هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
چرا اینقدر خستم؟
نمیتونم دیگه
گریم میاد
️
-
ولی معلمی هم شغل خوبیه ها
تابستون تعطیل عید تعطیل اخر هفته تعطیل
کرونا تعطیل سرما تعطیل
اونوقت بیمارستان کرونا آشوب
عید آماده باش
تابستون برقرار
تعطیلی ها هم که اصلا محسوب نمیشنولی ولی ولی واقعا هیچ چیز به نظرم بالاتر از آموزش نیست و بالاتر از معلم
️
@jahad-20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
تابستون تعطیل عید تعطیل اخر هفته تعطیلببخشید رو پستتون ریپ میزنم .
اگه معلم تعطیلی نداشته باشه مخصوصا اموزگار ...حاضرم سرش قسم بخورم به 10 سال نمیکشه که باید براش مراسم ختم بگیرن البته اگه واقعا معلمی کنه....همین اموزش مجازی پدر معلمارو در میاره با اون شاد کند و هی تولید محتوا و....
-
zeinab dehghani زینبییییییییییییییییییییییییی
Potato در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
zeinab dehghani زینبییییییییییییییییییییییییی
^-^
احوالات شریف؟ -
@jahad-20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
تابستون تعطیل عید تعطیل اخر هفته تعطیلببخشید رو پستتون ریپ میزنم .
اگه معلم تعطیلی نداشته باشه مخصوصا اموزگار ...حاضرم سرش قسم بخورم به 10 سال نمیکشه که باید براش مراسم ختم بگیرن البته اگه واقعا معلمی کنه....همین اموزش مجازی پدر معلمارو در میاره با اون شاد کند و هی تولید محتوا و....
-
چرا اینقدر خستم؟
نمیتونم دیگه
گریم میاد
️
@Miss-Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چرا اینقدر خستم؟
نمیتونم دیگه
گریم میاد
️
ایموجی جوجه
که همیشه خودت میفرستی -
دلتنگم و دیدار تو درمان من است
ـ مولانا
-
هر شغلی سختی خودشو داره تو هر حیطه ای هم نابرابری و نا عدالتی هست
کادردرمانم این نابرابری رو داره تحمل میکنه به خاطر کمبود نیرو اضافه کاری اجباری() بیاد با ساعتی بیست تومن( قول دادن هشتاد بکننش
)
روحی هم مدام با مرگ و میر طرف باشه
جسمی هم که چیزی ازشون نمیمونه
تعطیلی و مرخصی هم که هیچ
طرف شیفت شب میاد دوازده ساعت
صبحم شیفته
یا روز قبلش عصرم شیفته
هیچکسم پاسخگو نیست خب اون نفر آدمه ربات نیست
حالا اگه دیگه اون پرسنل خانمم باشه بچه هم داشته باشه -
Hako نمیدونم از یکی خیلی خوب مینویسی حس کردم شاید دوست مدرسته
ولی اگه داری بدون واقعا خیلی خوبه و به خاطرش خیلی خوشحال باشگاهی وقتا حواسمون واقعا نیست چیا داریم و فقط به چیزایی که نداریم فکر میکنیم بهش فکر کن و سعی کن پیدا کنی چیزی که خوشحالت میکنه رو^^
-
یه چیز ترسناک توی مدرسه اینکه مدیر مدرسه موقع تجلیل از نفرات برتر نوبت های اول و دوم بعضیارو هم صدا میزنه که پیشرفت کردن
تا اینجا خیلی ام خوبه
قسمت ترسناکش اینکه اونایی که پسرفت کردن هم صدا میزنه جلوی همه (سر صف) وو شروع میکنه به تحقییر و مسخره کردن و من جز اونایی خواهم بود که امسال مسخره میشن
چون پارسال نفر سوم شده بودم تو رشتمون بین معدل نهاییا و الان دی ماه فکر کنم(قطعا)همه درسا رو افتادم یا با 10 پاس شدم قراره منو سر صف مسخره کننه
جلوی 500 یا حتی بیشتر دانش اموز حالا دبیرا بمونه -
Hako نمیدونم از یکی خیلی خوب مینویسی حس کردم شاید دوست مدرسته
ولی اگه داری بدون واقعا خیلی خوبه و به خاطرش خیلی خوشحال باشگاهی وقتا حواسمون واقعا نیست چیا داریم و فقط به چیزایی که نداریم فکر میکنیم بهش فکر کن و سعی کن پیدا کنی چیزی که خوشحالت میکنه رو^^
-
در این بین که اومدم خوابگاه بغلی و فست فود سفارش دادم، تا وقتی آماده میشه چیکار کنم حوصله ام سر نره؟:/
-
در این بین که اومدم خوابگاه بغلی و فست فود سفارش دادم، تا وقتی آماده میشه چیکار کنم حوصله ام سر نره؟:/