هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@jahad-20 نت که مصرف میکنه ولی زیاد مصرف کرده
احتمالا چیزی بوده ضروری نت مصرف کرده
برا منم گاها همین میشه
اینستا حقیقتا نمیدونم چرا
شاید بک گراند فعاله
حالت برنامه رو بزارید باطری سیور کم کنه فعالیت رو -
-
@jahad-20 واقعا ندیدم ...اخه نوتیف منشنم خرابه بعضیارو نشون نمیده..الان نگاه می کنم اگه ناراحتی پیش اومد بهتون خبر میدم
-
@mr-vinyzo ولی من مادربزرگ خودمو همینطور از دست دادم به خاطر یک کمبود مایع بستری شدن و فرداش ایست قلبی
کسی که بیشتر از ده سال بعد عمل قلب باز زندگی کرده بود.
تو بیمارستان خیلی جو متفاوتیه
تو همکاری و تلاش و صد درصد و توأم با بی تفاوتی و بی وجدانی میبینی چون تو هر قشری هر آدمی هست
همیشه هم به این اعتراض داشتم چرا بیمارستان تا یه مریض مسن میبینن میگن این چیزی نمیشه دیگه و میگذرن ...اما بازم باید بگم تلاقی کسایی که از جون تلاش میکنن و کسایی که از خون پول در میارن و هم میبینیم(:
-
-
-
Aqua من حتی برنامه های موردعلاقمم در صورت ضروتت اجازه ندارن پونصد مگ مصرف کنن چه برسه به موسیقی
تنظیمات و درست کردم یک روز صبر میکنم اگه درست نشد ریست میکنم
️
-
نقطه
الان شوهر نیست -
@jahad-20 یه سری چیزا شاید مثل تبلیغات و .. نت مصرف میکنه مخصوصا اگه شیائومی باشه با اون تبلیغات مسخره ش
-
من واقعا قابلیت خوبی در لجاجت و استقامت داشتم
نمیدونم الان کجاست ندارمش -
@jahad-20 دقیقاااااااااااااااااااااااااااااا
@jahad-20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
موضوع دیگه هم اینکه الان برای شهرستان های اطراف زاوه خواف و غیره بیمارستان میسازن
بیمارستان مام دقیقا همینه
@jahad-20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نیروشو تامین نمیکنن
نیرو هست ولی نیروی ببخشید ناکارامد پرستار میاد تمام وقت برمیداره (بومی نیست)بعد تو شیفت میخوابه اخرا خستس حتی مواد مخدر مصرف میکنن
و با وقاخت تمام بهمم معرفیش میکنن مثلا زنه اونروز راحت تو پذیرش به همکارش میگفت دیشب ریتالین مصرف کرده...@mr-vinyzo من واقعا نمیدونم دارن چیکار میکنن
اینکه کارانه کمه حقوق با سختی کار برابر نیست اینا هیچکدوم دلیل نمیشه ادم کار خودشو درست انجام نده
پلی یه بخش اعظم برمیگرده به عدم مدیریت درست
الان من به شما بگم امروز رفتم اتاق عمل ( توجه کنید اتاق عمل که همه چیز استریله با خون و ترشحات مریض سر کار و داریم) غیر دستکش استریل برای جراح و اتاق عملی ها
دستکش دیگه نبود که من میخواستم مریض و ساکشن کنم نمیدونستم باید چیکار کنم
تو کل اتاق عمل دستکش نبود -
نقطه
تلاش کردم والا -
@jahad-20 یه سری چیزا شاید مثل تبلیغات و .. نت مصرف میکنه مخصوصا اگه شیائومی باشه با اون تبلیغات مسخره ش
-
Aqua در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نتیجه :هیچ وقت هیچ وقت شیائومی نگیرید.....
پوکو هم تبلیغ داره؟
-
@jahad-20 والا هرچی گشتم چیزی برای ناراحتی پیدا کنم .پیدا نشد اخه چیزی نبود..
اگه شما هم از حرفای من احیانا ناراحت شدین عذر خواهم و واقعا قصد ایجاد ناراحتی نبوده -
نقطه
شگرد های دخترونه برای جذب عشق میخوای ؟
فالو کن تا یادت بدم -
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Hi بچه ها چطورین؟!
یه سوال
کسی پارسال دوپینگ ماز رو شرکت کرده بود؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاءسلام
من شرکت کردم دو مرحلهاش رو( کنکور اردیبهشت و تیرش)