هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ای کاش شغلم چیپس خوردن بود
-
eliwe در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پول تراپیست دادم ، دارم افسرده میشم، از اینکه چقدر گروننننننننننه
زندگی من هر روز:
-
راضیه به خودت بیا... :))
.
.
.
... -
Michael Vey
دقیقاا اصلا نمیشه تکون خوردمن فقط موفق شدم تو یه خواب مشت و لگد محکم بزنم و اونم طرف اصلا آسیب نمیدید
تازه یه بارم دیگه انقد تلاش میکردم که با نوک پا زدم دیوار بغل تختمانگشتام درد گرفت
برا من خوشبختانه مسخره نکردنMichael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
حالا چرا یارو رو میخواستی بگیری
فکر کنم حمله کرده بود خونمون
یادم نمیاد دقیق ولی یادمه تو دستشویی حیاط بودم بعد اومدم بیرون دیدمش تو حیاط
افتادم دنبالش و دیگه همون ماجرا داد زدنAqua در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ن فقط موفق شدم تو یه خواب مشت و لگد محکم بزنم و اونم طرف اصلا آسیب نمیدید
افففرییین لامصبا هیچیشون نمیشه حتی خم ب ابرو نمیارن
Aqua در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
تازه یه بارم دیگه انقد تلاش میکردم که با نوک پا زدم دیوار بغل تختمانگشتام درد گرفت
برا من خوشبختانه مسخره نکردن -
در اولین مراحل اکتشاف معدن زمین شناسان به مطالعه نقش های زمین شناسی و گزارش و مطالعات قبلی میپردازند
2سپس به بازید صحرایی میروند و با برسی شواهد موجود پیش بینیمیکنند ایا ذخایر معدنی وجود دارد یا خیر
3 در مرحله بعدی با مشاهده ویژگی های فیزیکی ماندد رسانایی الکتریکی-تغییرات میدان-مغناطیسی بعضی کانسنگ ها با روش های ژئوفیزیکی ذاخیر زیر سطحی و عمق را شناسایی میکنندد
4سپس با تعیین موقعیت حدودی ذخیره مواد معدنی با استفاده از ابزار های پیشرفته تا عمق زمین را حفاری میکنند تا به مقداری از ماده معدنی برسد این حفاری ممکن است تا 100 ها کیلومتر ادامه داشته باشد
5 نمونه های برداشته شده از ماده مرعدنی را برداشته و انهارا برای شناسایی ارزش-عیار فلز کیفیت ماده به ازمایشگاه حمل میکنند توسط میکروسکپ های قوی نیز برسی میکنن -
در اولین مراحل اکتشاف معدن زمین شناسان به مطالعه نقش های زمین شناسی و گزارش و مطالعات قبلی میپردازند
2سپس به بازید صحرایی میروند و با برسی شواهد موجود پیش بینیمیکنند ایا ذخایر معدنی وجود دارد یا خیر
3 در مرحله بعدی با مشاهده ویژگی های فیزیکی ماندد رسانایی الکتریکی-تغییرات میدان-مغناطیسی بعضی کانسنگ ها با روش های ژئوفیزیکی ذاخیر زیر سطحی و عمق را شناسایی میکنندد
4سپس با تعیین موقعیت حدودی ذخیره مواد معدنی با استفاده از ابزار های پیشرفته تا عمق زمین را حفاری میکنند تا به مقداری از ماده معدنی برسد این حفاری ممکن است تا 100 ها کیلومتر ادامه داشته باشد
5 نمونه های برداشته شده از ماده مرعدنی را برداشته و انهارا برای شناسایی ارزش-عیار فلز کیفیت ماده به ازمایشگاه حمل میکنند توسط میکروسکپ های قوی نیز برسی میکنن -
رو مخ تر از ″ این پیام را حذف کرد ″ واتسپ ارسال نوتیف آلاخونس، اینکه بای دیفالت کامنتای تاپیکایی که نظر دادیو واست میفرسته...
-
eliwe
خوبیش اینکه که میدونی چی به چیههههه
من انقدر دوسش دارممممم فقط کاش کجا سازی میشد مثلا منشن ها از لایک ها و.. -
Hako همین دیگه... تفکیک نمیکنن، آدم هی فکر میکنه واسه خودش نوتیف اومده، ولی کلا طرف تو یه حال و هوای دیگه تاپیک زده... آدم پاردوکس شخصیتی میگیره