هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Aqua
یا بزارین خودش سوزشش بیوفته و آروم بشه
یا اگر قابل تحمل نیست چند تا حلقه سیب زمینی خام بزارین روش -
@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
میامیِ سمنان
وای من اصلا دیشب به این توجه نکردم...
میامی مگه تو آمریکاااا نبوووود؟!
-
MN_ والا من وقتی دستم میسوخت مامانم روش میمالید یا میزاشت. بمونه خوب بود...البته اگه سوختگی با اب جوش بود و قبلش تو اب سرد میزاشتم ....
-
MN_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
سیب زمینی خام بزارین روش
پیاز بزار
از شدت دردی که تحمل میکنی بیهوش میشی دیگه احساسش نمیکنی
-
Aqua واییی یبار کلاس هشتم زمان کرونا دبیر ریاضیمون لایو میزاشت کلاسمون ساعت ۸ بود من مرفتم حضور میزدم بعد میخوابیدم .نگو من نبودم که اینطوری بودم همه ی بچه ها اینطوری بودن .یبار تو لایوش خواست بپرسه هرکی رو صدا زده بود مثل اینکه کسی نبود جواب بده ناراحت شده بود لایوو قطع کرده بود گفت من دیگه براتون کلاس نمیزارم مام گفتیم خیلی هم عالی اقا
ولی باز گذاشت .....@mr-vinyzo
واییی الان یادم اومد .یبار دوشنبه ساعت هشت کلاس ادبیات داشتیم کلاس هشتم دبیرمون خیلی چرت بود .لایو گذاشته بود بعد من یادمه فکر کنم تنها کلاس ساعت هشتی بود که بیدار بودم اقا این داشت درس میداد دوربین رو صورتش بود بعد اوند دوربینو بچرخونه رو کتاب وسط چرخوندن نتش قطع شد بنده خدا دوربین به صورت افقی رو خونش مونده بود حالا این دیوونه کجا داشت درس میداد؟ تو تخت خوابش
. دوربین رو خانومش مونده بود واییییییی تا دوسال سوژه شد بیچاره بعدم که وصل شد زنش داد و بیداد که قطع کن اون لعنتی رو خوابو از ما گرفتی
️
️
️
-
@mr-vinyzo
واییی الان یادم اومد .یبار دوشنبه ساعت هشت کلاس ادبیات داشتیم کلاس هشتم دبیرمون خیلی چرت بود .لایو گذاشته بود بعد من یادمه فکر کنم تنها کلاس ساعت هشتی بود که بیدار بودم اقا این داشت درس میداد دوربین رو صورتش بود بعد اوند دوربینو بچرخونه رو کتاب وسط چرخوندن نتش قطع شد بنده خدا دوربین به صورت افقی رو خونش مونده بود حالا این دیوونه کجا داشت درس میداد؟ تو تخت خوابش
. دوربین رو خانومش مونده بود واییییییی تا دوسال سوژه شد بیچاره بعدم که وصل شد زنش داد و بیداد که قطع کن اون لعنتی رو خوابو از ما گرفتی
️
️
️
@mr-vinyzo واای
-
زهرا بنده خدا 2
من هنوزم موهام رو با مداد میبندم
در شرایط کمبود امکانات
هم خیلی خفن میشه هم اینکه واقعا کاربردیههویججج
چه باحال -
هویججج
چه باحالزهرا بنده خدا 2
اره🥲 -
زهرا بنده خدا 2
سلام خیلی ممنون من خودم نمی شناسم باز از پدر می پرسم شاید بدونندقرص رهش خیلی خوب هست باز برای کلیه منو نجات داد
یعنی باعث یک جورای باز شدن مجاری و میشه
و درد هم کاهش میده اگر شن و سنگی باشه دفع میشهشما داخل 724 هم نگاه کنید شیراز به نظرم دکتر ها خوب هست بتونید اطلاعشون پیدا کنید
یک بیمارستان بزرگ و خیلی خوب هم داخل صدرا هست اونجا هم کارشون خیلی خوب متاسفانه اسم دقیق بیمارستان ن یادم نیست
jahad_121
مرسی عزیزم لطف کردی
دیگه قرار شد ببرن یزد
شیراز هم تو نت زدم انگار دکتر خوب خیلی زیاد داشت...نهایتا انتخابم دکترضیغمی بود
هم خودم تو نت پیداشون کردم و خیلی ازشون تعریف کرده بودن هم دوتا از دوستای استان فارسیم معرفیشون کردن...
ولی دیگه گفتن میرن یزد...
مشکل سنگ کلیه و اینا ندارن
مشکل میزراهشونه...
حالا دیگه ان شاءالله دکتر خوبی ببرن... -
ولی پیامایملت در تعریف پزشکای شیراز رو خوندم چقد حسرت خوردم که درس نخوندم که برم دانشگاه خوب...
البته همهچیدانشگاه نیست
ولی به نظرم خیلی مهمه...
اگه خواستم ارشد بخونم
عمرا به یه سری دانشگاها راضی شم
️
-
ممنون از برادر عزیزم اقای دکتر...
که ما یا نت نداریم یا برق
متشکرم
ان شاءالله تابستون حداقل مشکل برق حل شه
که بخار پز نشیم -
ولی حبیب لیسانسه ها یه لول دیگه بود