هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ولی بارساا که دیگه
-
wandering در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بیا و بهم بگو که تونستی...
شاید برای روز اول زیادی ازت انتظار داشتم
کم کاری داشتی ولی سعی میکنم مهربون باشم باهاتفردا...باشه ؟! لطفا
wandering در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فردا...باشه ؟! لطفا
باز خراب کردی
نمیگم کلا مشکل از تو بوده ولی وقتایی که میتونستی چیکار کردی؟ شاید فقط از بیست درصدش استفاده کردی
راضیت میکنه این؟ نه
پس نکن دیگه!فردا باز بیا و بگو تونستی یا نه
-
@f-nalist
نظرت راجع بهش چیه؟ چطور بود؟ خوب و مفید بود؟
بعد اینکه فقط آزمونه یا کلاس و ویدئو اینا داره...؟ کلا روند کارشون هم ممنون می شم بگی چطور بود
دو ماه باید باشه برای اردیبهشت... درسته؟Anzw 18
خودت میدونی من چقدر مازو دوس داشتم اینا پلی واقعا سال کنکور خودم آزموناش رو اصلا خوشم نیومد انگار اون مار نکته سنج و سوالات جذاب از بین رفته بود
امسال نمیدونم همچنان داره اون فاز رو پیش میبره یا اصلاحش کرده
من به صورت کاملا تخصصی و با جزئیات دوپینگ زیست مازو برای کنکور تیر زدم و انکار عملا هیچ تاثیری نداشت با اینکه حدودا ۵۴۰ تا است جمع بندی سه پایه داشت و به قول خودش مرور کامل ولی من که سر جلسه کنکور رفتم و همیشه فازم این بود که تستارو حفظ بودم و میگفتم چی شبیه کجا بوده ماز تو زیستش نتونستم همچین چیزی پیدا کنم
یعنی در کل مجموعه تست طلایی(فرهمند نیا با تستایی که هر جلسه تست طلایی میزد+آزمون دوپینگ) هیچ ارتباط بخشی معناداری وجود نداشت
شاید بگی که کار دوپینگ جمع بندیه و نه پیش بینی
ولی عملا در جمع بندی هم ضعیف بود
چرا؟
چون نکات تستها حاشیهای بود و دربردارنده نکات اصلی نبود و اون آخرای هر آزمون که قسمت هایی از کتاب هزار نکته ماز به تفکیک بودجه بود باز اونجا هم زیربغل مار بود و من نتونستم ارتباطی بین اون و کنکور ۱۴۰۳ و یا روند کنکور داشته باشمدر کل پک زیستش ضعیف بود
در درس ریاضی : بررسی دقیقی نداشتم نمیدونم چجوری بود
درس شیمی : دستپخت هادیان فرد بود و میدونی مشکلاتم با ایشون رو
درس فیزیک : فیزیک هم خوب و هم بد قسمت های فوق العاده چرا چون بعضی سوالات از بانک تست اساتید ماز که قوی بودن برداشته شده بود و خیلی از تست هم به درد کنکور نخور
به قول تیم بهمنی اینا همچنان منتظر اون سالی هستند که قراره فیزیک کنکور سخت بشه و همین باعث میشد از کنکور دور باشه بعضی جاها
اما تست طلاییش که میرحسینی فوق العاده رود چون جذاب ترین کار ممکن اشراف به سوالات کنکور و ویرایش سوالات نظام قدیم و حل اونها و واقعا فصل رو جمع میکرددر کل من به عنوان یه دانش آموز عادی و نه کسی که هرچی بوده رو حل کرده خوشم نیومد
شاید برای کسایی که طبق مصاحبه های ماز هرچی منبع بوده زدند و چیزی نمونده نزدیک کنکور تستای نو و باحالی باشه
هرچند که اساتیدی مانند فرید شهریاری و بازرگانی تاکید زیادی به تموم کردن دوران جمع بندی با سوالات فقط کنکور و نه عقاید طراح های آزمون آزمایشی داشتنداین نظر من در مورد دوپینگ بود که طبق جمع بندی خودم این دوپینگای آخر اون تصوراتی که عموم دانش آموزان نسبت به دوپینگای مخصوص کنکور ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ که فوق العاده بودن داشتن بهم بخوره
-
الان چند چنده ممکنه بازی برگرده؟