هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
برای بار صدم بهم ثابت شد من با یه قشر خاصی هیچوقت کنار نمیام
-
@Masoumeh-sh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate حالا اینجوریم دیگه نه
منم یه استاد خشک دارم ادم میترسه یه سوال بپرسهخانوممممم خودت میری دنبالش مقاله میخونی واس کلاس توضیح میدی
Succinate نه خداروشکر اینجوری نمیگه دیگه
-
کاش
شیمی رو شبی بخش زیادش جمع می کردم
3 تا فصل
کوییز صبح سه شنبه
بعد فردا تا 7 شب کلاس دارم
شب ش باید برم دکتر معلوم نیست تا کی طول بکشهیک گوش
و تعادل
و سرگیجه هاا هعی
اگر دیوار و نرده ا کنار پله ها تو دانشگاه نبود چی می شد
کاش
انقدر استاد فیزیک راه نمی رفت ثابت می موند که من نخوام سرمو بچرخونم -
یه سؤال زیبا
چه فشر آدمایی هیچ جوره تو کتتون نمیرن؟@danial-hosseiny آدمایی که از سنشون کوچیک ترن
کسایی که دو رو ان واقعا قلبمو به درد میارن
از آدمایی که کمک میخوان و تو چون خودت اوکی هستی با کلا کمک کردن کمکشون میکنی، و میدونی در مقابل هم آدمی هستی که حس میکنی اگه به کسی چیزی بگی مزاحمشی پس چیزی نمیگی اما مواقع خیلی ضروری که پیش میاد و راهی نداری از همون آدمی که همیشه بهش کمک میکردی کمک میخوای و اون روتو زمین میندازه
از کسی که بی دلیل ازم ناراحت بشه و این رفتارشو هی تکرار کنه
از آدمی که بلاتکلیفم کنه
این قشر آدما تو کتم نمیرن -
نقطه
واقعا خاطرم نبود اصل بیت اینه... شایدم از بیتمرکزی الآنمه.
ولی خب حالا که اینطور شد، وقتی دست میبری داخلش... دوست دارم بدونم چرا اینکار رو میکنی...@danial-hosseiny متوجه صحبتت نمیشم یعنی میگی نباید دست میبردم داخل شعر و یک کلمهش رو عوض میکردم از نظر فنی مشکلی داری؟
قبول دارم «قصه» بخاطر آرایهش قشنگتره ولی اینم که عوض کردم وزنشو تغییر نداده،داده؟!
اگه مشکل وزنشم نیست پس چیه؟! -
دو سه تا پسر تو گروه کلاسمون دعواشون شده یه چیزایی میگن دهنم باز مونده
️
-
استاد
چرا فصل 9 هم گذاشتی
اونم جلسه اول این هفته شنبه گفتی برای 3 شنبه
اونم مایی که جمعه میان ترم شیمی رو دادم تا فصل 6
-
کاش کش پیدا کنه خیلی چیزا داره رو میشه
-
officer k
ببخشید روی تودلی تون
+
تصمیم دارم
درست رفتار کنم هرچی که از نطر خودم درسته
و اصلااااا دیگه برام مهم نباشه چه برداشتی می خواند داشته باشند و ناراحت شدن یا نه
فقط اون چیزی که درسته رو بگم یا رفتاری رو انجام بدم
نهایییت خیلی خیلی فهمیدم ناراحت شد عذرخواهی میکنمفقط و فقط می خوام به خودم اول از همه چی اهمیت بدم تمرکزم رو برنامه ها و مار های خودم باشه فکر کم مشغول هیچی و برداشت بقیه حالا ناراحت شدن یا بد براداشت کردن و.... هرچی
اصلا به اینا فکر نکنم
و برام مهم نیست دیگه
انگار یک مدتی به این سمت یعی می کنم پیش برم
و بیشتر بشه هم بهتر
هرچند خیلی هم از اول این طوری نبودم ولی انگار داشت ذهنم الکی درگیر بقیه میشد
در صورتی که خودم مهم ترم
خودم هرچی که درست و حداقل در حدی که نیاز باشه بلدم
و مهم نیست چیزای دیگه که وقتمو بگیره یا منو ناراحت منه درباره بقیهببخشید ولی اینو دیدم خواستم اینا رو بگم
و چون امروزم مثل اول ترم اخر هی ادم ها ی هستن که بخواند به خاطر شخصیت ضعیفشون با مسخره و تیکه انداختن و کنایه زدن فکر کنن باعث ناراحتی هم می تتوندد بشند یا اینکه اهمیتی می دم به حرفاشون
و یک سری هاش به خاطر حسادته
و نشناختن و قضاوت غلط -
Hhh Hh وای وظیفه من بود این بار حالتونو بپرسم : ) .
سلامم سعی میکنم خوب باشم، ممنون.
شما خوبید؟🫂.
-
@danial-hosseiny متوجه صحبتت نمیشم یعنی میگی نباید دست میبردم داخل شعر و یک کلمهش رو عوض میکردم از نظر فنی مشکلی داری؟
قبول دارم «قصه» بخاطر آرایهش قشنگتره ولی اینم که عوض کردم وزنشو تغییر نداده،داده؟!
اگه مشکل وزنشم نیست پس چیه؟!نقطه
نه بحث وزن نیست... بحث تغییر کلمه و درنهایت تغییر مفهومه. -
خستم
حجم شون زیاده
ولی ارزشش و داره
همین که شکل هندسی رو درست یادبگیرم
پیوند برگشتی ه
هیبریدی ها
پای ها
و..
شیرینی یاد گرفتن اینا تحمل خستگی همه روز ه این روزو ماا با این شرایط سختم ممکن می کنه
️
️
️
️
️
صبح 9ونیم تا 11ونیم ریاضی
ظهر 1 ادبیات
بعد 3ونیم تا حدود 7 ریاضی با استاد خودم این دیگه اخرین جلسه و تماماگر ادبيات ه لغو بشه کلاس دوم ریاضی مهندسی کامپیوتر هام می رم
این فصل 12 جمع شه -
شاید هم تعصب هست که باعث همه این ها میشه، شاید هم نگاه سیاه و سفید؟ شاید هم دلایلی که ممکنه به ذهنم نرسه... نمیدونم، فکر نکنم حداقل در حال حاضر به اندازه کافی سواد و تجربه داشته باشم که بخوام در باره این مسائل حکم صادر کنم.
-
@danial-hosseiny آدمایی که از سنشون کوچیک ترن
کسایی که دو رو ان واقعا قلبمو به درد میارن
از آدمایی که کمک میخوان و تو چون خودت اوکی هستی با کلا کمک کردن کمکشون میکنی، و میدونی در مقابل هم آدمی هستی که حس میکنی اگه به کسی چیزی بگی مزاحمشی پس چیزی نمیگی اما مواقع خیلی ضروری که پیش میاد و راهی نداری از همون آدمی که همیشه بهش کمک میکردی کمک میخوای و اون روتو زمین میندازه
از کسی که بی دلیل ازم ناراحت بشه و این رفتارشو هی تکرار کنه
از آدمی که بلاتکلیفم کنه
این قشر آدما تو کتم نمیرنNarges_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آدمایی که از سنشون کوچیک ترن
اینو واقعا موافق نیستم =)))
لزوما سن، نمیتونه دلیلی برای این باشه که کسی تجربیاتی داشته باشه که برای بزرگتر شدن کمکش کرده باشه... -
@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یه سؤال زیبا
چه فشر آدمایی هیچ جوره تو کتتون نمیرن؟خودم:
افرادی که دروغ میگن... در کل!
یا بهتره بگم دور از صداقت زندگی میکنن.
افراد ادایی
افرادی که درعین بیسوادی ادعا میکنن
و افرادی که فکر میکنن دنیا گرد اونا میگرده -
Narges_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آدمایی که از سنشون کوچیک ترن
اینو واقعا موافق نیستم =)))
لزوما سن، نمیتونه دلیلی برای این باشه که کسی تجربیاتی داشته باشه که برای بزرگتر شدن کمکش کرده باشه...@danial-hosseiny ببینین نمیدونم درست متوجه منظورتون شدم یا نه یه سریا هستن دچار اختلال واقعا خب روانی هستن اینا رو قطعا هیچ مشکلی باهاشون ندارم
اما پارسال تو کلاسمون که من تنها دانش آموز جدید اون کلاس بودم یه دختر که ایشون 2 سال از همه ی ما بزرگ تر بود رفتارای فوق العاده بدی با من داشت من احترامشو داشتم جایی هم نیاز میدیدم جواب بدم(که واقعا نیاز بود) این کارو میکردم ولی واقعا اذیت شدم یعنی در نهایت من سعی میکنم درست رفتار کنم ولی نمیتونم با کسی که باعث آزارمه تو ذهنمم خوب باشم وباهاش کنار بیام
یه مثالش این بود که ایشون صداش وحشتناک بلنده و میتونست بالای سکو حرفشو بزنه منتهی اومد کنار گوش من بلند داد زد بعدش به مدت 2 ساعت از شدت سردرد چشام داشت از کاسه در میومد