک کابوس
از خواب پا میشم قشنگ استرس حس میکنم نمیدونم از چیهMichael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
واقعا سرش حالم بد شد
من یه بار تو خواب مرگ یکیو دیدم گریم گرفته بود، قشنگ چند ساعت درگیر این خواب بودم
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شدهAqua وای.. میفهمم خییلی بده خییییلیییییییییییی
بعد حالا فک کن ادامه خوابم اینجوری بود ک بعد اینکه اون صحنه رو دیدم رفتم دانشگاه حالم بد بود و اینا.. تو دانشگاه کلاس اناتومی عملی داشتیم.. با ی جسد تازه ی یارویی ک خون ازش میچکید.
️ دِ اخه لااامصببب این دیگ چ خوابی بودد
️
️
️
️
️
-
Aqua فک کن پتو رو میندازی کنار فایده نداره
پنجره دم دستت نیست
تخت بالا هم باشی نتونی بیای پایین ی اب بخوری...
لباستو در بیاری هم کار ساز نیس
دیگ ببین چ جهنمیه
بعد از اونورم همه خواب باشن با استین بلند و پتونوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
جهنمه واقعا
من خودم موقع خواب یه چیز سنگین روم نباشه مثل پتو خوابم نمیبره. اونا دارن کیف میکنن -
Michael Vey
جهنمه واقعا
من خودم موقع خواب یه چیز سنگین روم نباشه مثل پتو خوابم نمیبره. اونا دارن کیف میکنننوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAqua ++++++++++++
-
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میدونم اسم تو ورد زبونه
نگو که اون نگات تیر از کمونه
میدونم شهرتت میون مردم
به قدر وسعت یه کهکشونه -
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirBarsam
-
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خاطرخواه منی اما همیشه
به هر در میزنی در وا نمیشه
برو هفتخان رستم رو گذر کن
با یه چشمک زدن کارت نمیشه -
Aqua وای.. میفهمم خییلی بده خییییلیییییییییییی
بعد حالا فک کن ادامه خوابم اینجوری بود ک بعد اینکه اون صحنه رو دیدم رفتم دانشگاه حالم بد بود و اینا.. تو دانشگاه کلاس اناتومی عملی داشتیم.. با ی جسد تازه ی یارویی ک خون ازش میچکید.
️ دِ اخه لااامصببب این دیگ چ خوابی بودد
️
️
️
️
️
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط Aqua انجام شدهMichael Vey عجب خوابی، برا من بیشتر درگیریه تا کشت و کشتار
مثلا دعوا و جنگ و .....
کلا شرایط استرس آور و تپش قلب شدید -
Michael Vey عجب خوابی، برا من بیشتر درگیریه تا کشت و کشتار
مثلا دعوا و جنگ و .....
کلا شرایط استرس آور و تپش قلب شدیدنوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAqua والا خواب من همیشه مافیایی و تعقیب و گریز و اینا بود
نمیدونم چرا اونسری این خوابو دیدم
-
مثلا دعوا و جنگ و .....
کلا شرایط استرس آور و تپش قلب شدیدنوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAqua در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
مثلا دعوا و جنگ و .....
کلا شرایط استرس آور و تپش قلب شدیدمن اکثر مواقع خواب میبینم مثلا کلاس نهم بعد میرم میشینم سر کلاس هشتم و کتاباشونو ندارم و تا معلم میخواد منو از کلاس بیرون کنه نمیتونم بهش بگم من مال این کلاس نیستم