هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دکتر احمد حلت:
از کمالگراها بترس و از آنها فاصله بگیر!
والای من !
افرادی که همیشه به دنبال بینقصترین و عالیترینها هستند و به محض اینکه متوجه شوند رسیدن به نمره بیست برایشان ممکن نیست سرجلسه امتحان شرکت نمیکنند، جزو خطرناکترین آدمها برای دوستی و کار شراکتی هستند .
البته عالی بودن و بهترینها را خواستن نه تنها بد نیست بلکه برای کسی که میخواهد والا باشد یک ضرورت است . اما اینکه انسان به خاطر بینقص بودن بخش زیادی از اعتبار و زحمت و عمر و هزینه خود و اطرافیانش را قربانی کند ، این نشاندهنده وجود مشکلی عمیق در بخش شناختی وجود فرد است و میتواتد ضرر و زیان فراوانی را برای او و اطرافیانش به ارمغان آورد .
پسرم!
در زندگی با آدمهایی کار کن که واقعبین و بهینه نگرند . بهینه نگر یعنی ضمن درک واقعیت سعی میکنند بهترین نتیجه را از منابع موجود بدست آورند . آنها برعکس کمالگراها ، قابل اطمینانترین شریک و همراه برای هرکاری هستند .دلنوشتههایاحمدبهامیروالا
اینو من به چشم خودم دیدم
مدیر لایک -
دکتر احمد حلت:
از کمالگراها بترس و از آنها فاصله بگیر!
والای من !
افرادی که همیشه به دنبال بینقصترین و عالیترینها هستند و به محض اینکه متوجه شوند رسیدن به نمره بیست برایشان ممکن نیست سرجلسه امتحان شرکت نمیکنند، جزو خطرناکترین آدمها برای دوستی و کار شراکتی هستند .
البته عالی بودن و بهترینها را خواستن نه تنها بد نیست بلکه برای کسی که میخواهد والا باشد یک ضرورت است . اما اینکه انسان به خاطر بینقص بودن بخش زیادی از اعتبار و زحمت و عمر و هزینه خود و اطرافیانش را قربانی کند ، این نشاندهنده وجود مشکلی عمیق در بخش شناختی وجود فرد است و میتواتد ضرر و زیان فراوانی را برای او و اطرافیانش به ارمغان آورد .
پسرم!
در زندگی با آدمهایی کار کن که واقعبین و بهینه نگرند . بهینه نگر یعنی ضمن درک واقعیت سعی میکنند بهترین نتیجه را از منابع موجود بدست آورند . آنها برعکس کمالگراها ، قابل اطمینانترین شریک و همراه برای هرکاری هستند .دلنوشتههایاحمدبهامیروالا
-
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
http://sv3.upmusic.ir/Tracks/Songs/Masih ft Arash AP – Goli(UpMusic).mp3
WoOoOOHOoOoOW
gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
WoOoOOHOoOoOW
@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خیلی خوب بود
خوبه که خوشتون اومده
-
@m-an
خیلی زیبا بود
ولی کمال گرا ها برای مشاوره عالی هستند
چون به شدت خلاقیت فکری و کاری دارند و اگه بتونیم اون جوشش رو درش به وجود بیاریم.پشت سر هم ایده تولید میکنند
ولی متن زیبایی بود ممنون -
اللهم اشفع کل مریض -
اللهم اشفع کل مریض