هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
خداست که دلها را به کسی
متوجه میکند و از کسی بر میگرداند... -
وَأَلَّفَ بَينَ قُلوبِهِم ۚ لَو أَنفَقتَ ما فِي الأَرضِ جَميعًا ما أَلَّفتَ بَينَ قُلوبِهِم وَلٰكِنَّ اللَّهَ أَلَّفَ بَينَهُم ۚ إِنَّهُ عَزيزٌ حَكيمٌ﴿۶۳﴾
و دلهای آنها را با هم، الفت داد! اگر تمام آنچه را روی زمین است صرف میکردی که میان دلهای آنان الفت دهی، نمیتوانستی! ولی خداوند در میان آنها الفت ایجاد کرد! او توانا و حکیم است! -
هویججج
مرسی بابت دعوتت برا ۲۰حقیقت
می نویسم -
-
راستیتش دلم برای ریاضی حل کردن تنگ شده
-
خیلی عجیبه همه بیدارن
-
دارم از استرسسس پارههه میشمممممم
-
خدا ازتون نگذرع گروه بیوشیمی
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند -
با اختلاف بیخود ترین درس مدیریته، درسی که نه کاربرد واقعی توی زندگی داره، نه یه چیز درست و حسابی و علمیه.
-
Comrade کلاس دوازدهم سر کلاس مدیریت معلم میگفت تو سن کم ازدواج کنید و بچه دار بشید کشور نیاز داره به نیروی جوان
یه بچه ها گفت اگه خود شما دختر همسن و سال ما داشته باشید حاضری تو این سن و سال ازدواج کنه؟
دیگه معلمه هیچی نگفت -
@AmirBarsam
، اتفاقا جالبه که نظر خود کتاب مدیریت توی این قضیه ازدواج زود هنگام نیست و میگه ازدواج یه سری شرایط و آمادگی میخواد، این معلمه حتی کتابی که درس میداده رو هم نخونده بود
.
Comrade
دقیقا
کلا شاید 4 جلسه اومد سر کلاس
یه بار هم سر کلاسش از مدرسه فرار کردیم
معلم بعدی هم که اومد کلاس تشکیل نداد
مستمر ها رو همه رو بیست داد
امتحان نوبت اول هم نگرفت، نوبت دوم هم سوالارو داد خوندیم به اکثر بچه ها هم بالای 17 داد -
هویججج در چالش 20 حقیقت گفته است:
jahad_121
تو هم بنویس
ساراا از سالی که داخل الاخونه بودم
پیام ها تاپیک 20 حقیقت لایک نمی کردم مباداا کسی منشنم کنه برای اینکه بنویسممثل اینکه اخر قسمت همه باید بشه بنویسم 20 حقیقت تو این اولین بار می خوام 20 حقیقت بنویسم پس
️
️
ان شاء الله می نویسمحالا چی بنویسم
️
به نام خدا اسمم فاطمه هست
-
20 تا خیلی هه من چطور بنویسم
️
-
هویججج در چالش 20 حقیقت گفته است:
jahad_121
تو هم بنویس
ساراا از سالی که داخل الاخونه بودم
پیام ها تاپیک 20 حقیقت لایک نمی کردم مباداا کسی منشنم کنه برای اینکه بنویسممثل اینکه اخر قسمت همه باید بشه بنویسم 20 حقیقت تو این اولین بار می خوام 20 حقیقت بنویسم پس
️
️
ان شاء الله می نویسمحالا چی بنویسم
️
به نام خدا اسمم فاطمه هست