هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Hhh Hh
هومممم اینجوری دیگهخوب باشی همیشه مهربون
منم بد نیستم ولی عالیم نیستم... رو نوسانی ترین حالت ممکنم -
eliwe واکنشی که به پیام بلو دادید اصلا درست نبود و بحث درست کرد! اگر یک اصطلاح رو نمیدونید سکوت کنید، قرار نیست که به همه چیز واکنش بدید، اون هم به یک شخصی که نمیشناسیدش و حساسیت هاش رو نمیدونید!
-
Comrade حرفتونو قبول میکنم... ولی بنده به شوخی گفتم پسر نشسته زشته... گیریم منظور ایشون یه لباس عادی بود... ولی این طرز صحبت کردن توی یه مکان عمومی زشته... شاید از نظر شما دخترا کاملا عادی باشه
eliwe اولا بنده پسر هستم، دوما، وقتی وارد یک محیطی میشید اول با جوش آشنا بشید، وقتی میخواید با یک شخصی تعامل کنید اول حساسیت هاش رو بشناسید، بخاطر این عجلتون و واکنش هاتون این بحث درست شد.
در ضمن بر فرض حتی اگر پیامی غلط باشه، لازم نیست که بحث درست کنید، اگر فکر میکنید چیزی مناسب نیست گزارش بزنید! ناظم های انجمن با قوانین بیشتر از شما آشنا هستن! -
داری نمیری
ولی حق داری
پیامی رو بی جواب نمی گذاریهیچ منظوری ندارم گفته باشم ها(به قول داداش کوچولو)
-
eliwe
هرچند چند دقیقه نبودم بحث از دستم در رفت کامل نخوندم ولی خب شما بذار به پای اینکه شناختی ازت نداشتیم و همین باعث به وجود اومدن ناراحتی و سوءتفاهم شد. البته که می پذیرم باید بیشتر حواسمون جمع بود که کنترل شده تر رفتار کنیم ولی در هر حال دلم نمی خواد اولین بحث و صحبت بین شما و بقیه بچه ها با ناراحتی و کدورت تموم بشه