هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
احساس حیوون بودن میکنم...
زیادی حساسم
سریعتر تموم شو که من خود واقعمیو میخوام....
-
هعیییییییییییییییی
-
انگیزه هایی که دود شد رفت هوااااا..
ایراد نداره پسر ...فوقش گناباده دیگه....
-
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
هر کدومش بستگی به شرایطتتون میتونه عملی شه...
راستش مسئلم جوری نیست که اینا راه حلش باشه ....راه حلش فقط و فقط تغییر اخلاق اشخاصه که امکان پذیر نیست یا اینکه من کنکورمو بدم از حساسیتم کم شه و یکم ادم تر شم ...
اخه فاصله ها به حدی شده که نمیشه دیگه از این بیشتر کردش ...اتاقم از خونه جداست و عملا سر صدایی نیست ولی همون موقع نهار و شام یا امثالهم باید یچیزی دست به دست هم بدن که من حتما با روانی نا اروم برم به اتاقم.....هعی ...میگذره انشاالله
خیلی ممنون بابت راهنماییتون🌹
@mr-vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
راستش مسئلم جوری نیست که اینا راه حلش باشه ....راه حلش فقط و فقط تغییر اخلاق اشخاصه که امکان پذیر نیست یا اینکه من کنکورمو بدم از حساسیتم کم شه و یکم ادم تر شم ...
آره اخلاق آدما رو نمیشه به این راحتیا عوض کرد...اونم بعد از عمری اونجوری بودن...
خواهش میکنم...
متاسفم که کاری ازمون بر نمیاد...
ان شاءالله که زودتر از کنکور به خوبی و خوشی عبور کنید اون موقع ان شاءالله تحمل یه سری چیزا راحت تر میشه... -
@mr-vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آره اخلاق آدما رو نمیشه به این راحتیا عوض کرد...اونم بعد از عمری اونجوری بودن...
خواهش میکنم...
متاسفم که کاری ازمون بر نمیاد...
ان شاءالله که زودتر از کنکور به خوبی و خوشی عبور کنید اون موقع ان شاءالله تحمل یه سری چیزا راحت تر میشه...زهرا بنده خدا 2
مرسی ازتون ...🌹بیان مشکل گاهی اوقات خودش میتونه ادم رو اروم تر کنه و شاید دیگه اون به مشکل دید مشکل رو نده.....
-
خسته ام...
ولی فقط الان نه ،
بلکه کلا... -
یه وقت بهم جزوه نوشتن یاد بدین
بلد نیستم
نه بلدم سر کلاس نوت بردارم
نه بلدم از رو فیلم و ویس جزوه بنویسمMichael Vey 😂😂😂جدی نگیر خواهرم
-
@jahad-20
قشنگ بود...زهرا بنده خدا 2 یه چیزی من استوری خانم اقای طونی رو دیدم یه نی نی دستشون بود 🐣🥺
غیر فاطمه ( فاطمه بود یا زهرا؟) 😐😂
بچه دیگشونو ندیده بودم -
زهرا بنده خدا 2
مرسی ازتون ...🌹بیان مشکل گاهی اوقات خودش میتونه ادم رو اروم تر کنه و شاید دیگه اون به مشکل دید مشکل رو نده.....
@mr-vinyzo
خواهش میکنم کاری نکردم🙏🏻 -
lO_Ol سونیا یه هی مینویسه هزار نفر لایک میکنن
من دو ماه نباشم یکی نیس بگه دختر زنده ای یا مردی@Zahra-HD
عشقم تو تو قلب من جا دارییییییی🩷🫂🥹
تنها دلیل من برا دانشگاه اومدنی💋🥰 -
@Zahra-HD
امیر مسعود ؟