هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
و همین منو امیدوار میکنه نسبت به زندگی
-
و همه چیز دوباره قراره مثل دومینو چیده بشه
-
و چقدر موقعیت خوبی پیش اومد که گفتمشون
-
چقدر نیاز داشتم اون حرفا رو بزنم
-
گل ایوون بهار دل من
یه بیابون لاله زاره دل من -
من از اون آسمون آبی میخوام
من از اون شبای مهتابی میخوام -
نمیدونم چرا ولی یه غمی همیشه با ما هست اسماعیل!
-
نتونستم با محدثه ام حرف بزنم( :
اصلا نشد که تنها باشیم...
اتاق همش در رفت و آمد بود...
پیام میدم... -
خسته شدم از این وضعیت
پشت سر یکی یه حرفی زده میشه و دیگه هیچ جوره نمیشه جمعش کرد
دیدگاه همه نسبت به اون شخص عوض میشه درحالی که طرف اصلا کاری نکرده
فوری روش برچسب میزنن
فقط بحث زمانه که کی این اتاق برای خودم بیوفته -
ببین دوست عزیز، من فقط تا وقتی ازم نخوای انتگرال رادیکال تانژانت ایکس رو حل کنم میتونم بهت احترام بذارم
-
امروز نتونستم چیز خاصی بخونم(صرف نوشتن ۱۰تاسوال تشریحی و روخونیِ یه درس تاریخ..)
کمبود خواب داشتم و حالمم خیلی خوب نبود...
قرار بود وویس هماتو گوش بدم
ولی خب نشد دیگه
ان شاءالله ۴شنبه... -
-
مدت زیادی نیست اسم "vision board" به گوشم خورده... و اوایلش به نظرم چیز چرتی می اومد
امروز وقت خالی داشتم تصمیم گرفتم یه همچین چیزی رو امتحان کنم. یکی برای ۲۰۲۵ و یکی هم برای تا چند سال آینده.
خیلی خیلی بهتون پیشنهاد می کنم همچین کاری رو انجام بدید... لازم نیست حتما یه چیز اساسی فیزیکی درست کنید همون با کلاژ گوشیتون خیلی ساده حله ماجرا
پیشنهاد می کنم... نه به خاطر اون "جذب" و این داستانا... به خاطر اینکه یه بهونه خیلی خوبه برا اینکه شما چند دقیقه بشینی با خودت فکر کنی که بابا اصلا به کجا دارم میرم؟ هدفای کوچیک و بزرگم تو زمینه های مختلف برای امسال و چند سال بعدش چیه؟ به چی دوست دارم برسم؟ دوست دارم چطور باشم؟ کجاها دلم می خواد برم؟ چه کارایی رو دلم می خواد یا لازمه که انجام بدم؟قطعا خیلی چیزا هستن که نمیشه تو قالب عکس و متن اونجا گذاشتشون و این شاید یه بخشی رو نشون بده... ولی همینم غنیمته! همون چند دقیقه ای که براش فکر می کنی، نقشه می چینی، اولویت بندی می کنی، همون چند دقیقه کمک کنندهس و انگیزه بخش
دوباره تکرار می کنم که توجه کنید برای چیش پیشنهاد دادم:]
پست 2173 از 145384