هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ای کاش انجمن براب وویس گرفتن یه قابلیت راحت تری داشت تایپ کردن سخته
-
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hako در جایگاهی نیستم که نصیحتت کنم، ولی خب چون تو زمان امتحانات از گوشی زیاد زخم خوردم، یه قولی به خودت بده، اینکه الان گوشیو خاموش کنی، و تا بعد امتحان روشن نکنی، بعدش به عنوان جایزه وقتی از امتحان اومدی روشن و کن و چند ساعتی بدون استرس حالشو ببر...
بازم خودت مختاری، فقط نظرمو گفتم -
Hako در جایگاهی نیستم که نصیحتت کنم، ولی خب چون تو زمان امتحانات از گوشی زیاد زخم خوردم، یه قولی به خودت بده، اینکه الان گوشیو خاموش کنی، و تا بعد امتحان روشن نکنی، بعدش به عنوان جایزه وقتی از امتحان اومدی روشن و کن و چند ساعتی بدون استرس حالشو ببر...
بازم خودت مختاری، فقط نظرمو گفتم -
eliwe
میدونی حرفت کاملا درسته ولی گوشی جلوی منو نگرفته چون من صبح این 6 صفحه رو مثل غول دیدم نخوندم الان با قدرت تلقین باعث شده نخونم وگرنه قدرت کنترل گوشی خوبی دارم:) -
Hako آهان اینم هست... ببین چرا دیر خوندی؟ میتونی واسه هر فصل یه تایمی بزاری، مثلا هر فصلو تو دو ساعت بخونی...
-
eliwe
چون از شکل درس خوشم نیومد و گفتم خب عسل تقلب مینویسی
بعد دیدم نه باس بخونم نمیخام نهایی به لیست مطالبی که میخام تقلب کنم اضاقه میشه -
eliwe
وای وای تپش قلب
میری با دوستات جلو اینه و یهو از دیدن خودت میترسی و همه فکر میکنن چیشدههه -
eliwe
اوه خوشبختم
منو بچه ها معرفی کردن فکر کنم..وولی عسلم 15 سالگی رو تازه تموم کردم(بالاخره)و ریاضی میخونم -
میتونم قسم بخورم همه تون اینطورین که اه چقدر درمورد کتابا غر میزنی می خواستی طول سال بخونی تا الان این شکلی نشی
باید بگم
من همونی ام که میگم وای نخوندم و نمره اش همهیشه بالاترین کلاس بود
فقط این استرس احمقانه قبل امتحانه