هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@f-nalist یعنی خود خوان نخونم؟فیلم واقعا حوصلم نمیکشه
یعنی شاید برا دور دوم دیدم بنظرم تاثیرش بیشتره -
Aqua
من ایده ای ندارم راستشخودم درس به درس دارم پیش می رم. نکاتی که که تو کتابم از گفته های دبیر یادداشت کردم و مطالب فرمول بیست رو می خونم و فرصت شد سوال حل می کنم برا هر درس ( یازدهم فرمول بیست دوازدهم مجموعه سوالای نهایی)
-
@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@f-nalist من که پارسال زیاد درگیری نشدم ولی تو که حتی کلاس هادیان فرد هم ثبت نام کرده بودی واقعا چه حالی داشتی
تا لحظه آخر هم فکرم این بود که از این بابت اونقدر ضربه نخوری
و خب واقعا برات خوشحال شدم که به اون رشته ای که دلت خواست رسیدی️
@f-nalist
اگه یادت باشه من رفته بودم مشهد اونموقع که انتخاب رشته ها بود و یه شب قبل اینکه برسم اونجا با هم حرف زدیم درموردش -
@f-nalist
جدی منی که ریاضیم انقدر ضعیفه امسالم میخواستم مقدم نیا ببینم بعد دیگه دلو زدم به دریا و حتی کلاسشم ثبت نام کردم
واقعا عالیه کارش
از همون اول دهن من وامونده بود
من برا ترکیب توابع خیلییییی زیاد زجر میکشیدم دیدم طرف داره کللللللل ترکیب توابع رو با دوتا فلش حل میکنه -
ترجمه:
ماهیهایی که میگویند در ذهنِ منی
پروانههایی که میگویند عمرِ منی -
بچه ها ادبیات برا شروع چی پیشنهاد میکنید و چه کاری بنظرتون بهتره به طور کلی ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاءAqua
خوانش معنای دروس در مرحله اول ...(ابیات و متون سنگین و کنایه ...)
با فرمول بیست مثلا ...
قلمرو فکری چالشی ترینه به نظرم
آرایه و املا و امثالهم زمان بر نیستن
به نظرم کسی قبل امتحانا این کار انجام داده باشه امکان نداره کم بگیره
چیزی که ازش ضربه خوردم پارسال
19 گرفتم... -
@f-nalist
جدی منی که ریاضیم انقدر ضعیفه امسالم میخواستم مقدم نیا ببینم بعد دیگه دلو زدم به دریا و حتی کلاسشم ثبت نام کردم
واقعا عالیه کارش
از همون اول دهن من وامونده بود
من برا ترکیب توابع خیلییییی زیاد زجر میکشیدم دیدم طرف داره کللللللل ترکیب توابع رو با دوتا فلش حل میکنه -
@f-nalist ما اون شب میامیِ سمنان بودیم
و من با چشمای خودم دیدم سمنان وجود داره
حتی دختر عموم هم دانشگاه سمنان قبول شد
و میخوام بهتون بگم سمنان واقعا وجود داره فقط اونقدر بی سر و صداست که فکر میکنیم نیستش -
Nissl bodies
-
Anzw 18 ها منم همینجوری پیش میرم
اینجوری راحت ترم
بعد همه چیو رنده میکنی میری جلو درس به درس؟Aqua
اگه جواب می ده برات همینطوری پیش برو
ولی خب دیدی نیاز به آموزش بیشتر داری یا مثلا یه جای کار می لنگه حتما یا ویدئو ببین براش و کلاس ثبت نام کن یا مثلا برای یه سری چیزا مثل قواعد دستور زبانی برو سراغ یه کتاب دقیق تر و کامل تر راجع به اون.
چجوری یعنی رنده؟
آره دیگه می خونم می آم جلو حالا از درس یک هم شروع نکردم از درسایی که دوستشون دارم شروع کردم
سوالیم کتاب فرمول اینا جواب نداده بود یادداشت می کنم برم پِیش بگردم... آقا دانیال واقعا دستش درد نکنه خیلی کمک می کنه اینجور مواقع -
مثل اینکه امشبم تا ساعت سه بیداریم
-
فککن اساتید دروس جنین و اناتومی برامون کلاس انلاین نذاشتن ولی فردا تو گوگل میت میخواد استاد اخلاق کلاس بذاره=)))))))))
شنبه هم امتحانه