هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
تو خوابگاه وقتی میگفتم "خواب دارم" بچه ها اینجوری بودن که: چی؟! خواب داری؟ یعنی چی؟
و بعد فهمیدم خواب دارمو ما مازندرانیا میگیم
عجیییبا غریباMichael Vey اع مام خانوادمون میگه خواب داریم ...البته منو مامانمو خواهرم و خانواده مامانم میگیم(رگ مازنی) ...بابامینا نمیگن...
-
@jahad-20 آره تقریبا اوکیه اگه این مدت نت گوشی هم روشن بوده باشه یا جایی بوده باشید که آنتن کم باشه
-
تو خوابگاه وقتی میگفتم "خواب دارم" بچه ها اینجوری بودن که: چی؟! خواب داری؟ یعنی چی؟
و بعد فهمیدم خواب دارمو ما مازندرانیا میگیم
عجیییبا غریباMichael Vey
جیش دارم= خواب دارم -
هویججج منم همکلاسی رو مخ دارممممم
هم خرخونه هم عین بچه های دوستله رفتار میکنه ۴۲ سالشم هست🥲 -
من دو روزه که نخوابیدم پس اگه چرت و پرت میگم ببخشید اوکی؟
-
@mr-vinyzo نمیدونم من دوتا نقل قول روی پیاماتون زدم ندیدید احساس کردم شاید دلخوری پیش اومده
-
Aqua اینکه برنامه ی موسیقی نزدیک پونصد مگ اینترنت مصرف کنه هم عادیه؟
یا اینکه من اصلا دیروز اینستاگرام و باز نکردم ولی نزدیک صد و پنجاه مگ مصرف داشته -
دانش اندوزی و پارسایی :
بازگرداندن روح و سرشت به حالت پاکی و فطرت نخستین تا پذیرش حقیاق برایش آسان شود -
یادمه نزدیک کنکور دی
داشتم غر میزدم چرا فلان جزوه ریاضی تموم نمیشه
اونموقعا یدور از اول کامل ریاضیو برا دی داشتم میبستم فشرده و اینا
یکی گفت برو شوهر کن
بعد من دعوا کردم باهاش
حقیقت راست میگفت حداقل الان مثل خر تو باتلاق درس و دانشگاه و زندگی و درآمد و روح و روان همزمان نیفتاده بودم -
هویججج خودشم من نماینده بعضی درسا بودم تو همه چی هم خداروشکر دخالت میکنه و اهل ویسه
میگه زهرا جان وای اینو ها میگه دلم می خواد خفششششش کنممم -
بیشتر مکاتب موجود در غرب نسب گرایی ان
-
-
-
@mr-vinyzo آخی واقعا متاسفم
چقدر بی وجدان
گفتم به وجدان کاری هم برمیگرده
اوضاع یه طوری شده نه بیمار ها راضی ان نه خود پرسنل و خب این باید ریشه ای حل شه
و موضوع دیگه هم اینکه الان برای شهرستان های اطراف زاوه خواف و غیره بیمارستان میسازن
و فقطططططط اسمشه که بیمارستان دارن
نیروشو تامین نمیکنن
به این بهانه که راهی نیست تا تربت برن
اگه راهی نیست چرا بودجه میگیرین بیمارستان میسازین
فقط ته سال امار میدن ما انقد بیمارستان ساختیم@jahad-20 دقیقاااااااااااااااااااااااااااااا
@jahad-20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
موضوع دیگه هم اینکه الان برای شهرستان های اطراف زاوه خواف و غیره بیمارستان میسازن
بیمارستان مام دقیقا همینه
@jahad-20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نیروشو تامین نمیکنن
نیرو هست ولی نیروی ببخشید ناکارامد پرستار میاد تمام وقت برمیداره (بومی نیست)بعد تو شیفت میخوابه اخرا خستس حتی مواد مخدر مصرف میکنن
و با وقاخت تمام بهمم معرفیش میکنن مثلا زنه اونروز راحت تو پذیرش به همکارش میگفت دیشب ریتالین مصرف کرده...